Отговори
# 120
  • Sydney
duhi_puhi мен всички изследвания са ми в норма, но пускам ли пускам  Laughing кардиологът, защото от ускорен пулс  за по час после рязко ми пада кръвното, иначе си ми е ниско кръвното, но явно да се застрахова дек.  Rolling Eyes
yani290885 чувала съм и аз за прословутата Банска камапа Simple Smile за сватбата - някой ден, може би... то след толкова години вече и със и без сватба ми е все тая Simple Smile
samm бързо да се оправяш  Hug
*dreamer*  Hug пожелавам ти и на теб най-мечтания пръстен  Heart Eyes

# 121
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! Нека си пожелаем здраве, щастие и сладки бебоци напролет!
cook да ви почерпя, че мъжът има имен ден!  Весел празник и на останалите именници!  bouquet

# 122
  • София, Младост
Честито на всички именници!!
Benitabeni, аз всеки месец си правя изследвания, но аз следя хормоните на щитовидната жлеза и обикновено тези изследвания се разминават по време със стандартните за бременността, та понякога през 2 седмици ходя да ми вземат кръв. Ама аз така или иначе нали всеки ден си бия инжекции, та боденето вече хич не ме впечатлява  Wink

duhi-puhi-и аз така -като се поразмърдам и като се понаведа и ме почват контракциите и зобя магне Б6. Вече като трябва нещо да се вземе от земята карам каката да се навежда и да ми го подава  Embarassed

# 123
  • Sydney
petiapsb Честит имен ден на мъжа ти Simple Smile

# 124
duhi-puhi-и аз така -като се поразмърдам и като се понаведа и ме почват контракциите и зобя магне Б6. Вече като трябва нещо да се вземе от земята карам каката да се навежда и да ми го подава  Embarassed
Карам и аз.. ама да не мислиш, че ми връзват всеки път.. Особено като ми каже понякога "Аз да не съм ти слуга само да ме конадваш"  Shocked ииииии изтръпвам какво ме чака на пролет  Crazy

И тия почивни днииииииии... само в разходи ме вкарват Simple Smile То не бяха ebay, sports, mothercare.. и чакам януари да обруля и tesco-тo та съвсем да замажа бюджета  Laughing
Те и намаленията почват.. уж щях чак март да пазарувам.. То не че и тогава няма.. ама сърце трае ли  Joy

# 125
Аз да се оплача. Започнах да страдам от безсъние, вече втора нощ спя много трудно. И сега ми се доспа. Вечер заспивам и към 1-1.30 се будя и край, поне до към 4 се въртя.  Tired

# 126
  • София, Младост
Ох, това пазаруване.. аз се опитвам да се въздържам и уж само гледам, ама ме сърбят ръцете. Уж няма кой знае какво да купувам, пък все по сайтовете зяпам   Mr. Green

# 127
Честито Рождество Христово на всички!
Много здраве, щастие и топлота на тумбачетата.
Бъдете здрави и щастливи  bouquet
Весело посрещане на новата година  balloon
И честит имен ден на именниците Simple Smile

# 128
Аз да се оплача. Започнах да страдам от безсъние, вече втора нощ спя много трудно. И сега ми се доспа. Вечер заспивам и към 1-1.30 се будя и край, поне до към 4 се въртя.  Tired

и аз съм така, болят ме ставите на хълбоците, гръбнака... въртя се в леглото като шугава, а така ми се спи, че нямам думи...

# 129
Здравейте, мами! Аз днес направих една хубава разходка по магазините и останах много доволна от покупките! Simple Smile Набавих си всичко необходимо за нова година   ura Най-много се зарадвах, че именно в нашето ограничено в това отношение градче си намерих чорапогащник за бременни, разбира се само една бройка имаше и уви след като се прибрах установих, че ми е малък... Иначе толкова му се радвах, но както и да е! Ако някоя от вас има нужда от чорапогащник да пише на лични, много е хубав - светло кафяв, 4-та големина (за около 70-73 кг мама) 40 DEN и частта за бременното коремче изглежда много удобна - давам го на много изгодна цена (8 лв) марката е Greta Maman. Който има интерес пращам и снимки! Simple Smile

# 130
Весела Коледа!Много здрави,силни и усмихнати да сме ние и малките бебоци:)
Отдавна не съм писала,но сега се връщам назад да чета Simple Smile

# 131
Добро утро, тъкмо се връщам от преглед. Беба расте, всичко е наред и с двете ни, вече тежи 900 грама и доки каза че има дълги бедра Grinning Grinning Grinning  Хубав ден на всички

# 132
  • София, Младост
geryto,  супер новини сега остава спокойно да се насладиш на Новогодишните празници.

Аз днес пък бях при ендокринолога да видим как са хормоните на щитовидната жлеза-всичко е под контрол и няма място  за притеснение към момента. С бебо ще се видим  Wink след Нова година. За сега си общуваме с ритници (от негова страна) и погалване по корема (от моя страна).

Аз се бях настроила за една по-лежерна последна седмица на годината в работата, пък то нещо е мога да смогна да свърша всички задачки, които ми изскачат  Crazy, но 2 дена все ще ги издържа някак   Laughing

Пожелавам спокоен и усмихнат ден на всички.  Hug

# 133
И аз всеки месец следя TSH всичко си е в норми.

# 134
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
geryito радвам се, че бебчето е добре  Hug за безсънието - случва ми се, особено докато бях сама направо не спях...
viliandar лека работа Wink
svetlinka21 не може ли да го върнеш и да вземеш по-голям?
аз си поръчах един панталон за бременни, вчера го доставиха... преди да поръчам много мислих дали да е S или XS, но мъжа ми каза да взема S... става ми, малко ми е голям, та сега се чудя дали да не го върна и да взема XS... моите си ми дрехи са S, XS, XXS и ми стават, без разбира се на корема... ето го и панталона Simple Smile
http://www.mammawebshop.com/bg/drehi-bremenni/dynki-pantaloni-za … antalon-1366.html
Лек ден на работещите, както и на тези, които им предстои пътуване и пазаруване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт