Отговори
# 105
Честито рожденство!

Ние се събрахме у дома, но нито аз съм готвила, нито шетала след това, много ми е странно така Simple Smile Но трябва да почивам, а у дома най е удобно да се събираме повече хора, затова и у дома сме при поводи Simple Smile
Харесахте ли подаръците?

# 106
Честита Коледа , мамчета!!!

# 107
  • Sydney
Здравейте и Честита Коледа Simple Smile!
Нека бъдем здрави всички и през Април да сме с живи и здрави бебчета на ръце, усмихнати и много щастливи Simple Smile!
anichka.bs и още как Simple Smile
Хубави празници  Hug

# 108
  • София, Младост
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!
Много обич, топлина и уют!!   bouquet

# 109
ЧЕСТИТА КОЛЕДА маминки!

Желая на всички любов, разбирателство и щастие, а Април здрави, сладки бебенца!

# 110
Честита Коледа тумбачета!

# 111
Честита Коледа, мамчета! Как изкарахте празниците? Аз се уморих, не е лесно да си от маса на маса Grinning, надявам се всички да сте доволни, да сте получили подаръци и най-вече обич и топлина от близките си. Лек ден   bouquet

# 112
  • Пловдив
Добро утро!  Hug
Честита Коледа и тук! Да сте живи, здрави, щастливи и повече радост, добрина и хубави поводи да има. И нека п/з април всяка една от нас да гушка здраво, сладко бебче (а, някой и  две Simple Smile ).
Ние обиколихме родата, вчера по обед се прибрахме и се захванах с готвене, че днес бъдещият татко е именник и ще посрещнем приятели.
Бени, прочетох за пръстенчето. Честито! Аз си чакам още моя. Но като обикаляхме да си харесам обици за Р.Д-то и като видя по какви пръстени си падам и лошо му стана  Mr. Green Аз си падам по масивните бижута, на моите пръсти малък пръстен не стои добре. На всяка ръка имам по един по обемен.

Хубав ден!

# 113
Кви пръстенчета? Да не би годежнииии? Я кой не се е похвалил. И моята ръчичка е празна. Grinning Grinning Grinning

# 114
На Нова Година на мен се пада честта да направя капама. И миналата година правих и ми се получи. Мамите готвачки може ли да споделят те как я приготвят?

# 115
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
*dreamer* Честит ти именник Simple Smile да е жив и здрав, много да се обичате и през Април да си имате най-хубавото момченце Simple Smile  Hug
geryito аз съм с пръстена  Mr. Green само да кажа, че това ми е третия обаче  Laughing едва ли ще се женим, но поне такъв пръстен какъвто искам имам Simple Smile за капама - ние миналата година правихме - в гювеч слагам зелеви сърмички, вратни пържоли (може и пиле да се сложи също), наденица... но не си падам много по такива манджи и за това не мога да ти дам по-подробен съвет... Wink
аз днес пуснах стерилната урина... трябва да звъня и за кардиолог...
само на мен ли всеки месец ми пускат някакви изследвания?
Лек ден на всички Simple Smile

# 116
  • Пловдив
Бени, успех с резултатите! На мен до сега само веднъж и след празниците за втори път ще ми пускам изследвания.

# 117
Честита Коледа!

Бъдете здрави, много топлина и обич да има за всички ни, а през април - здравички бебоци!

Аз изкарах приятни и мързелива Коледа, но на село нещо си възпалих синузита и сега се лекувам вкъщи Rolling Eyes

Успешна кратка седмица на работещите, на мързеланките, като мен, приятна почивка Hug

# 118
Aз ще ви кажа как готвят капама в Банско.
Слага се един ред кисело зеле,след него един ред свинско месо,един ред зеле,един ред пилешко месо,един ред зеле,ред телешко месо,ред зеле,ред суджук,кървавица,някъде между редовете и ориз.Слагат си някви подправки и пленяват цял свят туристи.
Това е много скъпо и много майсторско ястие,но ако ви се занимава,неповторимо е.

А за пръстенчетата,хайде настъпете малко газта.Пожелавам на всички ви да се видите в булчинска рокля,това си прекрасно изживяване.Тъкмо и бебчовците ще са ви шафери. Hug Hug Hug

# 119
 Hug Привет и от мен  Hug
Починахте ли си? Аз хич   Tired .. уж за малко.. уж помагаха.. ама гостите са си гости.. 2 дни не седнах  Rolling Eyes Ама какво ли пък да ми се полага..  Confused
Хлапето си потроши почти всички подаръци още с получаването им (нищо ново)  Mr. Green .. изобщоооо какафонията беше празнична Simple Smile
За нова година сме си вкъщи! И искам да сме си само 3мата, че никак ама никак не ми е настроено пак да оправям панаири.. Чувствам се ужасно хипопотамски и само се запъхтявам.. малко повече като се понавеждам (ама то по-малко няма как след едно 5-годишно дупе) и започва да ме стяга корема  Confused та се черпя с магнероти .. иииии.. като цяло нищо интересно.
Нямам търпение да минават всичките му там празници и щуротии, че да идва пролеттаааааааа  Heart Eyes

За изследванията - ако нямате оплаквания, няма смисъл да ви пускат всеки месец.
Даже и за микробиологията - така или иначе и да има нещо до раждането има мнооого време и да се лекува.. и да излекува и пак да се появи.. Та най-вече важи за нормалното раждане да сме "чисти" отдолу..
Стерилната урина също не е много гаранция - по принцип трябва да се пускат 3 на интервал и да се следи има ли няма ли буби.. Че и там е много вероятно да не е особено стерилна .. и пак да има шаш и паника без смисъл.
Кардиолог - ако имаш оплаквания или проблеми, иначе за какво  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт