Подстригване - досега веднъж с машинката, беше ужас и естествено сега расте накриво, но много реве мойто от разкрасителни процедури.

И затова е вечно с нокти, че събирам нерви за упражнението поне 3 дена след като стане опасна. 
За възпитанието; малката се е научила много да се сърди и тръшка,когато реве без причина и се сърди за неща,които не са у разрешени и аз и баща и даваме игнор и нещата се оправят. Вчера лелите в яслата ми казаха,че започнала да скубе децата
,а тя милата се прибра захапана.

искам да ви кажа ,че нашия Габриел същия артист , особено ако не му се обръща внимание започва да се прави че ревее, че нещо не му е наред и вечер когато го слагам да спи, понеже на нас това ни е голям проблем е не заспива рано и това си е . Егати и нощната птица ви казвам
по-рано от 22;30- 23:00 не заспива , понякога заспива от раз ,но.... в повечето случаи първо изкарва един етюд от номера и като не му мине номера сам ляга и заспива, но не по-рано от 22:30. Аз ви се бях оплаквала и преди, но в колкото и да стане и после следобед колкото и малко да спи вечер сме все с едни и същи магарии 
той приема гърнето като играчка. Как да му обясня че не е играчка ? Вие как процедирате? 
- за това, че ще си гледам децата чак до октомври!
сега ако ги попитам защо от мене се иска едно, а от тебе друго - няма да могат да кажат.

. Все си лош... никога не можеш да угодиш на хорските приказки. За това много обичам да режа разни бабички по парковете и градинките. А често и близли и познати. Всеки може да си каже мнението, но не и да ти казват как Ти трябва да правиш!
Според мен е хубаво да звъннеш на педи да я питаш при това положение какво да очакваш. Дано бебка не хване от батко си 
- голям киселоч....
(това го помня и определено имаше ефект, защото той беше на почи 2 години и нарочно бягаше и се насираше в някое кьоше)
Имате си артист определено. Наш Георги хич не ги може такива. Той и на инат да плаче, рони едни едри сълзи... 
за това сме тук
И сега педиатъра каза, че трябва да пие вода дори насила, иначе да ходим пак. 
Свиква се, дано да има кой да ви помага, ако се случва често да боледува Ева, дано да не се случва разбира се
Но и да нямаш наблизо баби, ще се справите, не се притеснявай!

Препоръчани теми