Отговори
# 480
Добро утро момичета

lilyrose потвърждавам участието си в играта с подаръците

Bub_ аз взимам на Алекс бисквитки на Плазмон със 6-те зърна
http://papa-bebe.com/ban/piureta/plasmon4.jpg

За изпращането на подаръчетата може да става от пощата, като пратката е препоръчана
Струва около 2 лв, но е сигурно
Често ползвам препоръчаните им услуги и досега не съм имала проблем

# 481
Здравейте и от мен! Да се отчета набързо от консултацията -8400 и 73 см. Ушите са й добре, но педито каза, че имат доста силен секрет. Не ме прати на друг преглед, да се надявам че сме забравили вече за възпалението.
 Намерихме си квартира, доста кокетно и събрано ателие-мини мезонет. Хареса ни, сега остава да се преместим. Ще трябва да оставя доста мебели у майка ми, ще пада подреждане... Иска ми се да попитам мамите с вътрешни стълби как сте ги обезопасили? Ще се включа и аз в томболата с подаръците, адреса си ще го науча тези дни, но не вярвам да е късно, Белослава е едно от последно родените бебета в темата.

# 482
Аз влизам с конкретна молба към Мама Веси,  Praynig моля те обясни ми за шапките как си почнала, пиши ми на ЛС, за да не пълним темата с въпроси от този характер. Манияк съм на тема шапки, а плетенето ми е хоби, но съм на много начално ниво  Simple Smile

За подаръците се включвам, но трябва да погледна назад, какви са условията, какво трябва да пиша и на кого, сега Кирил се събуди и ще бягам, но после дано имам време
Хубав ден!!!

# 483
lilyrose, sirence, и аз ще се включа в подаръците. Искам само да уточня, че няма да го изпратя от тук, защото до 1 кг. колет струва около 40 долара. Затова ще избера нещо от български магазин и ще го пратя на адреса на детето, което е определено за подарък. А картичка ще изпратя от тук. Надявам се да няма разсърдени мами, ако не дойде на време, ще пусна картичката в момента, в който разбера, кое дете ни се пада със София.
Като гледам получателката на картичката ми все още не се е похвалила, значи, доста дълго време пътуват до България. Странното е, че и Лилинчо е получила само една картичка, а аз пуснах две...
Мама Веси, може ли не на лични да обясниш и на мен как си почнала и какво гледа в ютюб. Много искам да се науча да плета, ама .... А за диетата - споделяйте, споделяйте, може и мен да мотивирате.
Пипиллота , много хубаво, че сте намерили квартира. Ние стълби у дома нямаме, така, че не мога да съм ти полезна за обезопасяването. Обаче какво съм забелязала - деца, които имат стълби в дома си, нямат никакви проблеми, като че ли усещат и са много внимателни. А моят Александър като не беше виждал стълби доста дълго време, голямо търкаляне се търкаляше, като отидехме на гости на едната ни приятелка. В кухнята исках да сложа от тези, защитните решетки, за да не могат да влизат децата, ама пусти му чекмеджета, както са сложени, или трябва да се лиша от услугите на трите ми най-важни чекмеджета, или няма как да стане. Затова избрах да не слагам преграда.
Буб, за приспиването - както Скреч ти е казала - все някога няма да е о.к. ритуала, който изберете. А ако баща и се оплаква, защо не почне той да я приспива. Моята София имаше период, в който като я сложа в леглото, независимо колко е изморена, скоква на крака и започва да се хили. Това когато тъкмо откри, че има крака. Няма да ти казвам, че се наложи да я нося в кенгурото докато заспи, и след това да я оставя на леглото. Не ми беше кеф, ама нуждата го наложи.
Май това е от мен, друго не се сещам.

# 484
  • София
Tasha, тези бисквити сладки ли са? Аз купих преди време от тези http://papa-bebe.com/ban/piureta/plasmon5.jpg но ми се сруват много сладки.

# 485
Добро утро!   love001

Благодаря за великодушното отношение към нас диетуващите   bouquet
Да ви почерпя с една здравословна закуска Grinning

За плетката Кати, Атанасова никак не е сложно  Hug Аз на 27.12 за първи път хванах игла за плетене на 1 кука.  Peace така че мога да заявя че съм много "зелена" в тази област.  Laughing В нета има много инфо. Ето ви това което аз гледах специално за шапките - ТУК Обяснено е много добре, даже има и на забавен каданс. Иначе важното е да си изберете за съответната прежда и плетка правилните игли, имам предвид размера/дебелината/ и. В това видео е показано и това - каква прежда и игла  Peace Друго какво да ви кажа не се сещам  newsm78 ако имате въпроси питайте /голямата плетачка/ с каквото мога, ако мога ще помагам  Peace

За подаръците Аз отдавна заявих че съм на линия. така че ме бройте и мен.  thumbsup

Пипилота Ние сме със вътрешни стълби  Confused още не съм обезопасила. Мисля, за сега де само на 2-рия етаж да сложа една преграда. На първия за сега го пазим със затворените врати към коридора. Онзи ден ни издебна и се докопа до тях, но като цяло за сега се справяме.  Rolling Eyes

lilyrose Ама не забравяй че съм те виждала на живо  hahaha А може ли да се черпим като ни свърши диетата.  hahaha  Joy

Буб За ритуала когато се променя винаги в началото е трудно. Става само с постоянство. Може да пробваш да и махаш леко ръчичката и да и говориш тихо, че не ти е приятно вече да ти бърка в очите. Когато посегне към теб може да и я хващаш и целуваш и след това да я оставяш до тялото и. Опитай се да разбереш какво друго и харесва. В началото то ще бъде много за кратко, но с постоянство времето ще се увеличи и ще изместите бъркането в очите. Но това е само при положение, че това и действие те притеснява.  Peace А за безкрайното будене нощем  ooooh! и ние сме така. Не знам период ли е или от зъбите ама вече ми иде да се гръмна.  ooooh!

Ах, виеее  Twisted Evil Тук определено започна да замирисва на някакъв заговор Joy Лоши момичета сте и това си е, еййй! Заради такива работи няма да ни щат нито форума, нито фейсбук групата  Mr. Green
 hahaha  Joy

jozyy Да ти е жив и здрав рожденика   bouquet Много, много да се обичате.  newsm51

Айде хубав ден  Heart Eyes

# 486
Хелоу!  Joy

Катилиас, идеята ти да поръчаш от Бг сайт подаръчето е страхотна - може и другите мами от чужбина да се възползват от нещо подобно. Ноооооооо, да те питам, какво ще правиш, ако ти се падне например Лилинчо или Дивина - пак ли така, ама съответно от американски или испански сайт ?  newsm78 А дали така може да процедира и този, на който се падне вашата Софи да й  подарява нещичко - ако да, дай линк за австралийски сайт, който приема БГ кредитни карти, и от който ние (на който се падне, де) можем да поръчаме за вас изненадата. То май и лилинчо и дивина, и други мами, ако ще има от чужбина, могат също да дадат линк за изпитан сайт за детски играчки, та на когото се паднат, да има и този избор, ако изпращането излиза по-скъпо  newsm78 Това са само мисли, не знам дали е това е добра идея.

Пипилота, П. Атанасова, чакаме и вашите адреси  Hug

Ена, покрай нашата болест не ви попитах за баткото - как е сега, и в крайна сметка - сложно ли е това махане на трета сливица като манипулация, или не чак толкова? Той беше ли се разстроил много, или по-спокойно го прие?

Не мисля, че някога бих посегнала към плетенето - макар че понякога съм малко сприхава, уж като цяло не съм нервак, ама мноого ме изнервят пипкавите неща, браво на Мама Веси и всички други желаещи за ентусиазма и търпението  Hug

За бисквитите: имам още на Плазмон, но така и не ги предлагам. Започнах да давам с кисело мляко обикновени бисквити на Нестле - Житен дар - пише на тях "За деца, съдържа оризово брашно". Много ги харесва, и не са толкова сладки.
За диетуващите: днес е ден за проверкаааа - аз съм едва с едно килце по-малко, но съм доволна, имайки предвид, че доста нарушавах вторите четири дни.

# 487
 Вижте какво намерих. Струва си да се замислим TUK

Днес ни е контрола, но аз още не съм се снабдила с кантар и ще я пропусна като си взема ще се отчета.  сиренце Браво  Hug

# 488
Tasha, тези бисквити сладки ли са? Аз купих преди време от тези http://papa-bebe.com/ban/piureta/plasmon5.jpg но ми се сруват много сладки.

Сладки са си
Но той нали не яде мляко с бисквити, му давам по 1-2 на ден да дъфче

# 489
  • Пловдив
Привет  wavey

Пишете, момичета, за диетата, пишете  Peace Белким взема и аз да се взема ръце и да поогранича малко количествата  Crazy Че то вече 9 месеца бременност и 10 месеца откак съм родила, съвсем изгубих представа за нормално хранене   261uu А не е като да нямам нужда да поотслабна  Mr. Green
Пък и като е в оранжево, на който не му е интересно, да прескача  Peace

За сиренето като заговорихте, мамите, които си правите вкъщи, как процедирате? Колко време го оставяте да зрее? Солите ли го и после да го изкисвате, или направо безсолно  newsm78

Някой има ли изпитана рецепта за домашни бебешки бисквити?

