Отговори
# 165
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
anichka.bs и аз ям каквото и когато ми се яде... 4 пъти на ден, заради лекарствата  Peace
*dreamer* както казваше големия син на сестра ми "весело да си работиш"  Laughing лека работа  Hug
desssika честита количка и тук Simple Smile за килимите - аз си мисля, че сигурно ще трябва да се сложи нещо, особено като почне да се търкаля по земята... ние в нас нямаме нито килими, нито пердета... пробвай Талцид за киселините  Peace
duhi_puhi права си за БГ сайтовете, проблемът при другите обаче е, че не може да отидеш да го видиш "на живо"... ние така връщахме едни калъфчета, понеже искахме черни и той изпратил лилави... Laughing
Andromeda_84 почивай, пък после дано дадат и отпуска  Praynig Hug
plamena_1212 зависи от какво е предизвикана болката в стомаха  Peace
yana_80 добре дошла  Hug някои момичета ходят на лекциите в хотел Анел  Peace
ние за Нова година сме си у дома по всяка вероятност само двамата, плюс съседа от 5 етаж, но той не се брои понеже почти всяка вечер е в къщи  Laughing и на мен нещо не ми е празнично, сигурно защото съм цял ден сама в къщи, а мъжа ми като си дойде и е изморен и нито му се говори, нито нищо... Rolling Eyes
Лека работа на работещите и Хубав ден на останалите Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 13:42 от benitabeni

# 166
Ние като всяка година ще сме в зълва ми, през 3 входа от нас, просто техния апартамент е доста по голям та там се събираме, което хич не отменя готвенето, половината аз, половината тя
миналата седмица имах як шопинг-ден, ходих до Москва до Ашан и Икея, цял ден, абсолютен кеф, накупих подаръците накуп, даже и за малчо-коремния жител купих една хавлийка, един мъничък плюшен мечо и дебело чувалче с ръкавчета и качулка, с което да си го вземем от родилния
най тъпото е обаче, че робота дето го купих на Иван за именния ден, нещо не бачка, а в магазина не можах да го пробвам (то е огромно хале, и да намериш служител е чист късмет), та вчера сутринта по този повод изпаднах в депресия с дивен рев и още толкоз сополи...а пък хич не ми се пътува два часа натам и още толкоз наобратно само за да сменя единия ти робот... сега нова играчка ще купувам но от Дубна, много ме е яд, да ви кажа
За килимите, с Иван го махах, слагах безброй пъти, сега също като наближи просто ще го махна и това е, тука е много добре отоплено навсякаде, даже е жега бих казала, непрекъснато проветряваме, та няма проблеми
днес съм на лекър-поредните мерки и теглилки, до следващото УЗИ много време, чак в 32 седмица
весело изкарване на оставащите празници, че рядко се включвам нещо
Бени я горе главата Heart Eyes

# 167
Здравейте, момичета!
честита Коледа и от мен! Бъдете здрави, много обичани и много, много щастливи!

Аз докато честитя Коледа-та и то новата година вече на вратата чука .....  Embarassed
Изобщо не ми остава време за писане, по-точно калпазанката не ме оставя да пиша и затова само си вися от балкона и чета какво сте писали. Тя тази седмица не е на ясла и се гледаме двете. Отделно на това настина, и то от инат да не се облича и от 3 дни не сме излизали никъде  Tired
Но стига съм се оплаквала - празниците продължават Simple Smile

Да ви кажа за килимите - при нас е ламинат, но през зимата слагаме килим, за да е по-топло. Като се роди Пламена махнахме килима, за да не се задържа прах. Чистех само с вода пода. Като започна да пълзи и да се изправя обаче сложихме килима, за да е по-меко като пада, че голямо търкляне беше .... сега напролет пак ще го махнем заради бебето.

За новогодишната нощ ще сме в къщи, майка ми ще идва, но на нея не разчитам много за готвенето, а да се занимава с Пламена, а аз да мога да си свърша всичко в кухнята. Няма да правя сто ястия, а само толкова, колкото е необходимо. Не ми се яде после цяла седмица едно и също  Wink

На работещите днес и утре пожелавам бързо да приключите, и без много натоварване Simple Smile

# 168
  • Варна
Привет момичета и честито Рождество, Коледа, Стефановден ....и всички поводи, които не съм ви честитила ...Бъдете много здрави и щастливи   bouquet

Тая Коледа ми се разказа играта от печене на сладки и подобни ....освен това, детето беше малко не в кондиция и го задържах вкъщи ...та общо взето вместо да ми е по-лесно, ми стана два пъти по-трудно ...но бях се зарекла да не пренебрегна празниците и изпълня програма Максимум ...дори и сега във фурната се пече тиквен пай ...но мисля с него да приключа и който изяви желание за сладко-от купешките да си взема

Днес си разглеждах покупките и малко се зачудих...всичко ми е тънко-т.е. гащеризоните -вече 8 на брой са тънки-памук, не съм купувала от плюшените-не ги харесвам, бодитата ,които съм купила са с къс ръкав-ще имам ли нужда от дълъг?....
 И като ще са пролетни бебета-т.е. на прага на лятото има ли нужда от нещо по-плътно , не точно космонавт , а по-плътен гащеризон с качулка, който да се слага за разходка ...и колко ще се носи ....???

А относно килимите-ние вкъщи сме с ламинат, но когато пролази Момо купихме такова килимче от Хиполенд http://www.taftoys.com/view.php?itemid=11425
 Беше ми много удобно, лесно се чисти и се прибира в собствена чантичка ...Не е точно този модела, но е на тази фирма и струваше 25лв ...Но Момо пролази през лятото -т.е. беше топло, и нямаше нужда на пода да е постлано одеало или плътен килим

Имах още да пиша...но ми намирисва от фурната ...
Весело посрещане на НГ ...и да внимавате с преяждането, че все по-малко място ни остава  Laughing

# 169
  • Sydney
nellson успех на док. днес  Praynig Hug
Mia66 бързо да се оправя малката, а на теб леко шетане  Hug ти кога си на ЖК?
Г-ца Димитрова с тази смяна на сезоните няма да се учудя да вали сняг и през Април  Laughing иначе сигурно ще трябват и с дълъг ръкав бодита  Rolling Eyes много е хубаво килимчето  Hug

# 170
Аз засега имам няколко бодита с къс и няколко с дълъг ръкав,майка от Англия е взела космонавт,не знам колко ще го ползваме,но едва ли е бил много скъп там.Напазарувала е блузки,дънки и ей такива гъзарийки.Аз тук си имам една много хубава жилетчица,мисля че ще влезе е употреба април,а защо не и май(все пак не е чак толкова топло май месец,освен ако не е по обяд или следобед на слънце...),мисля да купя ританки и гащеризончета(хич нямам)...А после ще ви постна в групата каква рокля й взехме за Коледа,много сладка!
За килимите вие навсякъде ли ги махате?Ние в нас сме с теракот в кухнята и коридора и с ламинат в спалнята,хола и всекидневната,обаче навсякъде има килимчета...като махна всичките имам чувството,че ще "оплешивее" апартамента.То за топлото ще е топло,все пак април месец....ще видим,може да оставя 1-2 и да ги изпера,пък другите зимата...
Аз сега се наканих да ходя на очен,че от миналата ми сесия нещо вечер и на изкуствено осветление недовиждам,бях взела направление,след няколко дни изтича и сега отивам да го оползотворя Simple Smile

# 171
Ние вкъщи имаме само един не много голям килим в хола, всичко друго е ламинат и теракот. Ама като го махна и ми става голо. Килимчето ми създава уют. Лесно е за поддръжка с прахосмукачка, а и често го пера, та не мисля да го махам

# 172
у дома килими няма, мразя ги, само събират прах, на всякъде сме на паркет, а в хола има кожа, но там бебетата няма да влизат.

# 173
у дома килими няма, мразя ги, само събират прах, на всякъде сме на паркет, а в хола има кожа, но там бебетата няма да влизат.
Защо  newsm78

Само не си прави предварително планове, че ще спят в отделна стая и ще се будят само за хранене и памперс  Laughing .. и тихо и кротко ще ги люлееш на стола.. и таткото ще се усмихва покрай вас в блаженство Simple Smile
Защото много скоро предполагам ще видиш истинската бебешка реалност .. а тя никак ама никак не става за програмиране  Wink

Дано са ти кротки мъниците, ама.. ми се струваш прекалена оптимистка, като ти чета постовете (не се обиждай  Hug) .

# 174
  • София, Младост
Уф, този ден сигурно няма да свърши никога  Crazy. Тъкмо сутринта си мислех дали да не си отложа болничния и да не излизам още  от 9,01, обачееееее след днешния ден въобще не остава място за чудене.

Anichka, и аз се зачудих как така няма да влизат бебетата в хола  newsm78.

Аз килими нямам, така, че това не ми е на дневен ред, но ако имах не бих махнала килимите заради бебето. Според мен това е престараване.

duhi-puhi, хапвате ли чийзейк и мъфини?  Laughing

# 175
а в хола има кожа, но там бебетата няма да влизат.

това наистина звучи като за домашни любимци, не като за деца  Laughing Laughing Laughing

# 176
Аз не разбирам защо трябва да се махат килимите? Алергии... та те могат да се провокират от много други неща. На това не вярвам, детето ми е на 11 години жив и здрав да е гледала съм си го и килими съм имала, просто не мога да си представя да ми е голо вкъщи и на мен ми е навсякъде с паркет,  ми то и пердетата да вземем да махнем и какво... ще ги отглеждаме в стерилна среда ли? Е това разбира се е мое мнение, но не смятам че е необходима чак такова престарание. Достатъчно е да ти е достатъчно чисто  и проветрено, а другото е Божа работа Simple Smile

# 177
Аз килима го махам всяка година в началото на лятото (май-юни) и го слагам като стане студено. Той си е дебел и през лятото ми е топло с него. А и ми е по-лесно да мина с моп-а отколкото да пускам прахосмукачката, особено в началото след ражането. Аз и сега вече много се уморявам от прахосмукачката и само мъжа ми я пуска ....
Иначе изобщо не се престаравам в почистването и стерилизирането на дома - дори напротив. А и не мисля, че е нобходимо да ги пазим толкова децата - като започнат да ходят ще има да си пъхат в устата такива мръсотии .....

# 178
аз също изобщо не съм се престаравала в стерилната среда, то е абсурдно на фона на мръсния въздух в големия град, от който няма как да ги опазим Rolling Eyes

ние килими имаме .. едни мокетени, не са някаква красота, но сме ги сложили, защото с тях наистина е по-топло. Ние сме в чисто нов блок без ТЕЦ, никакви тръби с топлинка не минават, освен това под нас и до нас все още не живее никой и е як студ. Под паркета не сложихме дебела подложка, ние се нанесохме за 2 седмици миналата година - от замаска ... купувахме за 1 ден всичко, само наличните неща в магазина  Mr. Green Не че след покупката на апартамента ни бяха останали пари за претенции и нещо кой знае какво Whistling Но пък имаме много скъпарски пердета, които скоро сложихме ... не смятам да махам нищо ... ще ги изпера към април и готово Flutter

аз по-рядко се включвам тея дни, щото в градината на Ал са сборни групи и ми беше съвестно да я пращам, като съм вкъщи, та се гледкаме. Много ми е добре, ама скучно му е на детето, пощръкля ... не знам какво правят децата, които не ходят изобщо Rolling Eyes

# 179
Къдричка, а питаш ли ги госпожите какво им е с 30 пощъкрели деца накуп!?! Simple Smile Ама всеки си избира професията Wink Затова уважавам търпеливите госпожи...
Аз за килим не съм мислила, преди няколко месеца бях решила да слагаме мокет в детската, ама хубавите излизат слъпо, а и трудно се поддържат, та отпадна като вариант... Ние ще се нанасяме в къщата ни края на февруари, та за всичко трябва да помислим, не само за детската. Между другото днес избрахме цвят за хола и след като го направиха и вкъщи отворихме кофата моя мъж щеше да припадне - нищо общо с избрания - вместо кафяво - тъмно виолетово Crazy Ама го успокоих, ще го съчетаем все с нещо, я със завеси, я с дивана... поне тепърва ще избираме всичко!  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт