Звездни компромати-121

• 54 245
  • 737
  •   1
Отговори
# 360

newsm62 нали  Laughing Не, че той е някакъв голям красавец... но все си го представях по-скоро с някоя манекенка отколкото с тази девойка.

dollface, писали сме заедно  Mr. Green Ама баш си е така...

# 361
Love is blind  Sunglasses

# 362
Чест му прави според мен. Единствения с пари, който вижда със сърцето и душата си, а не с очите си. Няма как да знам, разбира се, дали е така и все пак може и да съм права  Wink

# 363
Подигравайте се, но съм влюбена в Марк З(Ц)укърбърг  Heart Eyes  Вобще такива леко смотанки,  срамежливички, компютърни, програмисти и програмистчета дето 10 изречение не могат да вържат като хората в, нормален разговор... Мммммм чуднички са ми!  Blush  Heart Eyes

# 364
Е човека може да не търси само външност,мацката може да го  е заинтригувала с нещо друго.Жената на Бил Гейтс и тя не е супер модел,но всички знаем как той и е предложил  Mr. Green

# 365
Просто е интелигентно момче, с тази мацка е от 2003, не само отпреди първия милион, а отпреди да му хрумне идеята за ФБ.
Всъщност нито жената на Гейтс, нито жената на Джобс също са някакви секссимволи.

Просто интелигентни мъже Wink

# 366
Ето още една снимка на Марк Зукърбърг и Присила Чан. Колкото и да не ми е симпатична, щом са заедно толкова време, явно има защо Laughing

http://www.ladyzone-bg.com/2011/05/mark-zuckerberg-priscilla-chan.html

# 367
Жената на Бил Гейтс и тя не е супер модел,но всички знаем как той и е предложил  Mr. Green

Как?

# 368
Просто интелигентни мъже Wink

newsm10

Жената на Бил Гейтс и тя не е супер модел,но всички знаем как той и е предложил  Mr. Green

Как?  Blush

# 369
  • Sofia
Доколкото съм чувала е било под формата на компютърна задача, с която тя се справила блестящо и накрая пишело "Ще се омъжиш ли за мен?".
Спомените ми са отдавна, може нещо да префасонирах.

# 370
Леле, то наистина като тест - ако не се справи, то и не заслужава да получи предложението  Thinking  Макар, че той 100% е бил наясно, че тя ще се справи и просто си е направил закачка. Готино е.

# 371
Наистина приятелката на Марк е грозна, но това не значи, че не е умна и добра, което според мен е много по-ценно от визията!

Тази класация за красавици съдържаше само 3-4 жени, които наистина ми харесаха:
Бионсе, Ема, Никол и Анджелина

От кога пък Пипа стана голямата красавица?!  smile3511
За мен е много грубовата и не ми харесва никак, да не казвам, че не мога да си обясня, как са могли родителите им, да дадат такова красиво име на сестра ѝ (Катрин) а нея да кръстят Пипа?!?!  newsm11

# 372
Е тя се казва Филипа и е даже по- яко от Катрин  Simple Smile

# 373
  • София
Наистина приятелката на Марк е грозна, но това не значи, че не е умна и добра, което според мен е много по-ценно от визията!

...
Нито пък значи, че е умна и с добро сърце.  Wink  Просто констатирахме, че е грозноватичка, пък те нека си се обичат.  Peace

# 374
Линкът с "новината" е от лятото, но е допълнение към горенаписаното.

http://www.marica.bg/show.php?id=56979

Общи условия

Активация на акаунт