Отговори
# 450
sirence, Ena  Hug

Marys, ма разбира се, че ще се включиш - пращай на лични адреса - и на който се паднеш - двойна радост при избора на изненадките  Hug
sirence, пощата ти е пълна, явно има много желаещи  Laughing

А винаги ли каквото купите на единия купувате и на другия, или играчките са им различни/да си ги сменят Wink/?
Ena, по принцип купуваме и на двамата сходни играчки и дрешки, еднакви, но с различни цветове или картинки. Повечето еднакви вещи са подаръци  Simple Smile

# 451
  • Пловдив
Здравейте, мами!  Hug
Честити месечинки на всички бебенца!   party023  party002  bigdance2
Благодаря на всички, които отговориха на въпроса ми.   bouquet
marys, аз си намирам много хубаво сирене от едно специализирано магазинче  Peace. Ще започна и на Дара да давам от нашето.
Днес спахме до 10 ч.  Crazy Още ми се върти главата от много спане. ooooh!
мама веси, страхотни шапки!  newsm74
Хубав ден на всички!  Flutter

# 452
Разчистих пощата, и чакам новите адреси  Hug Пращайте, моля ви, и името и датата на раждане.

Като сиренце и аз "компетентно" Wink да се изкажа, че не трябва да се дава неузряло сирене на бебоците. Последното ми откритие - не солено, и продаващо се на килограм, а не вакуумирано или в кутия, е Боженци  - страхотно е, и е 7 и нещо лв за кг.

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 12:07 от sirence

# 453
Добро утро wavey

И ние спахме до 10ч. Simple Smile Бобо кашла едно такова влажно,чак плюе като кашля,но започнаха много да му текат лиги явно от тях се дави,чакам да му пробие 9-тото зъбче-долен кътник иначе няма t-ра и хрема.

sirence сега ли откри Боженци  Wink,много е хубаво,млякото също до колкото знам,защото аз кисело мляко не ям.Ние си купихме сирене в тенекия от мандра,но преди това Боженци купувахме.

Да попитам мамите,които са започнали какво кисело мляко дават-аз до сега съм му давала 2-3 пъти с овесени ядки,но като че ли не му харесва много  newsm78 взимала съм Био на Хармоника и Огоста 3,6% по БДС.

Мда на който се паднат Пепи и Стефо,радоста ще е двойна  Heart EyesHeart Eyes

# 454
Migeo, ние папкаме кисело мляко Боженци 2 %   Hug
От зъбките ще да е и кашлицата на Бобо. И ни сме с осем зъба и очакваме кътници - трябва да погледна, че ги изпуснах напоследък.

# 455
Хей здравейте  Hug

Много се радвам че са ви харесали шапките  Hug  Магика ти си виновна, зариби ме  Hug

Майски само кажи цвят  Peace

Лилироуз ти пък Що си на диета  newsm78

Моят Адр го имате!  сиренце ако трябва нещо да пратя кажи  newsm78

Честита месечинка на патерица на Бобо и на Кати.  Hug Честита месечинка и на тези които днес празнуват  Hug Не знам кои са  Blush  
[/b]

Скреч Време беше  Laughing Щяхме да те пускаме за издирване чрез интерпол  Mr. Green

мегио видях ви най после, явно проблема беше в моя телевизор  Crazy Еххх ама много сте хубави   newsm08

Ха ха ха кътници  Rolling Eyes ние още се мъчим с  предни горни резци  hahaha Още сме си 2-ву зъби, макар че вече всеки момент ги чакам да се покажат  Mr. Green Ама пък какви парчета гълта  Shocked и дъвче  hahaha с какво не знам  Joy  

Аз само 1 път му дадох да опита кисело мляко и той милия така се потресе  Sick и не пожела повече  Joy

Имам питане към всички мама тук подчертавам тук  Laughing Има ли проблем, че пишем за диетата. Ако не ви е приятно, ще намерим начин да си общуваме само диетуващите.  Hug

# 456
Имам питане към всички мама тук подчертавам тук  Laughing Има ли проблем, че пишем за диетата. Ако не ви е приятно, ще намерим начин да си общуваме само диетуващите.  Hug

Защо да има проблем? На който не му се чете, да прескача оранжевите писания. Аз не пазя диета, но чета всичко наред и изобщо не ми е неприятно-даже се вълнувам с вас . Дано постигнете кой каквото иска.

# 457

Защо да има проблем? На който не му се чете, да прескача оранжевите писания. Аз не пазя диета, но чета всичко наред и изобщо не ми е неприятно-даже се вълнувам с вас . Дано постигнете кой каквото иска.
И аз ви подкрепям,чета и дано на края всички се похвалят с постигнатото и до лятото се радват на желаните фигури   Peace.Аз въпреки че съм слаба съм доста отпусната и имам нужда от спорт,ама като не обичам да спортувам,а и от както забременях започнах да обичам сладко  Whistling,а преди това въобще не му обръщах внимание  ooooh! 

# 458
Аз от сега да се обърна към Марти- Мартииии, мооооля те, изтегли ми някоя госпожица, че много ми се избира подарък за девойка...
Поздрави на всички 10 месечни и още ненавършили 10-те месеца Simple Smile Не пиша последните дни, че малко работа ми се е насъбрала, а и мишката на лаптопа ми отказва и само се нервирам като седна!

# 459
За много години, момичета!!!

Към края на тази тема да се включа и аз!  Simple Smile
Съжалявам , че не успях да се включа в размяната на картичките, но от месец нямах интернет!
Сега обаче с радост се влючвам в размяната на подараци за 1-вите рожденни дни на нашите съкровища!
Само че е добре да се уточнят и рожденните дни на децата на които ще изпращаме подарък , както и как ще бъде изпратен подаръка - с кориер или нещо друго и от кой ще се поемат разходите за доставка?

Бързо оздравяване на болните дечица и целувки на всички!

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 13:51 от vikiimm

# 460

Само че е добре да се уточнят и рожденните дни на децата на които ще изпращаме подарък , както и как ще бъде изпратен подаръка - с кориер или нещо друго и от кой ще се поемат разходите за доставка?

Всеки сам решава как да изпрати подаръка,важното е да стигне до получателят му Peaceс БГ Пощи около 2 лв е,с куриер около 6-7лв и естествено се поема от този който го подарява  Wink,в случая е важна изненадата,а не толкова стойноста поне така аз го разбирам  newsm78

# 461

Всеки сам решава как да изпрати подаръка,важното е да стигне до получателят му Peaceс БГ Пощи около 2 лв е,с куриер около 6-7лв и естествено се поема от този който го подарява  Wink,в случая е важна изненадата,а не толкова стойноста поне така аз го разбирам  newsm78

Разбира се , че изненадата е най-важна, само че аз незнаех че може и с бг пощи, тъй като досега винаги съм използвала куриер - ето че научих и още нещо полезно!  Simple Smile

# 462
Няма проблем момичета.Пишете си.То и аз имам нужда от отслабване,но нямам воля.Голяма лакомница съм.Смятам с разходки по-нататък да се постегна и сваля някое килце.Аз така свалям,трябва ми движение.
Аз да се похваля,че Мартина се научи да дава целувки,но не въздушни.Така сладко си нацупва устничките и се доближава до теб да те целуне.Голям кеф. LaughingИ се промушва като лалугер под столовете и си прави обиколки. Joy

# 463
  • София
Аз нямам против да отслабвате в темата. Тъкмо ще  се наслаждавам повече на моето меню  Mr. Green
 migeo, аз съм като теб. 5 кг имам отгоре, но изобщо не ми тежат, съвсем добре съм си. Обаче съм много отпусната и мека навсякъде. Искам да ходя на фитнес или на танци, не можело. Тъй рече мъжа ми. Той ходи и не може да плаща 2 карти, пък и децата няма кой да гледа. Тюуууу, две деца съм родила и си седя вкъщи, а той ни едно, но ходи на фитнес. Тук идва аргументът, че е на години и няма време за отлагане, а пред мен имало повече години  Laughing

# 464
За много години! Много здраве, щастие и късмет за вас и близките ви хора!

Почерпете се за здравето на моята половинка, който помъдря  с една година  Heart Eyes

От последната консултация +400гр и 1,5см Party

Има ли някоя мама, която вече взима храна от кухня?(извинявам се ако вече е обсъждано, но напоследък ми е трудно да следя темата) Някакви отзиви как се приема храната както и и трите неща ли давате на обяд или разделяте? Някой случайно да взима храна от 23та ясла?

Моля да ме включите за размяната на подаръците.

Общи условия

Активация на акаунт