Коледа вълшебна на вратата ми почука, бебешко торнадо ще вилнее тука - тема 85

• 22 416
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Честита Коледа!

Успех и късмет на всички момичета.
Нека мечтите ни   preggo да се сбъднат stork-girl  stork-boy !

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 10:25 от @viktoriqna@

# 46
Честита Коледа! Бъдете здрави, щастливи и опиянени от чудото живот! Мечтайте, дерзайте и вървете все напред и нагоре!

# 47
Момичета, Честита Коледа!
Нека християнският празник възкреси нови надежди и нови мечти! Мир и благоднествие за всички! Нека бъдем по-добри и по-човечни към близките и заобикалящите ни! Пожелавам ви любов, здраве и щастиe, а Дядо Коледа да сбъдне целия ви списък с желания! Дано да прекарате вълшебна коледа и да ви се случи всяко коледно чудо, за което мечтаете!

# 48
Честита Коледа, момичета!
Нека с тази Коледа да се сбъднат нашите мечти, нека бъдем здрави, силни, по-добри!  Hug

# 49
Честито Рождество, момичета   bouquet
Пожелавам си не да ни се сбъднат всички желания, а поне най-голямото от тях - то е истинското и това, от което наистина имаме нужда... Да вярваме в магията и тя ще повярва в нас  Heart Eyes

# 50
Всяко коледно пожелание може да се сбъдне ако вярвате истински в него. Повярвайте и то ще се сбъдне: най-хубавите моменти от тук нататък предстоят!

Весела Коледа! Весела Коледа! Весела Коледа! Весела Коледа! Весела Коледа!

# 51
Честита Коледа, мили момичета! Желая на всички вас и на семействата ви здраве, топлина и радост в сърцата, светлина в душите!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Позволете да ви поздравя с една приказка.

Четири пламъка

Четирите свещи горяха бавно в една стая. Светлината им бе твърде слаба. Ако разбирахте езика на светлината, бихте разбрали за какво си говорят те:
Първата свещ казва: „Аз съм Мир, но напоследък никой не се интересува от мен.“
Пламъкът на мира бавно угасна с тези думи.

Втората свещ казва: „Аз съм Вяра, но вече никой няма нужда от мен.“
И пламъкът на Вярата бавно угасна.

И третата свещ говори тъжно: „Аз съм Любов и останах без сили…“
Пламъкът й бавно гаснеше…

Изведнъж … Едно дете влезе в стаята и започна да вика: "Не изгасвайте! Имам нужда от вас!"

Тогава Четвъртата свещ прошепна тихо на малкото момче :
„Не се страхувай, защото аз съм Надежда, и докато аз все още горя, мога отново да дам светлината на другите свещи. “
С блеснали очи детето взе свещта на надеждата и запали другите три свещи.

Никога не позволявайте на пламъка на надеждата да угасне в живота ви.
С Надежда … и Мир, Вяра и Любов ще светят ярко в живота ти.

Мили момичета, ние вече чакаме нашето чудо. Исках да минат първите седмици, да се види сърчице, да се поуспокоя, че нещата вървят както трябва, и тогава да се престраша да си призная публично. Heart Eyes Моля се всичко да е наред и занапред, до края на юли, когато, живот и здраве, ще си гушнем нашето така чакано съкровище. Praynig Praynig Praynig

Прегръщам всички ви силно и от сърце! Запазете надеждата жива в сърцата си! Hug Hug Hug

П.П. Меци, очевидно в следващата тема можеш да ме преместиш в горния списък, и дано и аз да съм на късмет на следващото момиче в чакащия списък, както Плодче повлече крак за мен! Heart Eyes

# 52
Ето ни и една прекрасна коледна новина  Hug Много, много честито, Карри, пожелавам ти безкрайно майчинско щастие   bouquet

# 53
  • Велико Търново
Весела коледа, момичета! Пожелавам ви много светлина в душите, здраве и сбъднати мечти   love001 
Благодаря на всички ви за милите пожелания - стана ми много приятно  Hug И направихте денят ми още по-специален   bouquet

Фейт, дано всичко е наред  Praynig
Кари, страхотен разказ   bouquet Пожелавам ти лека и успешна бременност  Hug Heart Eyes

# 54
Весела Коледа!Пожелавам ви много здраве,щастие и сбъднати мечти  bouquet
Карри честито!Лека и безпроблемна 

# 55

Най-искрени благопожелания за здраве и сили;
за ползотворни дела;
за топлота и доброта – дарявани и получавани;
 за дни на радост с усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти.

Карри
Hug Hug Hug честито Hug Hug Лека, безпроблемна, много спокойна и щастлива бременност!

# 56
Честито Рождество, скъпи дами
с пожелание скоро всички да сме мами
и мечтаните ни две чертички
да грейнат в две детски очички!
Бъдете здрави  Hug
 santa2

# 57
  • София
Весела Коледа, мили момичета  Hug

Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и любов за вас и вашите семейства, дано в най-скоро време се сбъдне най-съкровената мечта на всяка една от нас  Praynig

# 58
Честита Коледа, дами! Пожелавам Ви вълшебен празник, изпълнен с много любов, усмивки и чудеса!

# 59
Честита Коледа, момичета!  bouquet

Кари, прекрасна коледна вест! Лека и безпроблемна бременност ти желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт