Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 94-тa тема

• 184 021
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Мари_ета, чудесни шаран и пита! Живи и з драви да сте! (и именника ти, май имаш днес Simple Smile

Дитсън, много е нежна тортата за мама   bouquet

мишки и Меганс, ще ми се да дойда у вас за обяд  Wink много вкусно! като се замисля  newsm78 ако Лабрекс ми беше наблизо, бих отскочила за воденичките у тях  Heart Eyes

Бъни, питката е много апетитна с това сиренце, което се показва  Heart Eyes

У нас снощи имаше печена наденица с гарнитура и пърленки (не гледайте, че приличат на гофрети. Не смених плочите просто)

# 271
Честит имен ден на всички, които празнуват Ивановден  party006  ura
Angellove, честит рожден ден! smile3525
И аз подготвям вечеря за гости, че мъжа ми е Иван. За сега съм готова само с Баница с риба тон- влюбихме се в нея Wink

Основното ще е Празничен венец с пилешко и  гъби по рецепта на Angellove, който също ни е любим Hug. ето го със стара снимка, още не е готов новия

Весел празник на всички!

# 272
  • ГОре на черешата...
Честито на днешните именници - здрави, щастливи и усмихнати да са  bouquet!

Пеп-чо, разконспирира ме  Laughing - да, Калоян и племенницата ми Ивета празнуват днес - та почерпете се с нещо много любимо от детството ми -

Фунийки:

# 273
ЧЕСТИТ ИМЕН ДНЕС НА ВИНОВНИЦИТЕ ДНЕС! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
 Tada

У дома имаше печено пиленце със задушени зеленчуци:

и салатка от китайско зеле с разни работи:

# 274
Дамски каприз:

# 275
страшен е  Peace

Мариета,  Hug

Да са ви живи и здрави именниците!    bouquet

панирани ябълки с ванилов сос

# 276
Честито на всички именници, да сте живи и здрави и много обичани!

У нас е след празничното изчистване на хладилника, не готвя, само се дояжда и се рециклира, каквото може!

една скара с шарена гарнитура, това средата е салатка морски дарове и картофено пюре, а дробчетата станаха фантастични, нямаше време да излязат от тигана Grinning

а тази торта се случи, защото имах две половинки рола, които бяха поизсъхнали и едно шоколадово нишесте, което този месец му отиваше срока и какво, какво ... отворих и един компот от череши и ето ти тортичка, радост в къщи и едни шоколадови кексчета, любимите у дома!

# 277
Честит имен ден на всички именици! Бъдете здрави и щастливи    bouquet

Портокалови сладки с шоколадов чипс:
http://zornitsapizza.blogspot.com/2012/01/blog-post.html

# 278
  • ГОре на черешата...
Пеп-чо, Доминиканката, изкушаващи десерти, ммм Crazy...

# 279
Честит Иванов ден и от мен на всички именници Embarassed
От здраве и щастие да не се отърват през новата година. Както и късмет на техните близки.
Днес в нас големият ни син е именник, та затова му угаждах в прищевките Laughing
Правих му любимият му лучник с маслини и кисели краставички, питки с локум, както и тригуни. Последните обаче бяха направени първи и за съжаление са останали само две, които не стават вече за снимка Joy

Питките с локум, както и тригуните /нищо, че нямат снимка/ са от блога на Ева Тонева.

# 280
  • При децата ми
Страхотни сте момичета!! Simple Smile Peace
Знам, че въпросът ми не е за тук, но тук видях въпросния сладкиш и много искам да го спретна тези дни. Става въпрос за сладкиш с компот. Моля, за рецептата?  bouquet

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 19:44 от Hrispa76

# 281
Леля Ог, толкова много красиви и изящни неща пак си сътворила! Crazy  bouquet  chef (едва сега доразгледах пропуснатите страници и направо зяпнах Shocked)
lux, да ти е жива и здрава принцесата! Тортата е невероятна!   bouquet  chef
Бъни, много вкусна тая питка със сирене Heart Eyes, а кадаифът ме подсети, че се каня да правя кюнефе, ама да видим, малко почивка ще си дам след новогодишните сладости, пък ще го спретна! Peace  bouquet
ditsanCrazy  bouquet  chef
megansg, чинийката от първата снимка и едната пържолка от последната съм ги свила, да не се чудиш къде са! Heart Eyes  bouquet
пеп-4о, много интересни пърленки си направила, а панираните ябълки със сосчето са направо неустоими! Heart Eyes  bouquet
lu4a, много вкусно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
mari_eta и тя изкушава Heart Eyes, чудесни фунийки!  bouquet  chef
magi71, много вкусно съчетание! : Heart Eyes  bouquet
tzarina , честито на именика, лучникът е прекрасен, а питките с локум изглеждат страхотно!:love:  bouquet

Аз пък днес бях на тиквена вълна Grinning

# 282
ааааааааа, Лабрекс, няма да се разберем така  Crossing Arms каква е тази тиква в буркани? Малко л ибяха наесен и лято?
Казвай, че да видим каква ще я отваряш пак  ooooh!

# 283
ааааааааа, Лабрекс, няма да се разберем така  Crossing Arms каква е тази тиква в буркани? Малко л ибяха наесен и лято?
Казвай, че да видим каква ще я отваряш пак  ooooh!

пеп-4о, спасявах тиквената реколта на половинката! Grinning Той тая година ме умори с тиквички и тикви, дано догодина мине на нещо по-Ентелигентно! Joy Беше оставил тикви за печене, но тръгнаха едни петънца по тях и да не ходят зян......Есента правих такъв компот и много се хареса, пък и бързо става, та днес пак. Ей сега ще погледна дали съм сложила рецептата, не, че е кой знае какво сложно, даже напротив, ако не съм, ще я напиша. Във всеки случай изумих рода, близки и познати и сега да видиш как хвалят тиквения комБот! Grinning

# 284
дори и мен Shocked Ама пък щом си се сетила - няма да става зян, а  Peace

Общи условия

Активация на акаунт