Отговори
# 465
  • България моята родина
Здравейте и от мен.Първо благодаря за честитките за Ивановден,след това да честитя на месечинките.   bouquet

Някой попита как е малкия,но много писане има тук и не помня кой.Та да кажа има голямо подобрение утре сме на преглед,защото днес спирам инхалациите да видим какво ще каже.Ако и това което беше с пъпките е шарка премина вече.Пъпчиците завехнаха без никаква намеса.

На гърне имахме попадения преди,но вкъщи не е много топло още повече на земята духа отвсякъде,а съм покрила всичко и не смея да го оставям още голичък.

За диетите ви подкрепям и не ми пречи,че пишете тук.Аз просто имам огромен корем и си мисля,че освен с упражнения с друго няма да изчезне.Та ще видя кога да ги почна.

# 466
  • София
Момичета, благодаря,че ни подкрепяте     bouquet

Мама Веси, ако може шаренка-като на каката Embarassed Wink Embarassed

За тези който изберат бг. пощи за подаръците- задължително искайте пакетчето да е препоръчано, това е гаранция,че ще пристигне PeaceОбикновено пристига за 2 дни, като в тези два лева се включва и препоръката-рядко е над 2лв. Simple SmileОт пощата изпращат известие за малък пакет Peace

skrech , ама, каква е тази дескриминация от страна на мъжът ти?Как така, той може, а ти не ?ShockedСигурно си  мисли,че твоят фитнес по презумция са ти децата? newsm78Не се обиждай, но малко ми се вижда егоистично.

jozyy , ние вземаме от миналата седмица.Харесва я, а и аз  я опитах, доста е вкусна. Simple Smile
Аз я давам така: на обяд второто, ако е по-редичко слагам сухар, за следобедна закуска-десертчето.
Супа, само веднъж съм дала, защото вечер пие  АМ мляко.Ако ти решиш за вечеря да дадеш супата може да и добавиш един сухар Peace
За подаръците, пиши на Сиренце да те включи Peace

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 17:11 от maiski3

# 467
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Имам питане към всички мама тук подчертавам тук   Laughing Има ли проблем, че пишем за диетата. Ако не ви е приятно, ще намерим начин да си общуваме само диетуващите.  Hug

Защо да има проблем? На който не му се чете, да прескача оранжевите писания. Аз не пазя диета, но чета всичко наред и изобщо не ми е неприятно-даже се вълнувам с вас . Дано постигнете кой каквото иска.
И аз ви подкрепям,чета и дано на края всички се похвалят с постигнатото и до лятото се радват на желаните фигури   Peace.
Отслабвайте - на никой не пречите!

Аз от два дни ходя на фитнес, но съм малко мързелива и незнам докога ще издържа! Имам да сваля 7 кг., скоро смятам и аз да почна някаква диета,но да видим кога ще се наканя!
[/b]

Jozyy, да ти е жив и здрав рожденика!

# 468
Джоузи, пиши ми Simple Smile Жив и здарв та ви е таткото  Hug

Ние взимаме от държавната кухня и тия дни го хапва съседското момиченце. Струва ни се доста вкусничко - от 16-ти започва Марио да хапва храна от кухнята и мисля да му давам основното на обяд и супата на ранна вечеря със сухарче. Десертите от началото ще  ги избягвам, заради захарта, но постепенно ще видим.

Мами, мисля, че е по-сигурно (за да не остане някой без подарък) и мамите от списъка на Лилироуз да й пишат лично съобщение с потвърждение, че ще  участват в томболата с подаръчетата, и името и датата на раждане на бебока. До 16.01 също
Сабрина, твоето го получих Simple Smile

# 469
Малко се обърках с организацията за подаръците. Аз съм в списъка на Лилироуз (ако става въпрос за идеята с картичките), трябва ли да пиша и на Сиренце newsm78

# 470
  • София
jozzy, честит ти рожденник  bouquet

За диетата, пишете си, момичета, не ми пречите! И между другото това с цветовете за някои теми като диетата, дневното меню, е много добра идея newsm10

Момичета, за кой е по по най нека да добавим първото проходило мартенче!

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 18:03 от redreny2000

# 471
Аз от сега да се обърна към Марти- Мартииии, мооооля те, изтегли ми някоя госпожица, че много ми се избира подарък за девойка...
ьхтьявьде,сца  эсщ    (Марти ти отговори, предполагам означава, че ще направи всичко възможно  Laughing)

jozyy, бравос. Като ми свърши диетата, ще посетя блога ти за рецептата на тази вкусотия. Оф, забравих по-важното - да ти е жив и здрав мъжО и все такива вкусотии да му приготвяш

Пускам списъка на мамите, чиито адреси имам:
migeo
redreny2000
lilyrose

Nadya81
mama_vessy
jozyy
maiski3

Tasha
sirence
Еna

racholina
vaniaа
Mur
katilias
lilincho
marinels
_usmivka_
Magica_de_Spell
Женичка
Sabrina1
Лъки

в синьо са мамите, които са ми потвърдили, че желаят да участват отново. Останалите, моля дайте ми знак с ЛС или просто се разпишете тук. Мамите, които не присъстват тук да изпращат направо ЛС с адреса си на сиренце. Моля ви, не забравяйте пощенския код и истинските си имена, за да могат да пристигнат пратките. Ако използваме куриер, ще ни трябват и телефоните, това вече не знам как да го организирам
Тъй като не знам дали с Български пощи може да пристигне пратката точно на РД, та дори и да пристигне по-рано, ще се отвори на РД. С куриер мисля, че е възможно да заявиш на коя дата желаеш да пристигне пратката. Бюджетът е 10 лв. Нека подаръчетата бъдат наистина символични. Датите на раждане ги има на първа страница при кликане на March babies, но за по-сигурно можете да пишете и датата на раждане.

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 18:04 от lilyrose

# 472
Джоузи, съжалявам, обърках се - та нали и аз ти пращах картичка  Hug
Значи ти си си ясна.
Лилироуз, браво за уточнението   bouquet Да знаеш, че и Сабрина потвърди Simple Smile А бе аз уж се включих да помагам, ама така с тия два списъка по-заплетено стана ...  hahaha
Е, да  - с Български пощи няма да е на датата, но пак си е изненада. Няма нужда от куриери, мами, с пощите си е ОК.
Ще почакам още няколко дни и ще пусна и аз списъче кои нови мами са ми изпратили адрес - засега са 7 на брой Simple Smile.

Кажете ми, моля ви се, за диетата табличката как да видя и как да пиша вътре?  newsm78

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 18:27 от sirence

# 473
sirence, най-горе в дясно в прозореца, който ти се отваря трябва да влезеш с мейла и паролата на нашата група, вероятно това е проблема.

# 474
Благодаря, Анелиса и Лилироуз  Hug  newsm78

Между другото,  предлагам незабавно да изключим Майски и Анелиса от диетата с техните  58 кг!!!  Joy (шегичка, де, щом искат надолу - да дерзаят и те Simple Smile )

Сабрина, какво стана след пожара?

# 475

Между другото,  предлагам незабавно да изключим Майски и Анелиса  от диетата с техните  58 кг!!!  Joy (шегичка, де, щом искат надолу - да дерзаят и те Simple Smile )

Подкрепям  Peace и не включвайте lilyrose Naughty

# 476
Ах, виеее  Twisted Evil Тук определено започна да замирисва на някакъв заговор Joy Лоши момичета сте и това си е, еййй! Заради такива работи няма да ни щат нито форума, нито фейсбук групата  Mr. Green

# 477
wavey

Да ви се оплача.....от известно време Дара иска да заспива легнала до мен, като ми бърка в очите и ми роши бретона.....  Close Отначало не ми правеше впечатление, но вече ми идва малко в повече. ММ само ми повтаря, че аз съм я научила така (понеже и на него му бърка по очите  Joy ) ама истината е, че понеже Дара заспива трудно и само и само да заспи, бях склонна на всичко  Confused И сега се чудя какво да правя и как да я отуча?!  newsm78 Давам й една кукла, една плюшена играчка, но не - иска си нейното  Naughty и се ядосва!!! Весет0, мисля че беше споменала за навик на Ванеса да държи одеалце (ако не се лъжа) е 1000000 пъти съм навита на това отколкото да ми бърника по очите  #Cussing out Да не говорим, че напоследък е супер изнервена като спи и се буди много пъти през нощта и е нещо страшно. Преди си спеше сравнително спокойно ( в нашето легло), но сега и то не помага!  Crossing Arms Някой, ако има идея как мога да се справя с това - ще съм много благодарна!  Hug

И един въпрос - за тези, които добавят бисквити към киселото мляко - какви бисквити взимате?

# 478
сега се сетих да питам, бяхте заговорили за прясно сирене, че не е добре да се дава, а и четох после това-онова, ама ми стана интересно защо може извара, а прясно сирене не  newsm78

пък мама веси и мигео ще ги черпя  Crazy

# 479
  • София
Bub, какъвто и ритуал да има детето за заспиване, все може да реши родителя да се оплаква и кахъри защо го е научил. Особено пък комшии и приятели акълии - не го учи да заспива на гърда; не го учи да заспива на ръце; не го учи да заспива с песни; научи го да заспива само; не го учи... Просто какъвто и да е трика на родителите за приспиване на детето, винаги може да решиш в един момент, че не те кефи. Било ти е лесно, намерила си за добре, не е било грубо спрямо детето, какво има да те обвинява мъжа ти? Ако заспива  само в количката примерно дали ще е по добре.
maiski3, тая 3-ка имаше ли я преди в ника ти? / Чакам го да отслабне до желаните килограми и после ще взема по-настоятелно да искам аз да ходя на танци-манци или друго нещо приятно, няма коя да е. И жената е човек.

Никола хапе зверски. И хапе където свари, през дрехите също. Даже на баща си брадата хапе, не го спират острите, като шипове косми. Все си мислех, че като израсте поредния зъб ще спре, но тоя терор продължава вече много месеци. Чувствам се като вкусна печена пуешка кълка.

Общи условия

Активация на акаунт