Ама то радост бреее...Но нека видим нощта 

, хвана пастата за зъби 
) и мама и тата. Ама май мама и тата не й е ясно на кого да ги каже, за6то постоянно мамосва ба6та си.. От вчера се ка4ва на стола, от него на масата в трапезарията, която си е висока маса за хранене и косата ми настръхва. Свалях, казвах не, не става. То си знае неговото, че и бърза е станала и за секунда е горе 

Пу-пу-пу, айде вече само така да хвалиш Мишелка! 
И всичко тръгна от един коментар на Мартин на твой статус, че ще ходиш у Лас Вегас (внимавай какво пишеш
Ама сте големи скици там! Много готини! 

Вече почти не се храни, ако не бърка с ръка или лъжица в купата си. И това в най-добрия случай. В най-лошия - ще се наложи да правим ремонт направо, така цапа! За щастие все по-често започна да си уцелва устата. 
Да са ви живи и здрави имената, Нинчета 
Дори за малко ми бяха дали един кокер, понеже стопанката му не го искаше и ми го даде на мен като любител на кучетата, тогава имах коли, та покрай колито , кокера ми взе здравето, луда работа
Ние пък за февруари се насочваме към Хисаря, но да не казвам голяма приказка, че знам ли дребчо дали ще ми е здравичък. За говоренето не се вкарвай във филми. Нашия например от 2 седмици така по - свободно взе да казва "да", "не", ня /няма /, "баба", "дядя", "мама", "тата", "хайде", "ам-ам", така че както и Смехоранка ти е писала изведнъж ще се отприщи, просто детето сега наблюдава и после ще ви строява всичките вкъщи 
Досега просто не съм знаела , що е това никнене на зъби ...
Обаче зъб няма 
Постоянно питат колко зъба имал нашия, казвал ли мама, животните познавал ли ги е. Ама аз на свеки свеждам минимално количество информация, че иначе целия град разбрал какво що.. И сега на НГ като бяха тук ми разправя за онова момченце, че баба му го е похвалила, че - забележете - познавало буквите и посочвало тези на имената на майка си и баща си!
сякаш с гърба си ме усеща, че не я гледам и веднага е отгоре.
- които столове мога, притискам с масата към стената, така и да се мушне под масата и да се опитва да се качи, по някое време си забива главата в масата и се отказва. 

сякаш с гърба си ме усеща, че не я гледам и веднага е отгоре.
- които столове мога, притискам с масата към стената, така и да се мушне под масата и да се опитва да се качи, по някое време си забива главата в масата и се отказва. 

Ако сме вк ъща с двор - с удоволствие, но у дома - не.
Да не говорим за дресировката - то не са напикани килими, не са разръфани или надрани дивани, косми по дрехите, и неизменната остатъчна миризма, особено при кучетата, с която стопаните свикват, но всеки външен я усеща.
А особено пък и куче ако е, то пък има и нужда от разходка, два пъти дневно. Това ми беше най-досадното задължение у дома. Редовно се пазаряхме със сестра ми коя ще изведе кучето.
Някак си хора, които нямат деца, ок да си вземат домашен любимец, да запълни празнината. Но при положение, че имаш деца, за какво ти е още една грижа на главата?
Домашните животни, според мен, са по-голяма грижа и от децата. Децата поне след първата година започват да стават самостоятелни. Има развитие в тях. Тръгват на ясла, после на градина, на училище ... А кучето, котката ... научаваш ги на това-онова, ок, но цял живот, 10-12-15 години, те зависят изцяло от теб. А въобще не повдигам и финансовата част.

Препоръчани теми