Звездни компромати-121

• 54 081
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • На земята, която е всъщност звезда.
Тук непрекъснато се пускаше една и съща снимка на Адел, показваща колко е дебела, но аз виждам, че тя е отслабнала все пак:

февруари 2011

август 2011

# 706
Сега видяхте ли, че под многото кг се крие прекрасна жена а говорите, че не е нужно да отслабва, напротив, така е много лъчезарна и красива

Бионсе уж "родила" http://-spam082-/n/bionse-rodila-momiche.47503.html

# 707
Имам чувството, че ние им пишем статиите клик

# 708
  • Sofia
Аз продължавам да си мисля,че детето на Бионсе е от сурогатна майка  Crossing Arms Твърде съмнително и потайно е всичко.Знаем как изглежда една бременна жена  Wink

Вече пуснах снимката, но хайде пак, съвсем бременна си е:

# 709
Имам чувството, че ние им пишем статиите клик

Брей  Thinking аз нищо не виждам от бг мама.

# 710
Може,може  Thinking

А каква е тови странно силиконово "коланче"  newsm78

# 711
  • София
В момента като че ли се забелязват 2 крайности- едните прекаляват в това да изглеждат слаби, млади и красиви и хвърлят адски много ресурси в това, често със съмнителен резултат, а другите, на които не им се получава- поради ген, лакомия, хормони и съчетания между тях, правят изявления от сорта "аз съм истинска жена и обожавам формите си", "моето творчество се възприема с ушите", "чувствам се адски секси с няколко /10-20/ килограма в повече".

Весело посрещане на Новата година!

П.п. аз съм от вторите- ям като прасе и/защото имам Хашимото хихиихих

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 13:08 от Little Evil

# 712
  • На земята, която е всъщност звезда.

..."чувствам се адски секси с няколко /10-20/ килограма в повече".

Яяяя, това кой го е казал? Simple Smile

# 713
Може,може  Thinking

А каква е тови странно силиконово "коланче"  newsm78

Ето ги снимките от плажа http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2034897/Beyonce-pre … ay-Z-Croatia.html  , това коланче ми изглежда, че придържа поличката, но не ми изглежда чак странно...

# 714
И още 20 пъти някой да извади тази снимка, за мен тя нищо не доказва. С чудовищните пари с които разполагат Бионсе и мъжа й, всякакви кореми могат да се направят.И сума ти усти да се затворят.
Айде весели празници!  bouquet

# 715
  • София

..."чувствам се адски секси с няколко /10-20/ килограма в повече".

Яяяя, това кой го е казал? Simple Smile

Никой конкретно, това са мои интерпретации на изявления на най-различни звезди, когато са се освинили. Не може да не си чувала, че един коя си обожава извивките си и бля бля...ама като види Жизел и позеленява.

Ето:

Бейонсе: ""I feel best when I'm not really thin and not really heavy, when I'm still curvy,"
Кристина Агилера ""Christina loves her curves,"
 и т.н. и т.н.

# 716
И още 20 пъти някой да извади тази снимка, за мен тя нищо не доказва. С чудовищните пари с които разполагат Бионсе и мъжа й, всякакви кореми могат да се направят.И сума ти усти да се затворят.
Айде весели празници!  bouquet

Бионсе с чудовищните пари с които разполага винаги може да забременее  ..аз изобщо не съм се усъмнила в бременността и , това че е искала да внесе повече драматизъм около бременноста си и изигра малко лоша шега..но какво и пука изобщо Laughing Peace

# 717
Бионсе с чудовищните пари с които разполага винаги може да забременее  Laughing Peace

За бебе други работи трябват, но щом казваш....

# 718
  • София
Бионсе с чудовищните пари с които разполага винаги може да забременее  Laughing Peace
За бебе други работи трябват, но щом казваш....
Да бе, парите не били от значение за направа на бебе.

# 719
 Blush Добре де, не мога да разбера защо има съмнение дали е била бременна или не?? Прекалено кратко време ли има м/у показването на корема и раждането на бебето ли, какво? Що така се съмнявате в жената?
Мен ми е безлична, не ме вълнува музиката и, ама пък се радвам на това човек да си има детенце  Peace Да са живи и здрави тримката и да си гледат детето, ако ще и паднало отнякъде да е...всъщност на вас ви дразни това, че ако е от сурогатна майка го крият ли?

Общи условия

Активация на акаунт