Отговори
# 540
  • UK
Привет и в 2012 година, момичета - да е здрава, щастлива и много благоденстваща година за вас и любимите ви хора!

Огромно Честито от сърце на майчетата, получили своите розови и синички подаръчета - да са живи, здрави и много щастливи рожбичките ви!

Отдавна не съм се разписвала, но музата нещо рядко ме навестява в последно време. При мен нещата вървят нормално - малко остава до термин и вече просто чакам "включване". Мисля че усещам от безболезнените стягания на корема - предполагам са подготвителните контракции. Прегледите тук в 9-ия месец са на 2 седмици вече, но не са по-различни от преди: измерване на кръвно, урина, с шивашки метър се измерва коремчето и се опипва за установяване позицията на бебето, време за въпроси и отговори и това е. При най-малкото съмнение за потенциален проблем обаче следват по-подробни прегледи.

Като чета и тук и в другата тема на мамите в чужбина, явно доста чест симптом е диарията и повръщането преди започване на раждането - много момичета смятат че се разболяват. Четох някъде, че това е подготовката на тялото за предстоящото събитие, нещо като прочистване, та може и да се приеме като симптом за наближаващото раждане.

Стискам палци на всички момичета, включително и на себе си и още веднъж ни желая една незабравимо прекрасна 2012 година   bouquet

# 541
Честит син Виола! Да ви е жив и здрав и много да ви радва, а кака Хриси да помага  bouquet

Честита нова година, момичета! Бъдете здрави вие и семействата ви!

Ние също изкарахме спокойна вечер. Най ме очуди малката, която си издрържа до полуно без никакъв проблем, но беше смешна, защото не разбираше къде е новата година щом е дошла Laughing

Искам да ви почерпя виртуално за здравето на моите рожденици днес - ММ и голямата щерка. Картинка с торта няма да пускам, да не вземе на някой да му се прияде и да роди преждевременно (тази дума не е най-точна вече де), но по едно кафенце може

# 542
  • Бургас
Януарки, кутията е запълнена, та да копна тук инфото /аз не съм писала дата за Симона, защото е на същия ден, от който е новината във форума Simple Smile/
Симона Ди е родила на 31.01.2011 година, а Виола - днес - 01.01.2012, но за Виола ще има корекции в теглото на бебче/ако не съм го запомнила правилно, така че ако искаш не го въвеждай Simple Smile.Тя ми се обади, не писа смс и аз от вълнение изключих за килограмите Simple Smile
Хайде, очакваме още благи вести днес и всеки ден вече! Simple Smile

# 543
  • до едно тепе
Честита Нова Година!Да е много здрава и щастлива!
Честити бебчета на новите мами.Да са здрави и да ви носят много радост!
Аз проспах идването на новата година Embarassed Но след цял ден чистене и готвене и не можах да издържа Flutter
Лека вечер на всички, а на раждащите мами бързо и безболезнено раждане  bouquet

# 544
  • Бургас
Здравейте! Честита Нова година   bouquet
На 23 декември се роди моя син с мерки 49 см и 2840кг.  ylinfant Раждането беше със секцио и прекарахме 5 дни в болницата.Във вторник ни изписаха и сега сме си у дома. smile3504
Сега за мен следва възстановяване от операцията и привикване към нов режим съобразен с бебчо хранене,сън,будуване  smile3541
Честито на всички януарки,родили своите рожби декември като мен   bouquet Сега е ред на януарчетата  да се появят на бял свят Hug

# 545
  • София
ЧЕСТИТА НОВА 2012 ГОДИНА!Мили бъдещи и настоящи мами,нека Новата донесе на всички ни живи,здрави и усмихнати бебенца!Леко раждане и ПРЕКРАСНА Нова Година от мен!Честито на всички мами,които вече гушнаха своите рожбички!

# 546
честити бебчета на Simona_di, Кalyani, Viola и rissse! Да са живи и здрави мъничетата, да растат весели и безгрижни дечица, мама и тати много да се гордеят с тях!  Hug   bouquet Всеки ден с такова вълнение влизам в темичката ни, радвам се на всяко новодошло слънчице и ставам все по-нетърпелива и нашето да даде признаци,че скоро ще се появи. За сега обаче госпожицата си кротува на топло, подпира ме с крачета и дупе в гърлото и колкото и да се взирам не усещам никакви болезнени контракции или други признаци за скорошно раждане. Simple Smile

честита нова година! Нека бъде плодовита, богата и спокойна! На всички да донесе много здраве, любов, успехи и пухкави, сладки бебчета!  Hug

# 547
  • София
Честити момченца на мама Виола и rissse  !  Hug
Да са ви живи и здрави и много послушни!

Григ, честит празник и на твоите рожденници!
  bouquet

# 548
Честита Нова 2012 Година! Нека е здрава, щастлива и много успешна година за вас и семействата ви!

Ние още сме 2 в 1. На всички очакващи пожелавам леко раждане. А на родилите честито, бързо свикване с новата радост вкъщи и съпътстващите я задължения.  Hug

# 549
  • София
и ние се родихме тази нощ - бебче Виктория,  49 см 2800 г
стигнахме до секцио. Бебе явно съм го заразила с нещо защото подсмърчало и е на антибиотик  Sad
успях да си я гушна само веднъж
честито на новите мами

# 550
Честито, ламичке!!!! Да ти е жива и здрава Виктория! Бързо да се оправя инфекцията и ти да се възстановяваш!

# 551
Честита нова година на всички мами, да сте живи и здрави и мн щастливи!!

Честито на всички нови мами(дано се преборим за бебе на годината) Wink

А ние днес почиваме, че снощи бяхме на ресторант, бебка и за издържахме до 3, на високи токчета и даже потанцувахме малко да се отчетем. Но явно и силната музика и влияеше, защото правеше страхотни лупинги, укроти се чак като се прибрахме  Party

Стиснати палчета на всички които са в очакване!!!

# 552
  • София
Честити бебки на rissse и dobrata lamia spaska! Нека малките слънчица винаги да сгряват домовете и душите ви и всеки ден да ви радват с нови умения!

Ламичке, бързо възстановяване ти пожелавами скоро да се гушкате с малката принцеса, радвам се, че всичко вече е приключило успешно при вас!

А мен преди малко зверски ме заболя кръста и не можах да различа бъбреци ли са или контракции?!

# 553
  • до едно тепе
Честити бебчета на rissse и Ламичката!Много много да ви радват!

# 554
Два дена ме нямаше а тук бебевалеж  Hug Да са ни живи и здрави бебоците. Добрички, умнички и винаги палаво усмихнати!

Честита Нова Година мили дами. Нека бъде по- добра, по- щастлива и успешна! Искам и най- искрено да ви благодаря за времето в което си споделяхме най- големите трепети, тревоги и радости. Надявам се, че и в бъдеще заедно ще успеем да си отгледаме мъниците!

Общи условия

Активация на акаунт