Звездни компромати-121

• 54 232
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Според Sinead O'Connor проблемите в четвъртия й брак са започнали 3 часа след бракосъчетанието  Crazy Официалната раздяла е 16 дни след брака, но според ирландското законодателство те трябва да са разделени 4 години и след това могат да подадат документи за развод  Whistling
Sinead O'Connor

Кейти Хоумс на път за фитнеса
Бабата и дядото на Джъстин Бийбър са претърпели автомобилна катастрофа.

# 391
Марая в страхотна форма http://www.gala.de/styleblog/wp-content/uploads/2011/12/styleblo … rey-1-300x200.jpg

4 години 4акане за развод-да му се из4ака 4акалото на 4овек ooooh!

# 392
  • In The Middle Of Nowhere
Звездните раздели на 2011

абет-Кейт и на мен не ми е секси-прекалено е слаба.Иначе има хубаво лице и хубави коси...

А за Пипа-от кога такива къси набити крачета минават за секси?Според мен тези крачка са красиви само в очите на някой кавалерийски кон  Mr. Green

Не знаех ,че Стейтъм е точно 20 години по-стар от Роузи...

Обаче са еднакво високи по 175 см  Grinning
И м/у другото същата височина е дадена и за Пипа, която пък въобще не ми изглежда толкова сантиметри. Изглежда ми невероятно късокрака и ниска и изобщо не мога да я сравня примерно с тази Роузи, за която не се съмнявам относно ръста http://www.imdb.com/media/rm74560256/nm2492819 ..

# 393
# 394
  • На земята, която е всъщност звезда.
Бионсе постъпила в болница за раждане. Не е ли рано?  newsm78

# 395
  • където ми харесва
Възможно е преждевременно раждане...
Дано да няма проблеми Praynig

# 396
  • Русе/София
http://novini.dir.bg/news.php?id=10037320

# 397
# 398
Top 20 на мъжете актьори

А ето този каква тръпка ми е ...
И е в класацията  Wink

ооох ,таткото на Ава  Heart Eyes

# 399
# 400
Възможно е преждевременно раждане...
Дано да няма проблеми Praynig

А може би има проблем (за съжаление! дано да няма! Praynig), защото някъде четох, че ще чакат в болницата раждането....

# 401
Уффф тая грозотия Пипа....ма може ли така да се набеждава някой за "убавец" и готово. 

# 402
  • На земята, която е всъщност звезда.
Уффф тая грозотия Пипа....ма може ли така да се набеждава някой за "убавец" и готово.  

Може, може, нашите конкурси за красота и всякакви миски е най- сигурното доказателство.  Laughing

Даян Кенън на 74 /след 6 дни на 75/:

Не знаех, че като млада е била съпруга на Кари Грант и имат дъщеря.

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 10:33 от Вселена

# 403
# 404
Според Sinead O'Connor проблемите в четвъртия й брак са започнали 3 часа след бракосъчетанието  Crazy Официалната раздяла е 16 дни след брака, но според ирландското законодателство те трябва да са разделени 4 години и след това могат да подадат документи за развод  Whistling
Sinead O'Connor

Кейти Хоумс на път за фитнеса
Бабата и дядото на Джъстин Бийбър са претърпели автомобилна катастрофа.

Ама тя Кейтиту ходила на фитнес ли?  Shocked На мен ми е като желе  ooooh! Да не говорим, че никога не ми е харесвала. Пипа ми харесва повече от нея  Peace Да не говорим, че на Пипа и личи, че ходи на фитнес. Между другото като гледам Кейти по снимките има много по-гадни набити и къси крачка  Mr. Green

Абе сега като гледам пак снимките, личи и на КейтитУ в краката, че ходи на фитнес, но пак са ми масивни, набити, груби и къси  Mr. Green Peace

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 10:55 от Vividas

Общи условия

Активация на акаунт