Отговори
# 90
Добро утро... как сте мамчета с хубави големи оформени коремчета Simple Smile ние сме си добре... за сега Simple Smile

# 91
  • София
Dobro utro i ot men:) Az dnes ste se probvam za poreden pyt da mesja pitka... Opitite mi do sega s po 1x na godina - vse po tova vreme i vinagi neuspeshni... Veseli praznici na vsichki

# 92
Добро утро!станах уж рано,че много задачи имам за днес,а ето ме вече 1 час на компютъра...
Hadji защо се притесняваш,нали си я карала?Няма шанс на теб нещо да ти стане,ти имаш антитела срещу варицела.А малчо...надявам се,че всичко ще е наред,но дори да я изкара,гледай от + страната-поне ще я кара по-леко,отколкото след 10 години и повече:)Все пак стискам палци да му се размине!
ReniM успех с месенето,все ще се получи някоя година,дано да е тази:)

# 93
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
anichka.bs колко хубаво, че ще се съберете всички и ще си подарявате подаръци, а догодина ще е още по-хубаво Simple Smile
Брук Дейвис приятно посрещане на празника и бързо да приготвиш всичко Simple Smile
mimei радвам се, че си спокойна за раждането Simple Smile и хубав празник Simple Smile
iasdre трима мъже и една щастлива мама догодина да бедете у дома Simple Smile
Hadji дано се размине и всичко с теб и бебето е наред  Praynig Hug прати малко виртуален тиквеник  Laughing
zlatoto87 все добре да сте  Praynig Hug
ReniM дано това е първата от многото успешни Simple Smile
desssika не се помайвай, ами работиии (кой го казва, аз стоя от 10 сутринта и не смятам да правя нищо  Laughing Mr. Green)
Пожелавам ви приятно приготовление на празника и хубаво и весело изкарване Simple Smile! Специално за s.kov пожелавам да се прибере у дома, да бъде много силна и да знае, че догодина ще е с бебето на празника  Praynig Hug

# 94
Здравейте Simple Smile!
anichka.bs колко хубаво, че ще се съберете всички и ще си подарявате подаръци, а догодина ще е още по-хубаво Simple Smile
Брук Дейвис приятно посрещане на празника и бързо да приготвиш всичко Simple Smile
mimei радвам се, че си спокойна за раждането Simple Smile и хубав празник Simple Smile
iasdre трима мъже и една щастлива мама догодина да бедете у дома Simple Smile
Hadji дано се размине и всичко с теб и бебето е наред  Praynig Hug прати малко виртуален тиквеник  Laughing
zlatoto87 все добре да сте  Praynig Hug
ReniM дано това е първата от многото успешни Simple Smile
desssika не се помайвай, ами работиии (кой го казва, аз стоя от 10 сутринта и не смятам да правя нищо  Laughing Mr. Green)
Пожелавам ви приятно приготовление на празника и хубаво и весело изкарване Simple Smile! Специално за s.kov пожелавам да се прибере у дома, да бъде много силна и да знае, че догодина ще е с бебето на празника  Praynig Hug
Мерси!

# 95
Zdraveite i ot men v novata temichka  Hug
Otdavna ne sum se vkluchvala, zashtoto poslednite 3 sedmici mi baha koshmar na rabota  Confused Sega se radvam, che sum v pochivka Laughing
Nie sme sus semeistvoto na muja mi za praznika i nqma da gotvq az  Mr. Green
Iskam da pojelaq na vsichki Tihata i Svqta Nosht da posreshtnete s lubimite si hora i da donese mnogo lubov, toplina i uiut v domovete i surcata vi Hug  bouquet

Izvinqvaite za latinicata, neshto ne mi raboti kirilicata  Embarassed

Veseli praznici i na vsichki mnogo  Hug

# 96
  • Плевен
Честита Коледа!

# 97
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
Нека този светъл ден ни донесе повече вяра, за да извървим докрай нелекия път, по който сме поели! Нека светлият лъч надежда не угасва и в най-трудните ни моменти, за да бъдем силни... И дано милостивият Бог ни удостои с най-ценния дар на света - наши собствени живи и здрави деца!

# 98
Честита Коледа! Бъдете здрави и щастливи!

# 99
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МАМЧЕТА Simple Smile МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ,ЛЮБОВ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА  Hug

# 100
  • София
Весела и щастлива Коледа и от мен, момичета!!!!

# 101
Честито Рождество Христово!Нека Бог да закриля вас и коремчетата ви,да ви помогне да износите и родите здрави,красиви и щастливи слънчица!
Извинете ме,че се натрапвам в темата ви,но аз съм бивша априлка,и настояща леля на априлче2012...надникнах в темата заради бъдещия си племенник и не се стърпях да ви пожелая нещо...
Милички,радвайте се на тези прекрасни моменти на очакване,почивайте си и си пазете безценните коремчета!Живот и здраве след няколко месеца ще се включа пак при вас да споделя щастието си да бъда леля...повярвайте ми вълнението е същото като да чакаш своя рожба!
Весели празници!

# 102
Честито Рождество Христово!
Много топлина и любов, спокойни дни и радостни мигове!
benitabeni - с удоволствие, тази година за първи път сложих галета в тиквеника и стана доста добре!  chef   cook
desssika - хем ги знам нещата, хем от време на време като ми се загнезди тази мисъл в главата и почва да ме човърка.....но каквото дойде! Hug

При на дядо Коледа остави много подаръци за децата и настана такава суматоха - викове, крясъци, емоции......е няма по чисти и искренни душички от децата!

Приятна почивка!

# 103
Весела Коледа бъдещи и настоящи мами Simple Smile Мислите ли вече за Нова Година??

# 104
Честит Коледа и от мен, мамчета !
Дано да сме здрави, щастливи и обичани!През април да си имаме по едно, две, три... кой колкото има здрави бебчета и да са все така, здравички и добрички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт