Отговори
# 150
не ми се иска да кача повече от 15кг, т.е. да надвиша 62кг. Сега в края на 6-тия месец съм 53.5кг. Хапвам си доста, каквото ми се яде.

# 151
  • Пловдив
И аз съм в отбора на тези на които не им се работи Mr. Green. Но точно преди да изляза в майчинство ще имам най-много работа  Sad и ще трябва да се стягам в кръста. Няма кой да ме замести до тогава. Работя с на шеф ми майката. Тя ще ме замества след 15-ти март, като ще и помага нейна приятелка счетоводителка. Та и показвам и се учим сега. Друг е въпроса, че до следващият месец всичко е забравено и трябва горе долу отначало да показвам.

За килограмите няма да казвам нищо. Снощи моят приятел пак му дойде на акъла, че трябва да се тегля. За да избягам от кантара се "шмугнах" в банята за да си взема душ ама и там го донесе пустият му кантар  Mr. Green. Луда работа  Joy. Утехата ми е в това, че познавам доста мами около мен, които след около година все едно не са раждали. Та дано и аз да съм като тях  Simple Smile

Айде, тук свърших с работата, отивам в къщи да продължавам с "любимите" ми фактури.

# 152
Момичета, килограмите не са си работа. Аз сега съм доста /направо ме е срам да си кажа  Blush + 15/, ама вярвам, че след това ще ги сваля, колкото и да са. Доста ми харесва аеробиката и като имам свободен час смятам да тичам до там, че ми е и на 5 мин. от нас. Да ви се оплача и от мъжкото тяло, аз като му кажа, че съм дебела и все от тоя сорт /казвам му го, за да ми каже нещо приятно/, а той вика ами да, то д-то ти вече ... и направо съм решила да го  #2gunfire.
  bouquet на всички мами!

# 153
Ох,аз няма да коментирам килограмите,после ще му мисля.
Днес да се похваля си капарирах количката с кошче за новородено http://kasida.bg/xlander-kolichka-xa-s-kosh-za-novorodeno-ametis … nta-76-11076.html взех последната от Касида и го смятам за новогодишно късметче,добре че не я изпуснах:)
Последните дни бебка рита по различен начин,не я усещам в някаква точка като ритане,ами някак цялостното й мърдане в корема,сякаш много е порастнала...Дано да има часове за АГто,да си запазя за другата седмица,да я проверим.Доста си ми тежи коремчето вече,при мен също обуването на чорапи е мисия свръхтрудна.Ако не съм облегната мога да издържа около 10 -15 минути,после почват сякаш ребрата да ми се забиват в корема,гърба ме заболява и докато не се опъна и изпъча корема напред,не минава:)
Четох малко от темата на февруарките,там коментират за махането на килимите като дойде време човечето да се появи,за да не се задържат алергени...Аз чак толкова крайно няма да мога,но викам някой слънчев ден февруари да изперем килимите.Чудя се,в нас пердета няма,но да взема да изпера вертикалните щори...от година и половина-две са,нищо не съм ги правила досега...
Какво ще правите на Нова Година?Аз ще съм домакиня,в нас ще е купонът,трябва да почна от утре да се подготвям,да не стане кат за Бъдни вечер-цял ден готвене и оправяне,накрая и кръста и петите ме боляха..

# 154
Не мога да си взема болничен, защото няма кой да ме замести.. Той и без това шефът ми като чу, че съм бременна изтръпна целия  Crazy След нова година ще търсим човек, ама докато го въведа в дебрите и тайнствата на длъжността  Joy

За онлайн магазините - desssika, обикновено имат налични по 1 бр. от артикул, като това не важи за всички.. доста от обявените на сайта си ги имат само за асортимент.. Да не говорим като започнеш да търсиш определен цвят .. Отдавна съм се отказала от услугите на БГ сайтовете  Crazy

За килимите - нямаме такива. Навсякъде е паркет и ламинат. Аз съм алергична към пух, мъх и перушина и нищо прахозадържащо не мога да понасям.. Супер лесно се поддържа и никак не е студено (както може някой да си мисли) - отдолу има 10 см изолация.. Малкия постоянно ходи бос и се въргаля по пода (от бебе) - нищо му няма Simple Smile

За нова година съм си вкъщи.. и майка ми тя щяла да идва.. иии семейно плюскане се очертава Simple Smile И без това ама никак не ми се ходи никъде  Tired

# 155
Да,сигурно си права са онлайн магазините,ама този има и реални 2 магазина в Пловдив,предполагам и в София.Миналата седмица имаха от тази количка лилава,ама вчера я бяха взели..Мисля че не са от тези дето имат по 1-2 бройки и се считам късметлийка:)
Вероятно не е студено без килимчета,а и по-лесно се поддържа,ама толкова си ги харесвам,много ми е уютничко с тях  и са ми част от интериора:)
Ох,едни киселини ме мъчат...Това Талцид помага ли реално?

# 156
Zdraveite  bouquet
I az murzeluvam sled Koleda  Embarassed Chakam Nova Godinsa s neturpenie, no oshte ne sme reshili kude i kak shte q postershtame.
Pri men veche v ofisa mi nameriha zamestnichka i sega se obuchavame. Dano da navleze po-burzo, che da si pusna malko otpusk prez fevruari, primerno  Wink
Inache i az se chuvstvam golqma i tejka, veche sum +11 kg, ne znam kak shte sum nakraq  ooooh! Edva se navejdam, ne moga da se obuvam i se nalaga miliqt da mi pomaga. Osven tova zapochna da me boli i krusta i se chudq dali da si kupuvam kolan za bremenni Thinking Vie kakvo shte kajete?
Inache za mahaneto na kilimite i az sum se chudila - dali da go pravim tova uprajnenie  newsm78 Pri nas v spalnqta e moket i kilim i az tochno se chudq dali nqma da dovede do problemi  Shocked
Tova e zasega ot men. Leka vecher!
Izvinqvaite za latinicata  Embarassed

# 157
Съжалявам за всички, които нямат възможност да излязат в болнични, но пък погледнето го от друг ъгъл- Това означава, че сте незаменими  newsm10 newsm10 !!
За Нова година и аз май ще се поизмъча, че и ние се се събираме вкъщи.
За болките в стомаха на мен ми изписаха Биоанацид (смучат се), мисля че ще са по-безвредни от Талцида, пише че са изцяло на билкова основа. Дори мисля след малко да взема едно........ Sad

# 158
Здравейте на всички бъдещи мамита и честита Коледа.
Нова съм във форума, но от самото начало ви чета. На 31 г. съм в очакване на първото си бебче момченце с термин 19 април.
Някоя от вас посещава ли курсове за бъдещи родители и къде?

# 159
Здравейте на всички бъдещи мамита и честита Коледа.
Нова съм във форума, но от самото начало ви чета. На 31 г. съм в очакване на първото си бебче момченце с термин 19 април.
Някоя от вас посещава ли курсове за бъдещи родители и къде?
Добре дошла  Hug
Посещават курсове.. в града, от който са предполагам Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Пиши ти от къде си  Peace

# 160
мдаа, нещо което пропуснах Simple Smile ....от софия съм

# 161
мдаа, нещо което пропуснах Simple Smile ....от софия съм
Добре дошла!  Hug

# 162
Добро утро. Много е студено навън, който има възможност да седи на топло. А на всички работещи пожелавам ненатоварен ден

# 163
  • София, Младост
А на всички работещи пожелавам ненатоварен ден

А дано, ама надали..  #Cussing out От сутринта ми опънаха нервите за глупости.

# 164
Ние правим чийзкейк и шоколадови мъфини  Blush (на работата де) Simple Smile Simple Smile Simple Smile
То от 12 човека сме 4ма в офиса Simple Smile Та е много задушевно Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт