Звездни компромати-121

• 54 298
  • 737
  •   1
Отговори
# 285

Много е красива! И много се промени след раждането. Евала!

# 286

Роклята е страхотна!
П.С. Оливия Уайл също е носила тази рокля Peace

# 287
  • not found

Изобщо цялата снимка сама по себе си е станала една приказна  Heart Eyes много ми хареса и роклята и мики маус и всичко  Heart Eyes

# 288
# 289
  • На земята, която е всъщност звезда.
Едни от редките снимки на семейството на Джон Бон Джови, които прекарват коледния ден на плажа в Сейнт Бартс:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2078718/Jon-Bon-Jov … mily-holiday.html

А Боно и семейството му прзнуват в Дъблин и дори черпи фотографите с шампанско...:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2078798/Bono-gets-g … fe-daughters.html

...докато това на Хайди и Сийл се забавлява на снега в Аспен /подобно на много други звезди/:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2078763/Heidi-Klum- … pajama-style.html

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 11:00 от Вселена

# 290
Дженифър Хъдсън е прекрасна на тази снимка, и роклята и ... а бе цялата снимка е прекрасна!
Колкото и да ми е антипатична Алисия, наистина изглеждаше много добре на концерта. Наби ме на смях, като подари футболната топка, защото, като я знам как си мисли, че е българската В. Бекъм и много се смея!

На тази А. Арабаджиева устните ме изкарват извън нерви, особено на снимката със жартиера. Било нормална снимка, да бе да! Тя направила физиономия все едно не жартиер и слагат, а нещо друго!!!

Андреа имам чувството, че ще избухне и ще стане на прах като я гледам, страшно се е напукала....

Ким Карадшиян

# 291
  • In The Middle Of Nowhere
Деми Ловато

Пинк отново като гледам си е върнала формата от преди раждането

Парис Хилтън в Аспен снимките са пускани, но аз още не мога да повярвам, че така се е облякла

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2078585/Elton-Junio … pampered-son.html
Елтън Джон, приятелят му и сина им Закари

Джъстин Бийбър пее с 4годишната си сестричка

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 12:22 от angeles

# 292
На мен пък ми харесва облеклото на Парис  Wink

# 293
  • На земята, която е всъщност звезда.
Джак Никълсън с дъщеря си Лорейн /и те в Аспен  Simple Smile/:

# 294
На мен пък ми харесва облеклото на Парис  Wink

Ти си сигурно втората след нея, на която й харесва  Grinning Якето да някъде е ок, но в съчетание с кафяваите панталони и маратонките  Shocked Мен ще ме е срам да изляза така от нас  Stop

Брей много селебритита 'зимуват' в Аспен  Thinking

# 295
В якето на Парис се съдържа кафяво,така че не е чак толкова лоша комбинация с панталона  Wink Но вижте...маратонките нямат място в този "аутфит"  Laughing

# 296
Дам, само маратонките развалят стайлинга й в случая, щеше да е хубаво например с апрески

# 297
В якето на Парис се съдържа кафяво,така че не е чак толкова лоша комбинация с панталона  Wink Но вижте...маратонките нямат място в този "аутфит"  Laughing

Сега загледах. Да, кафявото се връзва, но цялото стои доста вехто, а маратонките са пълен провал:) Може би ако беше с някакво бяло тясно панталонче/клинче и ботушки, които биха могли да са и в кафяво щеше да е по-младежко. Така стои като торба.

# 298
Aми аз това имах предвид, че не цветово и като модел са ми несъчетаеми отделните дрехи с аксесоарите/вкл чантата и шапчицата/

# 299
Единственото, което ми хареса в цялото съчетание е шапката на Парис.
Якето първо, че за мен е ужасно неподходяща дължина, другото е че десена е като от покривало за легло. Все едно се е омотала в него като е станала и й е пришила копченца. Панталона и маратонките ще оставя без коментар.

Общи условия

Активация на акаунт