Звездни компромати-121

• 54 289
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Моля те като пускаш линк пиши за какво става дума,за да си направим сметка да отваряме или не.Някой не четем новините около Николета Grinning

# 196
Аз пък никога не съм се съмнявала за Бауи и Джагър. Поне от цялата работа остава песента "Angie".

Смисъл?

# 197
# 198
  • Пловдив
Ами не сме им светили и няма как да знаем, ама едно време много харесвах Бауи в "Лабиринт". И не го давам на мъж  Mr. Green

http://oranges-world.com/data_images/the-labyrinth-david-bowie.jpg

# 199
Дейвид Бауи сам се обявява за бисексуален още през 1972 в интервю, потвърждава го и в друго свое интервю през 1976 за Плейбой.
Ако някой се интересува как точно са живяли певците през 70-те препоръчвам филма http://www.imdb.com/title/tt0120879/ доста е информативен за нравите тогава.

# 200
Аз пък никога не съм се съмнявала за Бауи и Джагър. Поне от цялата работа остава песента "Angie".

Смисъл?
Песента е посветена на въпросната Анджи.

# 201
  • На земята, която е всъщност звезда.

Смисъл?
Песента е посветена на въпросната Анджи.

Слухове твърдят, че е посветена на Анджела, тогавашната жена на Бауи. Самите музиканти пък твърдят, че песента е писана и кръстена от Кийт Ричардс на новородената му дъщеря. А самият Ричардс пише в автобиографията си, че Анджи е било псевдоним на хероина, той тогава се е лекувал и чрез песента е казал сбогом на херото.     

# 202
 Това за хероина не го знаех. Нещо като "Feel" на Роби, значи...

# 203
# 204
# 205
Това за хероина не го знаех. Нещо като "Feel" на Роби, значи...

"Feel" на борбата с дрогата ли е посветена?

# 206
 Доколото знам на личната му успешна борба с дрогата.

# 207
Тези моми от сватбените снимки дали са лични приятелки на булката, или са избирани с конкурс Whistling

# 208
  • not found
А булката коя е ?

# 209
  • Има много детски смях.
Тези моми от сватбените снимки дали са лични приятелки на булката, или са избирани с конкурс Whistling

Явно съм много зле с матриала, защото нито знам коя е булката, нито за какво става въпрос  Tired

Общи условия

Активация на акаунт