Отговори
# 555
  • София
Честита радост на rissse и dobrata lamia spaska! Браво, момичета! Да са Ви живи и здрави малките бонбонки!  smile3504
Ламичке, влизах на 30 мин във форума да следя какво се случва с тебе! Мн. се радвам, че всичко е наред! Бързо възстановяване!   ylinfant

# 556
  • Бургас
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА РИС И ЛАМИЧКАТА!ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА МАЛКИТЕ СЛАДУРАНЧЕТА!МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ ДА НОСЯТ НА СЕМЕЙСТВАТА!НА МАМИТЕ МНОГО СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Ххах, ето почна бебевалежа и не се обсъждат други темички Simple Smile
Кажете как прекарахте Новата година, релаксирате ли?
Мимка много се радва на зарята и по едно време както ръкомаха с ръчички у баща си и вика:"ууу, много е красиво, ще се побъркам"  Joy
Легнахме си към 2 часа и в 8 се беше наспала вече.До 13:30 бяхме на гости на братовчедките й, сурвакаха се и като се върна я сложих да спи.Задряма наща за 20 минути и дотам.Сега гледа детско в кухнята и лежи, омаляла е, а не иска да спи, но довечера ще да е. Simple Smile
Хора, направо се побърквам от жега с тази бременност.По цял ден съм по къс ръкав и боса, на отворен прозорец.У братовчедите беше ад, жега, едва дишах, хиляда пъти се препотих и накарах жената да отвори прозорец  Crazy .Вие как сте в това отношение?
Хайде, лека и спокойна на всички!

# 557
  • Китна Тракия
Eхааа, бебевалеча продължава!!! Честити бебчета на Ламичката и Рис!!!

Шоки - същата съм с горещото. ММ е малко зиморничав, та не можем да се разберем - днес пече едно слънце, у нас ще се пукне от жега, той си пусна климатика да се топли  Shocked Идеше ми по къс ръкав да се пусна... чудо!!!
Моето малко момче не можахме да го убедим вчера да поспи вчера следобед, обаче удържа геройски и като дойде НГ ме убеждаваше, че няма да си ляга, щото щял  да се събуди през същия ден  Mr. Green Само помириса възглавницата обаче и откърти. Сега следобед аз и ММ дремнахме, но дребния не! Naughty

# 558
Здравейте мами, аз влизам набързо да се отчета. Не съм влизала от доста време,но с основание.Въпреки че трябваше да раждам на 28 януари, на 23.12 се сдобих с една принцеса- Никол се роди нормално, 2300г и 45см

# 559
Честити бебенца на Ламичка , Рис и aleha_bebeto! Живи и здрави и с много късмет!

Честита Нова 2012 година, момичета! Нека тя донесе на всеки от нас много здраве, много късмет и още повече любов! Обичайте и бъдете обичани!

Ние си бяхме в нас снощи- тримата. Добре, че беше детето да ни забавлява- както си вечеряхме и той реши да вдигне тост и каза- Да пием за любовта  Crazy Ох, приседна ми  Joy Много се смяхме и така цяла вечер пихме за любовта  Joy
Иначе от баницата на мен ми се падна екскурзия, на мъжо- късмет, а на детето- учението  Wink

Шоки, и аз съм така с горещината. Все ми е топло, а по принцип съм мнооого зиморничава, чак не мога да се позная сега  Crazy

Аз отивам пак да слагам маса, че мъжете ми са пак гладни  ooooh!

# 560
  • София
Алеха, честита ти радост и на тебе! Simple Smile много хубав декемврийски подарък! нека много да ви радва!

# 561
Честита Нова 2012г момичета
Нека тя бъде много щастлива за всички нас.
На обебилите се мами също честито. Желая има всичко най-хубаво  Hug
Благодаря на всичи за милите думи  Hug Hug Hug
От вчера сме си в къщи. Малката Кристиана още няма режим и се опознаваме.  Heart Eyes
Времето ми е оскъдно, но когато намеря такова ще вляза да ви почета и разкажа за изживяванията си.

# 562
  • Canada, ON
Честита Нова 2012 Година!!! Да е пълна с красота, любов, живи, здрави и спокойни бебчета и мами!
Дойде и нашият дългоочакван месец. Нека да е преизпълнен само с прекрасни новини и положителни емоции.

Честито на родилите мами! Да са им живи и здрави рожбите! Чакаме разкази.
dobrata_lamia, как се стигна до секцио? Бързо възстановяване ти желая и бързо да се справи с инфекцията малката Виктория!

Аз вчера бях на консултация. За първи път ме провериха за разкритие - нямам. Шийка поомекнала. Казах на доктора, че бебка не е толкова активна колкото беше и той ми каза да броя движенията сутрин - ако са поне 10 за два часа, значи всичко е наред, ако са по-малко - да отивам в болницата за мерене на тонове. Та тази сутрин седя и броя... и се чудя няколко движения за едно ли да броя, ако са в една и съща минута? Докарах ги повече от 10, като имах два интервала от по 15 и 16 минути без движения. Иначе средно бебка се движи на всеки 6, 8, 9, 10 минути. Някой друг да сподели подобни свои наблюдения?
Все още нямам никакви признаци за скорошно раждане - контракции не усещам, тапата ми си е на мястото, но пък съм тежка, тромава, отекла, киселиноотделяща, нетърпелива, очакваща, притеснена... и т.н.

# 563
Та тази сутрин седя и броя... и се чудя няколко движения за едно ли да броя, ако са в една и съща минута? Докарах ги повече от 10, като имах два интервала от по 15 и 16 минути без движения.

Мама Мечка, брои се всяко движение, няма значение по колко са на минута. Затова се взема цял час или два, защото има продължителни периоди, когато бебето изобщо не мърда. Важното е за един час да има поне 6 движения общо, пък ако ще да са всичките в първите шест секунди.

Честити бебчета на всички нови мами, здравички и щастливи!

Честита Нова година на всички!  Grinning

# 564
шоки и аз съм така с жегите не само че не трая жега но чак се задушавам от по горещо отдавам го на хормоните и многото качени килограми ти как си с кръвното допегита спаси при мене положението та устискахме досега то и не остана до секциото живот и здраве 04.01 момичета имам следния въпрос все забравям да питам лекаря но сега накрая взе да ме вълнува моята последна  менструация беше на 12.04 така термина ми е на 17.01 но знам точната датана зачеване а тя е 24.04 така термина ми пак ли е 17.01. това много ме вълнува тези дни но не мога да ги смятам тези неща  Confused

# 565
  • Габрово
Още бебчета  newsm44.

Честито на Ламичката, rissse и aleha_bebetobouquet  bouquet  bouquet. Да са ви живи, здрави и с късмет.

На мен ми се падна печалба от Тото 2, а на синчето здраве, парата и пътуване до Малдивите. Той това си искаше и сега ме плаши, че нямало да ме вземе с него, моля ви се  Crossing Arms.

# 566
момичета имам следния въпрос все забравям да питам лекаря но сега накрая взе да ме вълнува моята последна  менструация беше на 12.04 така термина ми е на 17.01 но знам точната датана зачеване а тя е 24.04 така термина ми пак ли е 17.01.

Сисита, по дата на зачеване терминът ти е с два дни напред, тоест 15.01. Обаче обикновено при неасистирано забременяване, то става в рамките на 48 часа от овулация/секс. Така че забременяването може да е станало по всяко време до 26ти и така терминът ти може да е 15ти, 16ти или 17ти.  Simple Smile

# 567
Публикувана е анкета за заглавие на следващата тема  Simple Smile
С благодарност към всички, изпратили предложения за заглавие   bouquet

typeuu Инфо за бебетата обновено до пост # 566 на 38-а стр.   typeuu

food010

# 568
И пак да го ударя на молба  Laughing

Моля, надписвайте снимките на бебчетата си в албума в snimka.bg.  Whistling Whistling Whistling

Чие бебче е на последните 4 снимки (9-12)?  newsm78

food010

# 569
  • Калифорния, САЩ
Момичета, КОРА е родила син Фредерик, току що го прочетох в чужбинската тема. Моля някой, който има достъп до фейсбук да провери и даде повече информация!
  ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ, ДА СТЕ ЗДРАВИ ВИЕ И ВАШИТЕ СЛЪНЧИЦА!

Общи условия

Активация на акаунт