Само дето при такива случаи не се раждат деца. Няма толкова балами жени.
Балами дал господ. Те ако свършат, няма да има и тарикати.

Що за пАрвенющина и тъпотия!!!Тука е важен ъгъла на виждане,приемането на ситуацията....

). Обаче едно дете си е разход. Не искам да влагам усилия, нерви и средства в отглеждането на дете, което не съм избрала да имам. Бих осиновила дете. Но бих осиновила дете, което съм видяла и харесала. Да ми натрапят чуждо - ми няма да съм доволна. Просто не искам излишни разходи и грижи. 
Но, все пак, никой с нищо не е застрахован.
Мъжът сигурно би чул невероятни неща за себе ли, а адът, може да му се види направо хладен, в сравнение с огъня, на който ще се пече у дома. Не мисля, че бих простила, може би , бих си тръгнала. А, ако - ако, защото е малко вероятно, все пак му простя, бих търсила алтернатива, роднини на биологичната майка на детето да се погрижат за него или ако не, то поне родителите на мъжа. При липса на опция, нямам и идея как бих реагирала - от една страна ми липсва жестокосърдечие, а от друга, не бих живяла в противоречие на собствените си чувства и с усещането за натрапване на нещо, което не съм искала. Все пак, зависи и от самото дете. Някои деца, просто ми влизат под кожата от пръв поглед.
Що за пАрвенющина и тъпотия!!!Тука е важен ъгъла на виждане,приемането на ситуацията....
Препоръчани теми