. ако е речено, ще имаш кърма/коластра до раждането, ако не - сама ще спре по някое време. може и детето самичко да се отбие, казват че се променял вкусът
аз кърмех по 3 пъти на ден баткото до самото раждане, даже вечерта преди да родя, с доста силни контракции го накърмих и приспах, отидох, родих и на сутринта ми го доведоха на млекопой 

Та, ЧИД, да си носите името със здраве и гордост и да простите на бременния ми кърмачески мозък, че ви е пропуснал вчера! 
Обаче ние сме с предимство - в къща сме и имаме двор, въпреки, че аз котката не бих пускала навън. Докато живеехме при майка ми имахме куче, коте и таралеж, та колкото и деца да си завъдя, животинката си е друго, най-малкото спасяваме една от улицата. 

а малката изобщо не е чуствала липсата ми - голяма забава е било

все си я сравнявам с баткото, а той на тази възраст доста повече думички казваше
, НО пък Мартини определено разбира повече от него, да не кажа - абсолютно всичко!!! чак се шашкам понякога!!! разбира и прави много неща, обаче като е запецнала на няколко думички и това си е, казва без проблем мама, тати, деди, дудА(вода), бау-бау, ма-мау, баба, обаче като се е запецнала на тази "баба" я използва за какво ли не - освен за самата баба, означава и бати (преди 2 месеца поне казваше баПи), биба, бебе, бонбон, баница, банан, абе всичко започващо с "ба" е баба
като я питаме как се казва, все още си държи че е "Нана", а "Мартина на 1 година" звучи така "Нана на на на" 
вероятно изхождам от моето семейство - ние всичките сме толкова поспаливи, че ако имаме куче, едва ли някой ще го извежда навън... имахме коте преди да забременя и сега си живее супер на село на свобода, едва ли ще й е гот да я върнем затворена в апартамента... а другото (и може би най-основното) е, че ние много се привързваме към животинките, които имаме и като се сетя калинчо как плака за една рибка
а аз не мога да прежала още едно куче, отпреди 15-20 години......
) за това "нямааааа", че детенце не си намерило това, което иска
може да е професия, свързана с някаква свръх нова технология от бъдещето, дето да нямаме предмети да нея в настоящето
сетих се междувременно, че калинчо на времето си хвана книжка и сега на 10 не спира да чете книги и то доста дебели, които мен биха ме отказали само заради размера 

Изобщо не разбирам защо вместо куче да си правя още деца и какво изобщо едното пречи на другото?
Според мен са си съвместими, да не кажа задължителни! За теб е отекчение, излишен разход, нещо ненужно и даже супер ангажиращо. За мен е удоволстие, радост, любов. За теб целта е да отгледаш децата до момента, в който могат да бъдат самостоятелни. Един ден порастват и "отлитат от гнездото". Кучето/ котето винаги ще е до теб, независимо от всичко! За мен това не само, че не е натоварващо, даже е нещо, което ценя. Това, че на теб не ти занимава с домашен любимец, не значи , че всички трябва да се лишим 
.
. 
извинявай, че се обърках
пашик също да ме извини, моля
то вече и не мога с нищо да се оправдавам за липсата на мозъчна активност
явно си е от липсата изобщо на мозъчни гънки
Джакузенцето така до холната масичка
, всъщност беше хидромасажна вана, ама мноооого добро това нещо...като порасна голяма ще си купя апартамент с голяяяям хол и ще си сложа такова
давай адреса а аз пращам свекито
,то иначе къде ми е кяра
шегувам се,всеки си има право на мнение

Водихме малките в ''Патиланци'' да се позабавляват и ....покрай тях и ние 
Свекитата ще пътуват за Щатите и грижата за малкия дивак остава на нас.
с малкия.

Бях забравила колко е готино на спокойствие да си изпиеш кафето
Тези щори ми се струва, че няма да оцелеят дълго, все се чуди как да се добере до тях 
,тия двете са като хуни!!
!
,Краси мисля и ние да се довлечем като си вземете
!Ще я правим цирков акробат,щом я гушнеш веднага почва да прави едни мостове и да виси надолу с главата!
.Ми хората като не му знаят хумора и си му вярват,сигурно си мислят че съм луда.Да ви кажа честно нямам против,ама нещо много тясна колибката за толкоз деца,иначе сърце голямо Препоръчани теми