Коледа вълшебна на вратата ми почука, бебешко торнадо ще вилнее тука - тема 85

• 22 495
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви, момичета, за милите пожелания! Hug Hug Hug

Кафенце, при теб не останало! Hug Разбира се, че се надявам и за "старите пушки" да повлека крак - някои от тях са ми много скъпи на сърцето. Heart Eyes
Ей, ама аз вече мога да пускам прашец! Ето, наръсвам ви - да ми е лека ръката!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Каринко, аз не съм от старите пушки, но пък ти си ми пътеводител в трудната битка! Никога няма да забравя колко много ми помогна след втората загуба на бременността и каква упора ми беше! Радвам се за теб безумно много и ще стискам палци до щастливия финал! Прегръщаме те топло и коледно  Mr. Green Hug Hug Hug Heart Eyes

# 76
Здравейте момичета,
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Нашето коледно чудо не се случи, закъсняваше ми
с 2 дена,бях решила да направя тест след Коледа, за да
не си разваля празника ако е отирцателен , но разбира се
ми дойде днес сутринта и то много болезнено!!!
Сега прекарвам Коледа в леглото.

Дано при вас поне да е има коледни чудеса  Hug

Приятна вечер на всички  newsm51

# 77
Ех, много е хубаво на тези празници, само ми се искаше да имам 9 стомаха  Joy
Кари, честито и лека бременност до прекрасния пухкав финал!
Тикве, много ми е мъчно за племенничето ти, дано да се окаже силно и борбено дете и бързо да се оправи!  Hug
Хайде не е свършило времето за коледни чудеса  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 78
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ градски прашец  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Весела коледа и от мен, мили мои! Желая на всички, които чакат своето чудо , днес да се чуят молитвите ви! желая на всички,които в момента носят в себе си своите дечица, да им е лека бремеността! Желая на всички,които имат вече своите родени дечица- да им се радват много, защото те имат най-ценното, за което всеки мечтая!!

Радвам се, че познавам всяка една от вас и смятам,че тази година станах мнго по-богата, откакто имам толкова много приятелки във ваше лице!!

Всесл празник и нека и вие и семействата ви сте много щастливи,спокойни и здрави!!!!

# 79
  • Пловдив
Карри, много се радвам за теб миличка! Нека всичко да върви като по вода до самия финал  Praynig Hug

me4koni,
честита месечинка на малкия боец-хубавец  Heart Eyes Да е здравичък и сладичък малкия сладкиш  Heart Eyes

Кафенце,
браво на теб - как мина времето само  Hug

мадам тиква,
милото детенце  Cry бог да го пази и да се оправи бързо  Praynig Praynig Praynig

# 80
Блеър Уолдорф,  fingerscrossed .

Момичета, ние изпратихме коледно Снежанка и след Нова Година пак ще се потим!  Laughing Да ни мислите с добро, ей!  Mr. Green

# 81
Момичетааа, Честита Коледа, мили мои!  Пожелахте ли си желанията?  Гледам, че вече някои от вас получават заветните писъмца от Дядо Коледа  Heart Eyes  Аз не можаФ да се сдържа и прочетох края на миналата темичка.  Утре късно вечер се прибираме, вторник сутрин ще си пия кафенцето и ще ви чета с кеф!
Слънчо ще го изям малкия сладур, а и какво костУмче сте му избрали  Heart Eyes  Пу, да го наакат кокошките  Crazy
Каролке  Heart Eyes
Дармааа оправяй се бързо и ни наглеждай, ние ще сме си тук  Hug
Зузи весело изкарване!
Рейни надеждата умира последна!  Ако ли не, нова година-нов късмет!
Зазу нищо не мога да те посъветвам, само ще те  Hug
Фейт  Praynig да е коледното чудо!  fingerscrossed
Шехина  fingerscrossed   Praynig
Блонди бабите бяха ли зашеметени от изненадата?  Heart Eyes
Пожелавам ви една вълшебна коледна неделя!  Много гуш на всички!

# 82
Добро утро.

За мен празниците не свършват, днес ще се приготвям, защото довечера ще имаме гости, а утре ще се събираме с бившия ми клас Heart Eyes
Тикве, моля се за малкия Praynig Praynig

# 83
Привет от София, прекрасни, честита Коледа, до другата Коледа всички да гушкате бебе или поне да има две чертички в наличност  Hug

Яженце, макар и със закъснение, но от сърце - честит рожден ден, силно те прегръщам и от сърце ти желая скоро да се сбъдне най-мечтаното  Hug Heart Eyes

Тикве, горещи пожелания за Антоан  Praynig

Карри, честито и лека и безпроблемна Hug

cone, добре дошла и да не се задържаш дълго тук  Hug

Кафенце, дните при теб напредват и скоро очакваме новиви  Heart Eyes

Блеър, стискам палци да не дойде  Praynig Страхотен подпис на любимия ми Париж  Heart Eyes

Пуфке, браво за късметчето, хайде да е съвсем скоро  Heart Eyes

мишкиHug бабите загубиха ума и дума и не знаеха как да реагират, ние се повеселихме за тяхна сметка  Laughing

Фейтче, нещо те изпуснах, какво става сега?  Thinking

# 84
Честита Коледа, момичета!
Желая ви здраве, късмет и много, много бебета Simple Smile

# 85
Весела Коледа, момичета  Hug
Нека не вярваме на чудеса само по Коледа. Пожелавам всяка от нас в най-скоро време да гушка своето чудо  Hug
Карри, много ме развълнува днес като прочетох хубавата новина. МНого се радвам и ти пожелава прекрасна бреманност Hug
Честито  на всички видели двете чертички   bouquet
Честито и на мамите (леллеее колко много съм пропуснала Embarassed)Вагабонче, Теди, Мечкони, ЛАйди_Ви, Жоржита, Sweetheart, Galactic Voyager, Mimci, Мавена, Титка, pilleto, Lyubi Да са ви живи и здрави бебчетата  Heart Eyes

# 86
  • до едно тепе
Честита Коледа момичета!Дано до другата Коледа всички да сте се записали в отчетните или да гушкате бебоци  Praynig
Кари много лека и безпроблемна ти желая и този път всичко да е наред до финала fingerscrossed
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 87
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

мерси, поспаланчо Simple Smile

# 88
  • Сливен
Честита Коледа, момичета, на всички ви пожелавам само най-хубавото, това за което мечтаете да се сбъдне в най-близко бъдеще  Hug Praynig Hug

# 89
Запис Simple Smile
Темата отново е прекрасна, Кафенцето си намери достоен заместник Simple Smile
Момичета и без бой ще си призная, че ви изпуснах тотално, но да не казвам голяма дума ще наваксам. Надявам се докато ме е нямало да има много хубави новини, за които да прочета Simple Smile
Поздравявам ви всичко с Коледните празници и  се надявам да са донесли така желаните подаръци Simple Smile
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт