Бродирана красота - Гоблени 89

• 78 880
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Някой може ли да ми каже от къде да си дръпна схемата на A kiss for snowman - Dimensions? Сигурна съм, че я имам. Но прерових целия комп и не мога да я открия...

Заповядай!   Hug
http://www.igolka.in.ua/load/zima/devochka_i_snegovik/11-1-0-3232

# 721
  • В страната на мечтите
Dion, пробвай тук http://dimensions.do.am/load/35000_35099/15-2-2 или тук http://dimensions.at.ua/index/0-7  Hug

teddybearm, на мен по ми харесва на обикновената панама Simple Smile

За събирането на схемите- и аз трупам, ли трупам...А сега толкова много нови сайтове сте дали, че няма да спя сигурно цяла седмица да разровя всичките... Embarassed

Иначе последното ми завършено още преди коледа е това дребосче:

А тези познайте от къде са  Laughing По случайност списанието попадна в ръцете на сестра ми и баща ми и толкова харесаха моделчетата, че не мойах да се сдържа и получиха екпресна доставка за нова година  Laughing

И здравче, това е специално за теб, да ти е готово за догодина Hug

P.S. Извинявам се за огромния пост - май прекалих... Embarassed

# 722
Момичета,моля ви дайте ми някакъв съвет за шиене с металик конци- направо са ужасни, все едно шия с жица, и само се заплитат и разнищват.. #Cussing out

# 723
  • Атлантис, Галактика Пегас
По къси ги режи, тогава няма да се заплитат.  Peace

# 724
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета,моля ви дайте ми някакъв съвет за шиене с металик конци- направо са ужасни, все едно шия с жица, и само се заплитат и разнищват.. #Cussing out

в брошурката беше написано да се шие с къси конци, а на снимка беше показано да се "вържат към иглата. това за да не се разделят и измъкват  Peace

връзването е един кат, прегънат на две, клупа се вдява в иглата и през него се прекарвата двата края. така средата остава вързана за иглата  Hug

# 725

Беше ми направена забележка от учителката за сапуна Mr. Green и го изтрих.

Пепен , искаш ли да те светна , че има и гугъл преводач-копираш , пействаш и ти излиза веднага текстчето преведено Laughing

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 17:13 от ina.

# 726
някой казваше да се връзват възелчета през кратки разстояния и тогава и с дълъг конец няма проблем

# 727
  • гр.Добрич
Спинки , едното е от някакво списание , заповядай , не съм го теглила обаче.
http://mirknig.com/jurnaly/rukodelie/1181303952-galereya-broderiya-2010iyun.html

Ina, същото го теглих от Гоблените.орг, но са с лошо качество.

# 728
Здравейте момичета.Аз докато се занимавам с моето "Момиче с кученце "вие сте навъртяли няколко странички и сте показали разни красоти.Браво на всички.Ето сега ще покажа едно етапче ,това е горе-долу половината от гоблена.Вижда се част от ухото и муцунката на кученцето.

Като го свърша искам да се опитам да си направя бродиран часовник,но не знам къде продават комплекти -схема,конци ,основа ,рамка и механизъм.Гледах тези на Аксиома ,но не ми харесват.Има ли някъде магазин ,не искам да поръчвам по интернет ,а на място да огледам?

# 729
  • София
Честит имен ден на всички именяци, да сте живи и здрави Simple Smile
Аз минавам да се похваля с двете ми гейши, нааай-после рамкирани и закачени Simple Smile

Лека вечер   bouquet
Много са красиви. Аз също се заглеждам по тях..  Rolling Eyes

Хубави са много, сравнително бързо се шият, но най-папкавото е довършителните работи. Има много френски бодове, лейзи дейзи, букле и т.н мен те ме поизмъчиха малко.

# 730
pepen и аз имам тази схема, обаче виж ключа - 3 страници е... Останалите две елфчета са с по около 20 цвята и мисля, че тази нещо не е наред в толкова много цветове. А и други момичета казаха, че тази схема /на Silvester/ не става за нищо. И като я гледах и на мен така ми се струва... За това казах, че остават двечки елфчета с читави схеми, не можахме да съберем и трите Simple Smile
Благодаря още веднъж на всички!   bouquet

# 731
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Поздравления за готовите красоти   bouquet
Аз вчера довърших кокошките на Дим, но нещо нямам настроение за фото. Вчера реших да пробвам и започнах едно бискорню. Явно избрах доста голямо и вече почти цял ден съм на едната половина. До довечера ми остава да го довърша и евентуално да започна другата половина. Дано да се справя и с оформянето.
От утре съм две седмици в отпуск /дано не ми я прекъснат/ и се отдавам на гоблени. Защото трябва да се спазва Кодекса. На мен  хареса т.14 - Не губи време за готвене... newsm10 newsm48  

# 732
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Като го свърша искам да се опитам да си направя бродиран часовник,но не знам къде продават комплекти -схема,конци ,основа ,рамка и механизъм.Гледах тези на Аксиома ,но не ми харесват.Има ли някъде магазин ,не искам да поръчвам по интернет ,а на място да огледам?

готов комплект съм виждала само в ибей, но не беше евтин  Confused
преди време, като част от подарък направих гоблен-часовник. не е трудно  Peace
тук има обяснения http://www.krestomania.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=4895htt … hp?f=5&t=4895

# 733
  • София
Като го свърша искам да се опитам да си направя бродиран часовник,но не знам къде продават комплекти -схема,конци ,основа ,рамка и механизъм.Гледах тези на Аксиома ,но не ми харесват.Има ли някъде магазин ,не искам да поръчвам по интернет ,а на място да огледам?

На коя фирма не са ти харесали? На Графа има един магазин за шивашки материали, имаше няколко на "Вервако", доста симпатични  Peace

# 734
Благодаря за отговорите.Гледах в Аксиома на Вервако едни и те не ми харесаха.В краен случай ще пробвам да преформя този,който имам .Първо трябва да си намеря подходяща схема,защото рамката му е шарена.Ето го и него.

Общи условия

Активация на акаунт