Отговори
# 75
  • Sydney
Къдричка супер е, както вече писах и във ФБ Simple Smile
дайте някакъв вариант за кетъринг за утре  Rolling Eyes

# 76
  • София, Младост
Къдричка, чудна е количката  Grinning.
Оф, още 2 часа и половина до края на работния ден/седмица...  Sad, а нещо се разболявам, боли ме гърло и ми е отпаднало. До сега устоях на вирусните атаки, и точно сега за празника да вземе да ме тръшне. Приемам бабини рецепти за бързо справяне със ситуацията. До момента съм на чай и тонзилотрен.

# 77
Къдричка супер е, както вече писах и във ФБ Simple Smile
дайте някакъв вариант за кетъринг за утре  Rolling Eyes
Количката е страхотнаааааа.. Значи съм познала откъде си я барнала  Sunglasses (матках се оня ден из бея Simple Smile )

Точно си свалям разни рецепти и правя списък за пазаруване.. Свекитата ще идват от Бургас с на мъжо брат му и ще е голяма какафония вкъщи  Crazy - демек - ще ми се съберат 3 деца - моето, мъжо и брат му  Joy
Снощи до 10 сме опаковали подаръци.. И както Тони каза - "Мамо, вие големите няма да получите подаръци от Дядо Коледа, затова трябва да си ги купувате.. Ама не се притеснявайте, аз ще се облека кат оДядо Коледа и ще ви ги подаря"  Laughing Laughing Laughing Влиза яко в роля хлапето Simple Smile
Та сега има огромен чувал в неговата стая с гръмка табелка на вратата НЕ ВЛИЗАЙ  Mr. Green

Подаръците са практични и специално избирани за получателя им:
на баба свеки - тенджера под налягане (тя имаше и годишнина кръгла - 50, та й се полага Simple Smile Simple Smile )
на дядо свеки - зимни / планински обувки
на чичо - най-новата самобръсначка на Джилет (с вибрация), защото е голямо контЕ Simple Smile
на майка ми - серия за подхранване и блестяща коса (тя си пада по такива щуротии)
на баща ми - бутилка специално вино (бутикова серия) с кутия за вино
на баба ми - 10л. перилен препарат  Mr. Green (жената определено се радва на неща, които наистина са й ползезни, а не просто трупа на секциите)
на нас с мъжо - парти-грил (че нашия нещо изпуши  Laughing)
на хлапето (от нас) - конзола електронна игра (голямо мрънкане беше  Crazy)

Обаче ми е ужасно трудно да измисля на съпружието какво да подаря Sad .. искам да е нещо мъничко и лично (демек може и символично да е).. че си получи вече колата  Mr. Green .. ама все пак и нещичко под елхата..

Я споделете какво сте замислили за вашите (бъдещи) таковци  Blush

# 78
  • Sydney
viliandar аз смуках Хомеожен, на мен ми помогна  Peace иначе мед, лимон (сокът от един) и глицерин (2 с. л.) по една-две лъжици на два-три часа  Peace чай от лайка и липов цвят също  Peace бързо оздравяване  Praynig Hug
duhi_puhi аз искам готов кетъринг  Mr. Green подаръците са супер, явно сега наистина при малките са много вървежни тези игри... ние с мъжа ми си подарихме кухненски робот Wink

# 79
Къдричка много хубава количка!

Аз на моя мъж купих чисто практично нещо, той си го пожела, за това което тренира, даже вече е в употреба, нямаше време за панделки Mr. Green

И да ви поздравя предколедно с едно много свежо on-line радио (пускат джаз, фънк, соул, r&b и всякакви такива неща, няма реклами и новини)
http://letmeentertainyou.eu/radio/

sohappy

# 80
Ние с мъжа ми си купихме нова прахосмукачка и ютия и разбрахме да приключим с подаръците, но той взе че ми купи и нов лаптоп, че стария ми вече си е стар и аз пък му купих парфюм, ама да не остана по-назад на мен също. Grinning Grinning

# 81
viliandar  в първите часове от настинки и прочие осцилококцинум, на него пише през колко часа(хомеопатично) и отделно вече каквото друго си пиеш за гърлото чайове, мед, хомеожен

# 82
Момичета, благодаря на всички за бързите отговори! Hug
Днес дадох пак стериална урина, а на преглед ще мога да отида чак в сряда при моята лекарка, защото тя до тогава не е на разположение. Дано да не е нещо особено! Praynig
Пожелавам на всички приятно, тихо и свежо посрещане на утрешния ден!
Погал по тумбачетата!

# 83
Kъдричке,супер е количката и това ,което много ми хареса е че е много лесно и добре сгъваема,ще заема малко място в колата.
И аз нагласих подаръците,скромни и практични,ама от сърце.
Желая ви,лека подготовка за Бъдни ве4ер и пак ще ви поздравя на самия празник!!!

# 84
Ох и аз да се включа..цял ден съм по улиците и магазините,ама съм много доволна,ползотворно беше.Оправих подаръците,сега остава голямото опаковане:)Купихме на бебка супер сукманче,не се сдържах:)Ще го снимам утре и ще го покажа във фейсбука:)Иначе ние май няма да си купуваме подаръци,нищо не сме си харесали...аз си искам за вкъщи 1-2 лавички за хола,да си нареждам красоти и книги...
Да се похваля,ориентирах се за кошарка,ще е 70 на 140,но без повивалник и без опция да става на легло за тийнейджър.Почти избрахме и количка,след много гледане и чудене,днес се запознахме на живо с фаворита ни- Х-ландър и това ще е,само се чудим между два модела...
Ние утре сме си вкъщи,свекитата ще идват на гости,но тя ще носи доста от ястията.При нас Бъдни вечер няма да е постна (така реши свекървата),щяло да има пълнено пиле и някакви мръвки на скара.Аз пък няма да й ги ям месата  Crossing Arms По Коледа ми става толкова мъчно за моето си семейство...ама по скайпа ще сме заедно,какво да се прави,дано догодина да си дойдат зимата...
От мен утре ще е бобът,тиквеник,руска салата,сладки и питчици с пара (с другите късмети ги правим на Нова година,в баница) и така,работа ме чака:)
 viliandar на мен Осцилококцинума ми помогна...надявам се бързо да се оправиш!  Hug
Къдричка честита количка,много готини цветове!Желая ти да си я караш безяварийно и без рекламации  Hug
Хайде,почвам да чукам бисквити за сладки,че 6 пакета съм приготвила!Гуш на всички!

# 85
Нашите подаръци са следните:
за мама - обици и кулие със Сваровски
за свекъра - комплет ножове, че все не си харесва тези у дома
за зълва ми - една дървена въртяща се поставка (за чинии, плата) и една брошка
за мъжа й - комплект инструменти, не ги знам какви са точно, мъжът ми ги купува
за племенницата - за първа година ще нарушим традицията, искала жилетка й ще й кажем, че дядо Коледа ни е оставил пари, за да ни купи с тях жилетката, която иска. Че е на 8г и вече е суетна Simple Smile
за дядо - ръчен часовник с големи цифри да ги вижда Simple Smile
за моя любим - един препарат за коса от Англия, но началото на януари ще ни го доставят
за мен (и за него) - люлеещ стол

Утре ще украсяваме елхата и ще опаковаме подаръците.

# 86
  • София
Здравейте! Не мога да смогна да се добера до компютъра. Вчера цял ден обикалях магазините за подаръци, бях на фризьор, днес реших да си помогна с приготовленията за утре, защото ще се събираме вкъщи с роднините и си е доста готвене Simple Smile
Къдрричка, много ти е хубава количката, със здраве да се ползва! А снимката с обувките ме смая -впечатлена съм Mr. Green
Kukundrelka,  много приятно изкарване при мама! Simple Smile
Още нещо щях да пиша, но...
И да не забравя: Бени, Mia66, темата е страхотна както винаги!   bouquet
На всички ,приятна подготовка за празника! Close-mas:

# 87
Къдричка, количката е страхотна. По принцип и аз съм се насочила към подобна комбинация, кафяво с някакъв друг цвят ...
Вчера следобяд бях на ЖК и док на 1000 % потвърди МОМЧЕНЦЕЕЕ,  stork-boy което било перфектно, според него и към момента е с главичката надолу. Питам го док, какво ще го правя това момченце, как се гледа, той ааа, не знам аз имам момиче и пак такова чакам. Според него щом първото ми раждане е нормално и без шевове и т.н. и този път ще тръгна да  раждам така, а каквото Бог реши, естественно,  че ще бъда с него /док/ - с избор на лекар. Казвам му, дане би в края на април да сте отпуска, а той ме успокои, че през м.март е в отпуска, но пак ще си изражда и от 1 април е на работа. Харесва ми, че ще бъде нормално раждане от гледна точка на това, че когато бебчето си прецени тогава ще излезе.  Hug
Бяла, топла, снежна, нежна и много щастлива Коледа на всички!
  santa2

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 05:48 от mimei

# 88
Здравейте, момичета! Станах доста рано за почивен ден, но пък ще си изпия кафето и имам време за мен:)))
Пожелавам ви приятен ден, изпълнен с уют, радост и топлина, много хубави пожелания и мигове! След малко се захващам с подреждане, а после и с приготвяне на ястията. Мъжете в къщи все още спят (два броя, а следващата година ще станат три броя, живи и здрави), та имам малко спокойствие засега. Ползотворен ден и весело посрещане на Коледа!

# 89
Добро утро мамчета.....използвам да пиша, докато къщата е още тиха!!!!

Едно питане малко в страни от коледните трепети!
Вчера ме изненадаха в ДГ, че са под карантина от варицела, аз съм я карала, малчо - не, обадих се на педиатърката и тя каза, че варицелата така се е "изродила" последните години, че не може да каже нищо конкретно....! Препоръча ми да наблюдавам малкия и ако има нещо в движение ще действаме. Даде ми пример - дете с варицела я кара само с отпадналост, само кръвните изследвания я доказали!!!!
По-скоро аз до колко да се  ooooh!,че все пак в 7 месец не знам какво да очаквам. Ако не бях бременна, щях да се радвам да я изкара малчо!
Пожелавам Ви много топла, уютна и спокойна Бъдни вечер и Коледа!
Най-важното е да усетите близостта и обичта на близките Ви!

Отивам да стържа тиква, днес сме у нас и после да мирише на канела и пудра захар Grinning Grinning Grinning Grinning
Поздрави!

iasdre успокоих се, че не само аз съм на  Shocked в събота! Hug

Общи условия

Активация на акаунт