Отговори
# 435
maiski3, много се радвам, значи сме заедно, ще се подкрепяме Hug
redreny, писали сме едновременно. Браво на Виктор smile3501 Постигнали сте страхотни резултати и то само за два-три дни. Аз все още нямам особено желание да се учим, мисля да изчакаме времето да се позатопли, за да ни е по-лесно със свалянето на дрехите.

# 436
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честити 10 месеца на Бобо и Катерина!  ura Tada

Мama_vessy, шапките са страхотни! smile3501

# 437
  • София
anelisa, не е толкова постижение, колкото настояване и дебнене от моя страна. И аз си мислех да започвам пролетта, но вече писах, че червеното дупе ме амбизира да пробвам сега. За научаване сигурно ще трябва да мине доооста време.

mama_vessy, поздравления за шапките!

# 438
Сетих се Ена  какво става с баткото? Ще го оперирате ли?
Мама веси, сигурно вече си прочела назад, че операцията мина успешно. Сега сме вкъщи за 10 дни, докато се позакрепне  и после пак на градинка. Благодаря, че попита. Hug
А тези шапки са много красиви.  bouquetНаправо отваряй шапкарница, ако останеш без работа някой ден. Simple Smile

Редактирам се, Марис, за да кажа, че разгледах първа страничка и доста от заглавията ми не са актуални вече.  Можеш да ги изстриеш.Ето някои нови:
1.Нашите МАРТенски душички искат вече да ходят самички.
2.Има вече проходили крачета на нашите МАРТенски момичета и момчета.
3.Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става!
4.Една свещичка на тортата гори и МАРТенчето бързо ще я угаси.
5. МАРТенчето постоянно ни изумява-всеки ден нови номера научава.

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 19:33 от Еna

# 439
 Heart Eyes

Маца Честит ви рожденник със закъснение! Да ви е жив и здрав и много щастлив! Страхотни са ви момчетата  Peace

Марис Сега гледах клипчетата страхотни бонбончета са  Hug

Весет0 Много сте сладки с ванеса  Hug

Мегио Аз нещо не можах да ви видя. Не ми се отварят снимките  newsm78 и на обувките също  newsm78

Дивина Страхотна майсторка си   chef

Бедствие браво на Крум.  Hug  И аз на Виктор му давам, ама не съм много постоянна.

Сиренце Радвам се че сте се прибрали и всичко е наред Hug Разплаках се като четох разказа ти.  Върнах се назад когато и ние бяхме в болницата  Cry На Вики така и не можаха да му сложат абокат, а го бяха надупчили на 10-тина места #2gunfire той реве в манипулационната аз отвън.  Cry

Ена Браво и на вас за баткото. Радвам се, че всичко е наред  Hug И за проходилите крачета на малката Ева Hug

Майски3
Цитат
Аз:А, не, моля ви, вие сте с малко дете.
Тя: Не, моето е в количката, а вашето ви тежи в корема  
 ох милата ми  Hug споко и аз съм така. Ще си прибираме "бременните" кореми заедно  Hug

Явно е много странен този клип, щом всички сте така възмутени.   newsm78

Таша Честита количка   bouquet

За паметта Вече не ми се говори, че съм...... като склеротирала баба  Embarassed
Подариха ни едни "яйца" в кутия ей голяма игра пада с тях. тук  Вече ми подава това което държи в ръка когато му поискам  Grinning и ми подава да ям от неговия банан.  Heart Eyes Много бързо някак си порасна, а на моменти хич не ми се иска  Blush  

За диетата За сега я спазвам и да видим какъв ще е резултата. Само дето нямам кантар и на първата контрола няма да знам как вървя, но за следващата ще съм на линия.  Peace  За първи път ми се случва толкова време да не мога да сваля кг. Макар че съм свалила 2кг. но за мен те не са никак достатъчни. Но мисля че ще се справим всички, така че момичета смело и смахнато напред.  Hug

За гърнето Аз още не съм го слагала. В неделя мъжа ми донесе гърнето на Димана, да видим кога ще се наканя да го сложа. Ама не съм се засилила, кой знае колко.  Mr. Green

Хайде лека вечер  Hug

П.П. аз обувки още не съм му купила за навън. В къщи е по чорапи. Най добре е като се учи да ходи да е босо детето  Peace

# 440
Мерси момичета ,много съм отнесена  Crazy
Честити ни 10 месеца,честити и на Катерина   newsm51

anelisa и ти ли като maiski3 се занимаваш с неща от които нямаш нужда  Wink,то не случайно стартирате от едни и същи кг.

Ена,как е Емо Hug

Сиренце,Марио Hug,как сте забравихте ли,неприятноте прживявания

# 441
как сте фиданки?

И кво сега - само нашия пощальон ли не си свърши работата   Thinking
от Австралия до САЩ - ОК
от САЩ до Варна - ОК
от Пловдив до София -  newsm78
newsm78 как така знаеш, че е от ПД?

С диетата вчера пак се издъних, защото двете мами съседки независимо една от друга бяха направили невероятни два сладкища за изписването на малкия - е нямах право да не опитам WinkНо иначе съм се ограничила доста и ще видим на 11-ти като се премеря какво е положението.  
еее, простено ти е. Дори няма нужда молитвата да казваш

Женичка  hahaha

mama_vessy, браво за шапките. Ти в Горна Баня ли живееше? В неделя ходихме на гости там и през цялото време за теб си мислих  newsm78

Ена и Майски
, много са хубави заглавията

redreny2000, браво за успеха с гърнето.

Честити месечинки на бебоците

И аз от днес се почнах

# 442
Migeo, Magica честити ви 10-месечни слънчица! Много да ви радват и да са все така послушни дечица!
Migeo, мечтая си аз да си възвърна предишните форми. Само, че тогава спортувах, а не гладувах  Laughing Сега като нямам време за спорт, ще се задоволявам с диетуване и ще чакам да дойде моето време Wink

# 443
mama_vessy пропуснах-големи красоти си сътворила  bouquet

И кво сега - само нашия пощальон ли не си свърши работата   Thinking
от Австралия до САЩ - ОК
от САЩ до Варна - ОК

Марти и е подшушнал Rolling Eyes

И аз от днес се почнах
И ти ли,Бруте!

# 444
  • София
EEEE, най-накрая да се появя и аз  Sunglasses

Не съм ви чела, защото ако се опитам ,пак ще легна в 5 часа. Но се надявам да вляза в ритъм в следващите дни. Аз бях зачезнала малко из провинцията. През това време тук имаше разместване и всичката ми покъщнина е по земята. Азп рибирам то не свършва, прибирам, не свършва... и така. Зарината съм от дрехи.

Преди Натисках Никола да седи на цица и да мирува, докато кисна на компютъра, но това отдавна е абсолютно и категорично невъзможно, та не виждам как мога да седя на компютъра в следващите 1-2 години, освен нощем. Вие кога пишете? На спането през деня гледам да играя с баткото.

Любимите игри на Никола са мушкане на моливи в шишета, пищене в синхрон с Брат си и разбира се, неуморните обиколки на апартамента по цяааааааал ден. Научи се да ходи хванат само за една ръка и сега му е такъв мерак да се тренира, че не си сяда на дупето. Беше болен в комплект с Мен и батко си и кашляше. Сега май е наред.
 Има 7 зъба. И не знам привижда ли ми се или по тях има бели петна. Надявам се да греша, но докато бях бременна пих антибиотици. Митко е с развалени зъби и вече втори зъболекар ми казва, че било проблем вътреутробно още. Уффффф, надявам се Никола да не го постигат проблемите на брат му  Tired

# 445
Привет !  Дневният ни режим си се възвърна напълно, постепенно въведох картофена супичка и попарка, и вече смесвам безлактозното мляко с нашето си за поетапно възвръщане към него. И Биогаята два пъти по пет давам. Само дето още нощем се буди по три-четири пъти и плаче по половин час, а и като го пренасям в креватчето се буди още по пет пъти. Ама това за някои от вас си беше ежедневие от самото начала, та сега разбирам какво ви е било. Надявам се и това скоро да отмине.
Мигео  Hug

Редрени, за гърнето - да, при по-дълго седене на бебето, очертава леки червенини това на Чикото, ама мисля, че и всяко друго ще го прави. Но то за момчетата е най-подходящо заради по-продълговатата си форма, да им акъде да застават пишоците Wink Иначе, заради трите ката дрехи, които трябва всеки път да събличам и бличам, и аз го отложих за март месец активното слагане, а сега го правя много рядко.

Като ви чувам кои минавате на диетки, остава само и Мигео да каже,че има за сваляне еди-колко си, и съвсем ще ми стане веселичко  hahaha

Кажете, моля ви се, как да вляза в страницата с таблицата на диетката - на първа страница цъкам и нещо гугълско се отваря?  newsm78

# 446
mama_vessy пропуснах-големи красоти си сътворила  bouquet

Марти и е подшушнал Rolling Eyes
Марти и Момчил си имат приказка, а и аз поддържам тайни връзки с пловдивски мами  Mr. Green

mama_vessy, много хубави шапки   bouquet

# 447
Привет-мривет и днес! Мъниците заспаха, батко им е на градина, а аз си пийвам кафенце и надничам тук Simple Smile
Сиренце и Лилироуз, искате ли вече да се събираме желаещите да си разменяме подаръци за РД на бебоците? Че нали първите мартенчета са родени средата на февруари Wink Не остана  Simple Smile
 Peace, ако може и аз да се включа.
Никой не ми отговори  Confused Така, въпросът си го зададох, защото все пак съм с две човечета, а ми се ще да споделя подобна емоция  Simple Smile
Привет !  Дневният ни режим си се възвърна напълно, постепенно въведох картофена супичка и попарка, и вече смесвам безлактозното мляко с нашето си за поетапно възвръщане към него. И Биогаята два пъти по пет давам. Само дето още нощем се буди по три-четири пъти и плаче по половин час, а и като го пренасям в креватчето се буди още по пет пъти. Ама това за някои от вас си беше ежедневие от самото начала, та сега разбирам какво ви е било. Надявам се и това скоро да отмине.
Кажете, моля ви се, как да вляза в страницата с таблицата на диетката - на първа страница цъкам и нещо гугълско се отваря?  newsm78
sirence, радвам се, че Марио е добре, а щом детенце е добре и мама е добре, макар и на диета  Wink
Марис Сега гледах клипчетата страхотни бонбончета са  Hug
Благодаря  Hug
EEEE, най-накрая да се появя и аз  Sunglasses
skrech, добре завърнала се  Simple Smile
Ena, maiski3, хубави заглавия! Ще актуализирам списъка  Simple Smile

# 448
Marys, ма разбира се, че ще се включиш - пращай на лични адреса - и на който се паднеш - двойна радост при избора на изненадките  Hug

# 449
Мигео, мерси, добре е. Hug Доскучава му вече вкъщи, но трябва да се пазим още малко от вируси. Станно е, че нощем като легне по гръб хърка-казаха, че е нормално от отока след операцията, ама вече 5-6 нощи са минали... newsm78
Марис, не мисля, че е проблем като си с две дечица да се включиш в размяната на подаръчена. Едва ли някой ще има против да изпрати малки подаръчета и за двамата сладурковци. А винаги ли каквото купите на единия купувате и на другия, или играчките са им различни/да си ги сменят Wink/?

Общи условия

Активация на акаунт