Отговори
# 135
аз си поръчах един панталон за бременни, вчера го доставиха... преди да поръчам много мислих дали да е S или XS, но мъжа ми каза да взема S... става ми, малко ми е голям, та сега се чудя дали да не го върна и да взема XS... моите си ми дрехи са S, XS, XXS и ми стават, без разбира се на корема... ето го и панталона Simple Smile
http://www.mammawebshop.com/bg/drehi-bremenni/dynki-pantaloni-za … antalon-1366.html
Лек ден на работещите, както и на тези, които им предстои пътуване и пазаруване  Hug
Как ти се радвам на размерите  Mr. Green Таз сутрин кантарчето ковна 80 и ми стана забавно  Laughing Още 20 имам до заветната цел, че предния път ахааа да цъкна стотака и се разминах  Joy
Пфуууууууууу ..  ooooh!

# 136
аз си поръчах един панталон за бременни, вчера го доставиха... преди да поръчам много мислих дали да е S или XS, но мъжа ми каза да взема S... става ми, малко ми е голям, та сега се чудя дали да не го върна и да взема XS... моите си ми дрехи са S, XS, XXS и ми стават, без разбира се на корема... ето го и панталона Simple Smile
http://www.mammawebshop.com/bg/drehi-bremenni/dynki-pantaloni-za … antalon-1366.html
Лек ден на работещите, както и на тези, които им предстои пътуване и пазаруване  Hug
Как ти се радвам на размерите  Mr. Green Таз сутрин кантарчето ковна 80 и ми стана забавно  Laughing Още 20 имам до заветната цел, че предния път ахааа да цъкна стотака и се разминах  Joy
Пфуууууууууу ..  ooooh!

Аз пък на теб много ти се радвам как ги приемаш нещата. Аз съм вече 69 кг на височина 1.57 и приличам на буре а какво ли ще става тепърва.....

# 137
Ами.. приемам, не приемам.. факти  ooooh!
Предния път ме изписаха 90 кг от болницата.. до преди да забременея сега си поддържах 62-3 (175 съм) ..
И сега като гледам пак си вървя по същия път.. Да видим дали ще мога да ги бутна пак до толкова .. и за колко време  Twisted Evil
Но Дюкан и 90-дневната са страхотни, признавам! И двете за по 3-4 месеца (в 2 поредни години) събориха де що имаше поражения от дебелействането ми  Blush При все, че и кърмех и не ги спазвах 100% стриктно..

# 138
Честита Коледа! Hug
Живи и здрави да сме и догодина всички да споделяме снимки на малките сладури с подаръци под елхата! 

Аз съм вече 69 кг на височина 1.57 и приличам на буре а какво ли ще става тепърва.....
geryito, също като моите размери - чувствам се като хипопотам.  Simple Smile
С тези празници и това системно преяждане ooooh! Аз глад не усещам, но постоянно се тъпча.  Embarassed

Ето едно уникално филмче:
http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&id=28577

# 139
И аз за 4 дни качих 1кг, моя мъж ме бъзика, че кантара няма да ме хваща след нова година  Grinning

# 140
Здравейте, момичета!
Аз съм по-трагичен случай Embarassed висока съм 152см а в момента тежа 82 кг  Embarassed
Всъщност забременях 75кг !!!С първата бременност качих 36кг ,а сега се надявам с близначките да кача максимално 18-19кг надявам се Blush

# 141
Чакайте и аз да ви споделя за моите колограми, преди една-две седмици се теглих и бях 63, но пък сега със сигурност съм 2-3 отгоре. Надявам се до края да не надвишавам 70-72, че после ще ми е доста трудно, а и доста познати които са качили по повечко килца са започнали да вдигат кръвно, което е опасничко. Но все пак най-важното е бебчето да е добре  Praynig, а с излишните килограми след това ще се справим   261uu  261uu

# 142
Трябва многоооо воля после и много лишения и спорт, хич няма да е лесно

# 143
Трябва многоооо воля после и много лишения и спорт, хич няма да е лесно
Не ги плаши момичетата, не е толкова трудно  Wink
А и покрай бебоците има толкова юр, неспане и неядене.. че половината се случва от самосебе си..

# 144
Аз каквато съм спортна натура... smile3555 smile3555 Ама те бебоците ще ни разкажат играта и ще ни стопят набързо Simple Smile

# 145
duhi_puhi, огромно благодаря  Hug, чак сега успях да си взема пакетчето, така ме зарадва, все едно дядо Коледа лично ми е изпратил подарък
да знаете, страхотни хора има между нас ... ако има повече такива, ще се оправи тая държава Heart Eyes

# 146
duhi_puhi, огромно благодаря  Hug, чак сега успях да си взема пакетчето, така ме зарадва, все едно дядо Коледа лично ми е изпратил подарък
да знаете, страхотни хора има между нас ... ако има повече такива, ще се оправи тая държава Heart Eyes

Blush Приятно ви експериментиране  Hug

Уф как не ми се работиииииииии... искам да си ходяяяяя... Бръмчи ми се по магазините.. прост оми се ходи някъдееееееееее...
Още 2 дни и цяла седмица почивкааааааа .. ууу как си я чакам  Blush

А като помня как не ми се излизаше в майчинство.. Като разбрах, че съм бременна викам си "тамън се разработих..". Ама сега само броя колко дни има до март  Mr. Green Laughing

# 147
Пускай си болничен, защо се мъчиш?? То и без това с новите закони в нашата държава, няма да има кой знае какво отражение върху майчинството ти.........

# 148
  • Плевен
Оф, трудно ми е и на мен. Много тежка се чувствам, не мога да си обуя чорапите, трудно си стигам разни други части от тялото, трудно се навеждам, абе...гадна работа. А доста време остава и по-зле ще става. Никакъв сексапил не ми остана. Мисля да работя и януари, да си пусна отпуската за 2012 през февруари (че ми е притеснено да не би наистина да не ги махнат) и вече от средата на март да излизам в болничен по майчинство. Мале, бе много е далече април бре хора!!!

# 149
  • София, Младост
Оффф, и на мен не ми се работи. Ама аз мисля малко след НГ да се спирам. Не си е работа това, а и тия дни с гърлобол се влача, уж се пооправям, ама не е като да съм съвсем ОК и мисля този грипозния сезон да си го спестя.

duhi-puhi, аз на лични те благодарих, ама и тук да ти кажа мерсиииии  Hug   bouquet
Още не съм стигнала до експерименти, че хляб нещо тия дни не сме яли  Laughing- правих питка по Коледа, после ходихме на гости.. и то не остана време.

Другата седмица мъжа и детето ги изпращам на почивка на Хисаря, а аз ще си остана в къщи, да походя още малко на работа  надявам се последна седмица, а аз на Хисаря нали не мога да се възползвам от горещите басейни и СПА процедури, по-добре да си стоя тук и да не се дразня.

За килограмите-с първата бременност стартирах от 50кг  и 58-59 отидох да раждам (ръст 160), изписаха ме от МД 52кг, 2-та кг горница ги свалих още първите 1-2 седмици. Абе още с изписването си носих старите дрехи/дънки от преди забременяването. Сега, обаче заради Хашимотото си трупнах едни килца последните 3-4 години и стартирах от 63кг, "благодарение" на гаденето и повръщането в началото свалих 3кг и сега като се теглих преди 2 дена съм 63,5. До тук ми се струва ОК, нямам някакъв вълчи апетит, така че се надявам да не минавам 70кг до края. Ама каквото-такова..

Общи условия

Активация на акаунт