Коледа вълшебна на вратата ми почука, бебешко торнадо ще вилнее тука - тема 85

• 22 421
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
 Честита Коледа, момичета!!!
 Записвам се и аз в темичката, дано ни донесе късмет. Опитваме от 7 месеца, без резултат засега..., нооо новата година ще има бебета за всички, сигурна съм  Simple Smile

# 61
  • В градината...
Честито Рождество Хрисотово! Нека този най-светъл рожден ден ни донесе повод следваща година да празнуваме дните на раждане на нашите благословени деца!

# 62

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Много, много, много се радвам за вас  Hug Hug Hug Hug След тази ужасно дълга битка, заслужавате само и единствено щастие, а именно успешна бременност до финал и живо и здраво бебоче  1stroller  babyuu Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Моля се да повлечеш краче и на момичетата пред теб в списъка  Praynig Praynig Praynig

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 63
Честито Рождество!
Всичко най-хубаво момичета и догодина с нарастнало семейство!  Praynig

# 64
Честита Коледа,мили момичета!
Здраве,късмет и топлина в сърцата!

Карри Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Кафенце-от сега ти стискам палци за леко раждане Praynig Praynig Praynig

А ние днес си имаме  двоен празник-малкият боец е на месец вече Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-пожелавам ви от сърце такива емоции в най-скоро време Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 65
Честита Коледа !!! Пожелавам на всички сбъднати бебешки мечти  Praynig

Карри, прекрасна новина  Hug Пожелавам ти вълшебна и лека бременност и сладко бебче на финала  Hug

# 66
Честита Коледа на всички!!!
[/size]

2 ден ми закъснява...и в момента главата ме боли ужасно(снощи изобщо не съм пила)...уфф ще видим къде ще му излезне края.

# 67
Кори ... честито мила и леки оставащи масеци Hug

Блеър Уолдорф стискам палци и дано е станало  Praynig

Ние днес с мъжа ми ходихме до Бачковския манастир. Запалих свещичка за всички вас и се помилих скоро всяка една от нас да бъде горда мама  Praynig

Лека вечер сега и приятно изкарване довечера  Hug

П.П. и внимавайте със манджите по софрите  Mr. Green

# 68
  • Варна
Честито Рождество,Мили,Момичета,пожелавам ви мнооого бебчета Hug
Фейтче,просълзи ме hug

# 69
     ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!
Бъдете здрави и честити, на тези светли празници се сбъдват най съкровените желания и мечти.

Яже честит рожден ден на патерички, нека се сбъдне най искреното ти желание. Бъди здрава и щастлива

Тикве утре ще ходя на църква и ще запаля една свещичка и за дтетенце и ще се помоля да бъде здрав.

Ние прекарахме страхотни два дни с мама и сестра ми бяха на гости, сготвихме си страшни вкусотии не мога да спра да хапвам от снощи, чуден празник се получи. Дано всички сте имали подобни емоции.

И да се изфукам падна ми се паричката . По принцип аз правих питката и изгоних всички от стаята да скрия паричката, скрих я много успешно, ама пак при мен си дойде. Ние имаме и традиция да правим баничката с касмети на Коледа и ми се падна бебока, а на мъжа ми повишенив. Сега си ги пазя късметчетата и вярвам, че ще се сбъднат.

# 70
Карри   Praynig Praynig Praynig -всичко ще бъде наред и лятото ще гушкате едно малко сладко вързопче!  Hug
Ехе Кафенце 24 дни останали до така чаканото събитие.Още малко да стоят на топличко 2те шушулки.

# 71
Благодаря ви, момичета, за милите пожелания! Hug Hug Hug

Кафенце, при теб не останало! Hug Разбира се, че се надявам и за "старите пушки" да повлека крак - някои от тях са ми много скъпи на сърцето. Heart Eyes
Ей, ама аз вече мога да пускам прашец! Ето, наръсвам ви - да ми е лека ръката!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 72
# 73
  • Burgas, Bulgaria
Момичета Честита Коледа -пожелавам Ви  топлина в сърцата и душите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кари -честито  Hug
Нашето детенце е в болница все още,  диагнозата е остър диабет на инсулин е по 4 пъти на ден , но той е силно момче и ще се справи   Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig -благодаря Ви за това, че го споменавате в молитвите си вярвам, че ще помогнат да се справи .....

# 74
Бързо оздравяване на момченцето, всички сме с него   Praynig Praynig Praynig

cone добре дошла сред нас и дано вашето чудо скоро се случи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт