Звездни компромати-121

• 54 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Наистина приятелката на Марк е грозна, но това не значи, че не е умна и добра, което според мен е много по-ценно от визията!

...
Нито пък значи, че е умна и с добро сърце.  Wink  Просто констатирахме, че е грозноватичка, пък те нека си се обичат.  Peace

Според мен му е първата. И първата, която му е обърнала внимание. Пък и има ли по-ценно от това за един мъж да е с жена, която го е ценяла преди да стане милионер.

# 376
Е тя се казва Филипа и е даже по- яко от Катрин  Simple Smile

А така може, но все пак остава факта, че е грубовта и определено няма място в класацията при красавиците  Joy

# 377
  • София
Чудя се защо Николета все още не пуска снимки на бременния си корем  newsm78

# 378
  • Варна
Наистина приятелката на Марк е грозна, но това не значи, че не е умна и добра, което според мен е много по-ценно от визията!

Тя може и да не е Мис Свят, но в сравнение с него е направо красавица.  Grinning
Момчето не е глупаво и предполагам е наясно, че едно наистина привлекателно момиче едва ли би било с него само заради чара му.

# 379
Kelly Rowland за Marie Claire UK january 2012

Много ми харесват снимките  Simple Smile

# 380
Най-красивите рокли на 2011

Онези съставили класацията да си ядат ушите.Според френският "ELLE" Пипа е изглеждала красива и секси единствено с прословутата рокля на Алекзандър МакКуин  от сватбата на сестра си.През останалото време се била обличала в стил "неоКамила" Mr. Green

Набори сред известните и кой как изглежда за годините си

# 381
  • София
Точно това имах предвид. Пипа втора  newsm78 Тя и Катрин не ми е от най- красивите. Хубава е жената, ама толкова и липсва сексапил / според мен, не скачайте  Laughing/, че много други би трябвало да са на първо място.
И за другите в редицата може да се поспори  Joy

# 382
Звездните раздели на 2011

абет-Кейт и на мен не ми е секси-прекалено е слаба.Иначе има хубаво лице и хубави коси...

А за Пипа-от кога такива къси набити крачета минават за секси?Според мен тези крачка са красиви само в очите на някой кавалерийски кон  Mr. Green

Не знаех ,че Стейтъм е точно 20 години по-стар от Роузи...

# 383
# 384
Пипа може да не е красавица ,но според мен се облича стилно /в повечето случаи/.

# 385
# 386

Тя може и да не е Мис Свят, но в сравнение с него е направо красавица.  Grinning
Момчето не е глупаво и предполагам е наясно, че едно наистина привлекателно момиче едва ли би било с него само заради чара му.
E, никак не е лош Марк Зукенбърг, на мен ми е сладък  Blush

# 387
# 388
  • където ми харесва
Не видях да е коментирано, ако е-извинете ме Wink
Дядо Коледа донесе на Робърт Де Ниро дъщеричка

# 389
  • Tам през Атлантическия океан
Разкош , стил , вкус, богатство ......  Heart Eyes Красота дамммм

Общи условия

Активация на акаунт