Отговори
# 555
 Лилироуз и Мигео страхотни са тези сладури Бобо и Марти и много пораснали. newsm10

# 556
Sirence, Marinels, Лилироуз, благодаря за коментарите за Детската кухня Simple Smile
Охо, Дончо, как сте с Петя?

# 557
  • Пловдив
Мами, я подскажете идеи за подаръците  Crazy Че на мен 10 лв., пък и оригинално и ръчно изработено ми се вижда трудничко. Пък Катилиас даже вече е харесала  newsm78

# 558
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебчовци!  Flutter
Страхотни са Бобо и Марти!  Heart Eyes
Да се похваля  - на Дари и проби първо зъбче!!!  Grinning Много се радвам!   ura
За кухните  - няма да ползвам, ще и готвя сама.
Слънчев ден на всички!  newsm08

# 559
Ето ни и нас,благодаря Ради добре сме.Днес сме на консултация и след като 2 месеца Петя не беше качила и грам днес се надявам нещата да са се променили.Иначе имаме 3 зъба,постоянно се изправя на невероятни неща дори и по стола за хранене(от външната страна),а аз сигурно и изглеж дам като стълба,защото се катери по краката ми веднага щом долази до мен.Стои стъбилно на крачетата си,но когато прави крачки стъпва на пръсти,не знам дали е проблем мисля,че ще се оправи.Записани сме на кухня и даже си вземаме от време на време,когато ми харесва менюто-днес например.
Имаме страхотен проблем със съня,вечер приспиването е мисия невъзможна,ние които си заспивахме сами в леглото допреди нова година,сега и на ръце е трудно-направо съм откачила newsm77,когато дойде време за спане искам да стана и да си изляза някъде,то не е катерене,премятане по спалнята по креватчето ,ставане сядане крещене от радост и превъзбуда и накрая рев и тогава сън.Това е общо взето при нас.

# 560
Комелина,  smile3520 Ш-ш-ш-т Wink По-добре питай в някоя друга тема за идейките за подаръчетата, че тук да са ни изненадки    Wink

Дончо, добре завърнала се  Hug
Честито зъбче на Дари на Сънфлауър!   bouquet

# 561
  • Пловдив
Комелина,  smile3520 Ш-ш-ш-т Wink По-добре питай в някоя друга тема за идейките за подаръчетата, че тук да са ни изненадки    Wink
Crazy Е нищо де, нали не знаем кой на кого. Ама както кажете  topicclosed smile3520

# 562
# 563
Мами, я подскажете идеи за подаръците  Crazy Че на мен 10 лв., пък и оригинално и ръчно изработено ми се вижда трудничко. Пък Катилиас даже вече е харесала  newsm78

Е това, че трябва да са ръчно изработени, сега го разбирам  newsm78 Аз мислех, че трябва само да е до 10 лв. Аз не мога да обещая, че ще е ръчно изработено....Каквото харесам, това ще  Wink Предполагам, че няма да е проблем?!

# 564
Абе, мами, радвайте се на какъвто и да е подарък-няма значение кой ръчноизработен, кой оригинален. Жестът е важен. То е ясно, че за 10 лв. не можем да купим кой знае какво, но това не е от значение, нали? Купете нещо от сърце!

# 565

Е това, че трябва да са ръчно изработени, сега го разбирам  newsm78 Аз мислех, че трябва само да е до 10 лв. Аз не мога да обещая, че ще е ръчно изработено....Каквото харесам, това ще  Wink Предполагам, че няма да е проблем?!

Bub не е задължитолно да е ръчно изработена играчката
Просто Кати сподели, че е харесала такава
Аз също имам нещо в предвид за подаръче, но е над 10 лв, но пък това си е лично мой избор

# 566
Така, де, Ена и Таша са прави - Буб - може купен готов, разбира се - който може пък да го изработи оригинално, аз лично ще купувам готов - може и малко по-скъп да е, ако ми се стори подходящ, но ще вложа и нещо лично, спрямо конкретното бебе - познаваме се вече - чакам с нетърпение the fortune teller Wink.
Комелина  Hug
Иночкада, тъпо и обидно  е подобно проверяване, наистина - е как точно ще го правят?!? Поредна глупост, но пък да ви кажа и какви мошенички се завъдиха - подобна лъжа за нищо няма да си я имат ...

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 12:34 от sirence

# 567
  bouquet Ясно - значи уточнихме нещата с подаръците! И аз съм на мнение, че важното е да е от сърце и жеста!  Peace

# 568
  • Пловдив
Дааааа, естествено, че се радваме на всякакви подаръци  Hug Важно е желанието на някой да те изненада и зарадва.

Просто съм останала с впечатление, че единичните бройки, ръчно изработени са доста по-скъпи. Като сложиш труд, материали, идея  Wink И след поста на Катилиас ми стана любопитно.

Та с интерес ще чакам да разбера, да си открадна идеи за подаръчета на близки дечица за в бъдеще Simple Smile

# 569
Здравейте,вярно че за първи път се включвам,но иначе ви чета постоянно!!!Моят малък мъж днес без малко да ми докара удар-паднахме от напълно изправено положение назад и си ударихме главата-ужас!!!Понеже вече имаме опит с паданията (на 6 м ни беше първото от леглото и ходихме на спешен),днес много се почудих дали да не тръгнем натам отново ,но се спрях!Плака малко бързо се успокои,но после се свря в мен и не мърдаше известно време-само се гушкахме...поради тази причина се уплаших повече,защото досега така не е правил-мирен,гушнат и по-блед от обичайното...знам за какво се следи-повръщане,сънливост и нещо необичайно ,но въпреки че ги нямаме досега ми е свито под лъжичката...някой с подобен опит?...за кураж... Sad

Общи условия

Активация на акаунт