На Тошко пък като му се доспи, ми дъвче косата  ooooh! Не знам как го измисли това. Приспивам го уж на гърда, цока, колкото цока, пуска и отива да си вземе кичур коса, да си дъвче  hahaha

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 12:37 от Commelina

# 490
Аз от сега да се обърна към Марти- Мартииии, мооооля те, изтегли ми някоя госпожица, че много ми се избира подарък за девойка...
и ние, и ние с Момчил искаме да избираме подарък за девойка  Flutter, ама пък може и за близнаци  Heart Eyes , абеееее за който се падне   Hug

Пишете си за диети, не пречите на никого!
Бисквитки - купихме на Хип, без захар са, но са вкусни.

Не мога да ви изчета, че не сме си в къщи, но ще наваксам като се приберем.

# 491
Привет момичета Hug
Сега се връщаме от консултация - 10440гр (+140гр) и 80.5см (+1.5см) Grinning
mama_vessy, поздравления за шапките, майсторка си  bouquet Като малка, може би в детската градина много плетях, баба ме научи, но оттогава не съм хващала игли, като че ли нямам и мерак сега.
За гърнето - преди да навърши 2 годинки хич няма да се мъча да го слагам. От опита си с баткото стигнах до заключението - всичко с времето си Peace
Бисквити - на Плазмон му давам, но доста рядко.
За диетите, въпреки че нямам нужда, си ви чета с удоволствие. Пишете си спокойно мами, на който му пречи да не чете Hug Желая успех и напролет всички да сте доволни от резултатите Hug, а и съм сигурна, че ще е така като хукнеме пролетта след тичащите краченца на малките мишленца бързо ще се стопи всичко излишно Hug

# 492
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Bub, не мога да ти помогна със съвет, защото и ние го имаме този проблем - с тази разлика,че Живко бърка само в моите очи и то не само като заспива,но и през нощта като се пробуди. Иначе е сравнително спокойно спи като е при нас на спалнята - отвреме навреме само с ръчичка търси от едната и от другата страна дали има някой и продължава. Но има нощи, в които се буди по 1000 пъти / поне 2-3 пъти в седмицата / и тогава пада голямо бъркане в очите. Опитвам се да го оттуча да спи при нас, но не постигам никакъв успех - като го сложа в краватчето спи около 1,5-2 часа и започва да се буди през 15 мин.-вземам го,приспивам го, слагам го в кошарката и след 15 мин.пак и така няколко пъти докато не го взема при нас и тогава се успокоява. А първите 5 месеца си спеше само в неговото креватче и като започнаха да го мъчат зъбите го свикнахме при нас.

Мigeo, беше започнала да слагаш Бобо в неговото креватче - как се справяте? Спи ли в него или не?

Бисквити взимам на Чичи бебе!

# 493
Като малка, може би в детската градина много плетях, баба ме научи, но оттогава не съм хващала игли, като че ли нямам и мерак сега.

matza83 Laughingкакво съвпадение и мен баба ме беше научила на една кука(спомням си че си бях оплела чантичка и колан)на две игли,гоблени бродирах,но сега въобще нямам желание  Rolling Eyes,но се възхищавам на мерака ви момичета,много красиви неща изработвате   bouquet

Nadya81 , Нямам никакъв успех с научаването да спи сам  Confused само през деня като заспи го прехвърлям в кошарата за да свиква с нея и след 30мин. се буди,ако спи в мен или мъжа ми на един люлеещ се стол изкарва и по .Но нощем предпочитам да спя и за това най-удобно ми е да е до мен иначе става това,което си описала-будене през 15 мин. ooooh!Нощният ни сън иначе е 12ч. от 22ч. до 10ч. сутринта  Mr. Green,като се събуди цокне малко и пак заспива,след 6ч.сутринта буденията му стават по-чести,но аз го натискам и изкарваме до 10ч. Simple Smile
Някога като спрем с кърменето ще мисля да го уча да спи в креватчето му,сега е много трудно за мен  Thinking

# 494
Migeo, какви са тези 12 часа спинкане!?! Направо е невероятно! Сигурно само го тренираш по цял ден и го уморяваш до откат ...  Joy    bouquet Марио спи около 9 часа нощем, та затова 12 ми се струват мираж.
Мама Веси,гледах филма - много е добър! Жалко, че всички ние сме принудени да участваме в цялата тази консуматорска конспирация ... Затова си спомних хубавия Коледен призив на Пипилота -дано да бъде апел за всички нас през цялата година!
Маца, ама мнооого сте големички - особено - дългички - браво!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт