мн й хареса.
Уважавам това ,когато човек е самотен(пенсионер да речем) и да си вземе животно за компания и приятел!
Но при бременни и малки деца животни нямат място .

. Но за мен е абсолютно задължително децата да растат с животни. Съветът ти е безумен, защото не смятам, че едното пречи на другото.
Твоя мъж кога ще се връща от странство? Миличката, как се измъчи толкова време самичка
твоя мъж голям хуморист, ей
ама друго си е ръка да пипне
Бори прекара един щастлив и спокоен час Яде кромид лук, разчаства го и пуска парченцата в торбата за боклук Събуди се много крив и ревящ, но лука видимо го успокои 

Да се включа и аз по темата с домашните любимци : много много обичам кучета,котета и изобщо животинки. Като малка винаги съм била лишавана и ми беше много мъчно. Сега си имаме морско свинче и малката много му се радва. Но мисля живот и здраве като порасне и бъдещото ни мъниче и се преместим в по-голям апартамент да си вземем кученце. И аз мисля,че е много добре децата да живеят с животни. Има доста изписано по тази тема и знам,че е много хубаво. Не мисля,че може да има сравнение между раждането на деца и животното. Ако имаш желание за животно,не значи,че нямаш за дете и обратно. При нас няма нищо ново. Тия много се надявам да имаме момченце,но и още една принцеска няма да върнем.
.
Ние снощи специално заради анкетата направихме прощъпулник и вие да затриете анкетата, да не мога да гласувам!
Ама аз пак ще си кажа - хвана фазомера за инженер, техничар. Първо взе едно топче за спортист, но по-скоро защото си го позна, че е неговото, ама като видя фазомера, след подробно оглеждане си го взе и не го пусна.
мерси за съветите , ще ги приложа, аз му давам гърнето да го опознава ,отдавна е в процес на опознаване, но дали защото е близо до играчките му не се бърка , че и то е играчка?
май ще трябва да му сменя мястото и да го пробвам както казваш да пишкаме заедно във wc-то . Да стабилен е стои си сам прав и няма проблем да го слагам на тоалетната ,но му е височко ,освен да пробвам на сифона.
но не мога да си позволя за по-дълго време все пак е зима , а и той не стои на едно място ,а тръгва да обикаля . Ще пробвам всякакви варианти , дано успея до юни да го науча. 
наложило се е спешно секцио , защото е вдигнала кръвно но важното е че вече и дветее са добре.
Имам наблюдения от друга страна, в която средностатистическото семейство има минимум три деца, в повечето случаи даже и по четири, и процента на кучетата и котките, отглеждани в апартамент, е мнооого малък, да не кажа, че са единици.

..И РАя като идем на село е все навряна в животинския двор. Предполагам, че и с Гого ще е така.
А аз не помня с Рая как бяха нещата.

. Иначе, на земята
Оплаках се там от безумието в българското здравеопазване и реших да спестя оплакванията и тук, да не вкарвам втора тема за размисъл, стига тая с домашните любимци (Краси,
)
Ние снощи специално заради анкетата направихме прощъпулник и вие да затриете анкетата, да не мога да гласувам!

Но ще има ред....,както се казва накрая ще остане само 1 

Не се оставяй на депресивните мисли! Как може да си безполезна като на теб разчитат 3 деца. Аз с едно по цял ден все има какво да върша покрай него, а с три дори не мога да си представя какво е. А на мъжът ти може пък тези раздели да му покажат колко е хубаво да си вкъщи при семейството
А и щом се бъзика за 4-то явно хич не е свикнал да е сам 
Но кърмещите мами не мисля, че трябва да се притеснявате за редовността - нали си е нормално хормоните още да бушуват