Отговори
# 615
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте  Grinning

Тия, чудесна новина, много се радвам,с игурна съм, че всичко ще е наред с точицата  Grinning

Тини, какво ти е на главата.Надявам се да не е нещо сериозно...

Аз съммалко притеснена. Мила вчера беше на консултация с баща си. Аз къде съм спала незнам, ама съм проуснала, че тук ан 15 месеца се бият ваксините за шарка. Да, ама тя е хремава, тече й носа, а моя мъж незнае, че трябва да е здраво детето и йбили ваксина. А и сестрата, въпреки, че той е споделил, че е хремава не е казала нищо. ритесних се като чух, какви последствия може да следват, някой знае ли  Confused
Засега си е супер, дивее и вършее.Казали са му, че реакции може да се очакват към 5тия ден след приема. Уф, дано й няма нищо  Praynig

Аз минах три дни курс за нова резервационна система. За пореден път се уверявам колко са забити норвежците, барабар с тая, която водеше курса  ooooh! Остави се.
Другата пък седмица, в другия хотел трябва да ходя на един курс, какво им стана, незнам. Имаме и банкет, но незнам, ще видим дали ще ходя, нямам какво да облека, а пари да си купя нещо, нямам  Rolling Eyes

Мила започна много да ми реве като я слагам да спи. Големи ротести, голямо нещо, такъв рев му удря, ще кажеш, че я колят. Едната вечер ходих да й държа ръката да заспи (никога от раждането й досегане съм я приспивала). Явно й хареса и снощи се опита д ами приложи същия номер, но стиснах зъби издържах половин час рев и тръшканици, хелеее, заспа. Ще видим как ще е днес  Rolling Eyes

# 616
Само надничам,че и аз съм бронхитна Sad Направо  ужас!!!

Честито на Тия(тихичко) и аз имам спомени,че в 8мата седмица добре може да се види сърчице  Hug Peace

Бобче,според нашата педи(на която имам пълно доверие), хремата не е предпоставка да не се бият ваксини,тревожно е ,ако има разстройство,температура,повръщане и кашлица  Peace Аз като се замисля,ние още нямаме Приорикс,ама и с тея болести сигурно няма и да имаме  ooooh!

Нинче,как Райчето на 6 на училище.... няма да я приемат ,ако не е минала предучилищна група.Или вие искате да я пуснете на предучилищна в училище?  newsm78

И последно да се оплача,че ЕЕГ-то на Коко не е от най-цветущите  ooooh! Сега 1 шепа лекарства трябва да пие 3 месеца,контролно ЕЕГ тогава и ако няма  подобрение -на скенер!

# 617
  • Стара Загора
И аз влизам набързо. ooooh!
Веско е със зачервено гърло и кашля и е на Сумамед (антибиотик).Купих му и БиоГая.Понеделник ще го водя да го прегледат пак.Няма температура, но кашля и не спи добре заради това Sad

# 618
Диде, като ЦРУ си Laughing Hug . Марта, след 2м. и 3с. е рождения ми ден, а около тази дата ще си вземем кученце. Диде, мъжко кокерче ще е. Чакам с нетърпение (цели 23г) да си вземем куче, за това съм си сложила лентичка Laughing .

Тани, честит имен ден! Да си носиш името със здраве и много щастие и късмет да ти донесе!

Тия, дай името на книжката, моля Praynig . Ехее, каква хубава новина! Hug За сърчице е рано, но може да се види дали има ембрионче. Много късмет и лека бременност!

Нинче, не можете ли да го запишете Гоги в ОДЗ на Рая и после като се преместите, да го преместите и Гоги?

Ето кой наблюдава внимателно. Диданка,  Party Ще си имат пале след има няма 2-3 месеца Симеоновците! Simple Smile И съм се наканила да сме им най-редовни гости след това...  Flutter
Hug Hug Да го има няколко пъти...! Че да не се отметнеш после Joy

Тини, много, много стиснати палци!! А за какво е операцията?

Бобче
, дано се разминете без последици от ваксината Praynig

Наде, ooooh! няма край при вас... Дано имате добри резултати!!! Praynig Praynig Hug

# 619
....

.........

Ето кой наблюдава внимателно. Диданка,  Party Ще си имат пале след има няма 2-3 месеца Симеоновците! Simple Smile И съм се наканила да сме им най-редовни гости след това...  Flutter
Hug Hug Да го има няколко пъти...! Че да не се отметнеш после Joy

........

newsm19

Тини, стискам ти палци! А как е Алекс? Още ли трябва да стои мирен?

Лека нощ, момичета! Simple Smile

Днес ме зарадваха, че Бръмбазела (доста от вас я познават - консултант от ЛЛЛ) се сдоби с трето съкровище - момче Емил. Да й е жив и здрав, много радост и веселие в голямото им семейство!  Hug

# 620
Ехоооо, пак много болни беее, я бързо всички да оздравяват  Naughty

Оле, не съм такава, правилно ме познаваш, не чакам друг да одобри това което правя, действам по интуиция, решаваме с мъжо и така, но ми писнаааа от коментари за яслата....ама малък е, бл бля.......та така..... Crossing Arms

Инъче ние сме ОК, Пецата е  на ясла, пушка е, много му харесва, с желание влиза и като го прибирам след работа, не можем си тръгнем...иска пак да влиза хе хе  Crazy Аз съм на работа, всичко е наред и така Simple Smile

За гърнето, след сън го слагам, седи си и си върши работата там  Peace
Ноктите режа като го слагам да седне в мен, с гръб към мен, Бейби ТВ и всичко е ОК хе хе  Peace

И не на последно място ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЧКИТЕ НИ   Hug  bouquet

# 621
 Laughing
Тани, Титка, честит имен ден и от мен! Много здраве и сбъдване на най-желаното!
Тия, страхотна новина. С добра техника наистина може да се види пулсирането. МОят първи преглед е бил в 5г.с. и 3дни и въпреки, че не съм очаквала - точно тогавя видяхме да пулсира ембриончето. Стискам палци всичко да е наред  bouquet

Ооо, Над, защо така? Много лощ трябва да е бил ударът.  HugВсичко ще бъде наред, опитай се да не се притесняваш много ( не, че е възможно, но все пак..) Hug Hug

Данимира, скорошно оздравяване.
Бобченка, порових се, но не откривам някаква конкретна информация за ваксина при хрема. Гог трябваше да го ваксинират миналата седмица,  но отложиха заради хремата, като педиатърката каза, че може да вдигне температура. Дано всичко да протече спокойно при Мила Peace

# 622
Здравейте Stop
Mamam-am, ЧРД с голямо закъснение! Бъди много щастлива и усмихната мама!  bouquet
Тани, Титка, Честит имен ден, да си носите името със здраве!
НеСъм, много сладък е Стоянчо и невероятен талант има, показах го на мъжа ми и той веднага възкликна, че му е много познато, та Ники и Стоянчо се глезят по много подобен начин Joy
Ноел, Ник тръгна на градина като беше на малко повече от 10 месеца, свикна за около месец някъде. Откакто е тръгнал досега се е разболявал само веднъж, засега е доста устойчив на вируси, пупу, дано все така да продължава Praynig
Тия, честита бременност, стискам палци на прегледа да потвърдят, че всичко е наред и скоро за чуете и сърчице Hug
Бобче, не се притеснявай, Ник също беше хремав на последната ваксина, не е имало никакви реакции Hug
Над, много мъчно ми стана за теб, много ти се събра Cry
Ние сме ок, но аз имам ужасно много работа и изнемогвам, ама няма как, трябват парички Confused
Ники днес започна да казва "зайче" Heart Eyes
Скорошно оздравяване на всички болнички Praynig

# 623
  • София
Наде, това пък чудо сега какво е  ooooh! Какво му е на Коко? Еййй................................. нямам как да се изразя... то не беше едно, друго, сега пък това... че и ти болна... Айде стига вече с тези болести! Дано е за последно  Praynig
Тия, каква чудесна новина! Успех и лека бременност Hug как искам да знам какво ще е братовчедчето Mr. Green Май е раничко за сърчице. Много стиснати палчета всичко да е ОК  Heart Eyes
Бобче, тези пък така ли слагат ваксини? Не преглеждат ли децата първо? Ох, дано няма последици  Praynig
Тини Пини, каква операцийка?  ooooh! Стресна ме доста  #Crazy
Ани, и аз съм от чакащите кученцето на Краси  Hug Ама забравих да питам за породата  newsm78
Ако знаете каква съм „червена шапчица“  Embarassed До днес си мислех, че ако приемат Ева в чиста ясла ще я вземат от м. май. Но като прочетох по-внимателно - от септември, както и ОДЗ-тата  ooooh! Плановете ми рухнаха за миг!
Аз се опитвам да приспивам Ева в леглото вместо на ръце, че много тежи вече. Обаче тя ме работи - плаче много и силно и аз се размеквам пак я гушвам. Още малко ще я понося и погушкам, после тя няма да иска - така поне се успокоявам.

# 624
  • София
Нинче,как Райчето на 6 на училище.... няма да я приемат ,ако не е минала предучилищна група.Или вие искате да я пуснете на предучилищна в училище?  newsm78

NAde - тя септември месец ще е на 6 години и 7 месеца. А нали вече предучилищната подготовка започва в трета група - т.е. тя и сега си кара предучилищна.
 Hug на Коко и стискам палци следващото ЕЕГ да е добро.

Пашик - какво е Зумбата?

МАцки, Но - шпа съвместимо ли е с кърменето? ТАзи вечер като се прибрах от танци изведнъж ме сряза корема ниско долу - като при цикъл. Но беше постоянно и много силна болка почти час и пих но-шпа.

ГЕорги позасилва кашлицата  Confused Все още не знам дали е реакция от ваксината, или тръгва да се разболява. ВЛезнах в нета да прочета реакции след тази ваксина - минах 2 страници и ми "настръхна косата" и затворих страницата. Добре, че не бях чела преди това.
КОгато РАя беше бебе не бях нито чувала нито чела за ваксините и реакциите и ми беше толкова спокойно  Grinning

тини - имаш стиснати палци от мен за утре - всичко да мине успешно.

# 625
Танички, честит имен ден! Със здраве да си носите имената!

Мамам-ам, честит рожден ден на патерици!

Да докладвам, че оправихме конюнктивита с кърма и лайка, за има няма 2 дни му изчезнаха червеничките от оченцата и няма вече и секрети. Малко късно ви прочетох предупрежденията, ама при нас май се получи. Мис файн, мерси за сайта, запазвам го при нужда.  Peace

Сега обаче ни се подсече яко дупето, на места е като мокрещи рани, явно някакви гъбички са се активизирали, та сега се мажем с Имазол, правим промивки със смрадлика и ще мажем с бочко, че судокрема не помогна в този случай.

За гърнето, хич не го мъча, като не иска - не иска. Педи казва, че от 1 год и 8 мес може да се очаква някакво осъзнаване в тази насока.

За ноктите, режим пред BabyTV, никога не съм ги рязала докато спи. Кротува си, даже ми позволява да му ги мина и с пила след това, че той много дере.

Арим, и ние се приспиваме гушнати на ръце, но не разнасям, сядам на ръба на леглото и така люлея. То наш'то момче е към 12.5-13кг та няма вариант за носене на ръце.  Mr. Green

Тини, лека интервенция. Стискаме палци!

Наде, дано вторите изследвания са по-добри и всичко е наред!

Тия, супер новина, дано всичко е наред и лека бременност!

Флъфи, готина думичка. Аз на малкия викам така и ще е готино да може да го каже, ама засега само нечленоразделни звуци издава.
Абе като че ли говореше повече това дете. При вас има ли такова нещо? Преди казваше 5-6 думи, сега нищо не казва, само бързо говори някакви неща на бебешки...  newsm78

# 626
  • Сливен
здравейте
титка,tani_07, честит Ви имен ден докато не е минал,да си носите името със здраве и гордост
данимира честита радост на зълва ти,нека е безпроблемна
не съм страхотен артист имаш ,и стига си ни държала в напрежение или искаш да вдигнем залога  Joy Hug
ние на гърне се слагахме още от 4-я месец,беше свикнал да си върши голямата нужда и наакан памперс не съм имала дълго време,но като влязохме в болницата дойде края на този период и до сега го ползваше само за игра
тихичко мога да кажа ,че от няколко дена казва когато има ако ,като ме вика при гърнето,дано се задържат така нещата
tzzzvety когато дени не иска не го насилвам ,за да не постигнем обратен резултат ,пробвам след известно време пак
мишанке добре дошла ,изпитвам лека завист  Flutter
леле клато ви чета повечето режете докато гледат филмчета  newsm78 а моя поглежда тв само ако има реклами и то за няколко секунди  Whistling
на консултация не сме ходили и не са ни мерили от годинката,сега като ходим за ваксината ще видим
tiya_4,страхотна новина,честита бременност и на теб,да е лека и безпроблемна и на финала едно здраво бебче
за зъбите - имаме 5 и избиват двата кучешки (вече се виждат),не съм мила до сега и купихме една четка за репетиции  Joy два пъти я лапна и два пъти аз му я дадох за една седмица,предполагам че до края на месеца ще посвикне
tini_pini леле каква операцийка ? хайде да мине безпроблемно
надеее еее ама я да бягат тия болести от вас  Praynig Hug
Blurmoiи дени преди говореше повече,сега едно мучене,едно ръмжене и много бебешки,само от време на време каже мамо или тате

и сега да помоля за едно гласче тук
разказа е на майка ми и има още само няколко дена за гласуване

# 627
Рор, четох някъде, че когато децата усвоят едно умениее (думичка), а после започнат да усвояват друго умение, първото може известно време да не използват, защото се съсредоточават върху новото. Симеон много неща, които преди правеше, сега не иска, но пък прави много нови номера.

Миме, гласувах, успех! Hug

# 628
  • Сливен
красе   love001

# 629
  • Бургас
Тия, страхотно Simple Smile, леко и безпроблемно бременеене Hug
Марвалъс, и аз съм си мислила да му сложа гърнето в тоалетната и да правя показно, той и без това само ми ходи по петите или стои пред вратата докато съм вътре, или ми асистира като ми подава тоалетна хартия Laughing
Мириамс, успех на майчето ти!
Наде, да оздравявате  Hug
Хейли, кокерчетата са много сладки, но и доста щури кученца  animal037 като всички ловджийски , та и те обичат динамиката, така че бъдете готови за приключения Laughing Но сигурно сте проучили породата и вече сте наясно какво ви чака  Wink

Общи условия

Активация на акаунт