Отговори
# 570
  • София
Ето новината от мама Кора: Изключително се радвам да ви съобщя, че тази сутрин в 9:30 се роди Фредерик Николай - 47 см и 2920 гр на мама Кора. Мама и бебо са добре, макар че раждането е продължило 28 часа.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

# 571
  • Бургас
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ НА МАМА АЛЕХА И СИН НА МАМА КОРА!ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА МАЛКИТЕ И МНОГО ЩАСТИЕ ДА НОСЯТ НА СЕМЕЙСТВО И БЛИЗКИ!
Моето дете е с температура.Откъде я изнамери, не мога да си обясня...
А за жегата - направо се успокоих, че не само аз съм така, щото и на мен ми става лошо от много топлина   Crazy
Лека и спокойна на всички!

# 572
чНГ НА ВСИчКИ,ДА СТЕ ЖИВИ ЗДРАВИ И МНОГО щАСТЛИВИ
честито и на родилите мами,много да ви радват бебоците

аз днес нямам сериозни болки,а уж утре ми е термина cry cry cry искам вече да си раждам,че и всички покрай мен са на тръни и това звънене постоянно някой се обажда да пита да ли съм родила

# 573
Честити бебчета на всички нови мами, да са живи здрави и да изпълват домовете ви с радост.
Не ви изреждам по имена за да не изпусна някоя простете, но за един ден толкова много - супер.

Ние изкарахме добре аз издължах до към 3 което много ме изненада, въпреки че корема ми е нон стоп твърд и болките ниско долу си продължават - да видим кога ще зачестят.
След близо 6 години никакъв алкохол, мойто момче реши, снощи да пие - трябвало да тренира Simple Smile.
Днес малко гости, после почивка и сега се уговаряме с нашите и сестра ми дали пак да се засяда на маса или не.
Надявам се всички да сте добре и бебе-валежа да продължава все така.

# 574
  • На морето!
Честито на всички нови бебчета!

Чакам с нетърпение и вълнение разказите на Виола и Ламичката, както и на Кора, макар че  с това 28 часово раждане сигурно ще има страшни елементи.

В анкетата защо няма моето заглавие фаворит- Януарки 2012? Ще си го изчакам, за да гласувам за него.  Blush

# 575
В анкетата защо няма моето заглавие фаворит- Януарки 2012? Ще си го изчакам, за да гласувам за него.  Blush
Защото практиката дотук показа, че не успява да пребори римичките  Laughing

Ама нали е Нова година, желанията бива да се сбъдват  Wink Получаваш го  Grinning

food010

# 576
  • На морето!
Защото практиката дотук показа, че не успява да пребори римичките  Laughing
Ама нали е Нова година, желанията бива да се сбъдват  Wink Получаваш го  Grinning
  food010
Благодаря, възползвам се.  Peace

# 577
  • Пазарджик
Честито на новообебелите се  bouquet, да са живи и здрави всички бебета, и много горди техните родители
чета постоянно с интерес, и много се вълнувам за всички Heart Eyes.
Аз след вчерашния кулинарен маратон имам доста контракции ама все безболезнени така че май няма изгледи да е скоро събитието, до вчера си мислех "ох както си иска да се ражда само да е скоро че много тежи", ама сега спрях магнезия, и въпреки че знам че той няма да спре евентуално раждане си се чувствах спокойна, а сега май почна да ме тресе Sick, мамите които очакват второ или поредно бебе не се ли безпокоят, все пак знаят за какво иде реч, аз ли съм само бъзла? #Crazy

# 578
Колко много нови бебчета се родиха на НГ и днес - честито на мамите!   bouquet

Аз също нямам търпение да чета разказчета за ражданията, както и за първите дни с бебоците  Heart Eyes

При мен кафеникавото зацапване и болезнените контракции продължават и днес, но са по една на 30-40-60 мин и май не стават по-силни. Изглежда още ще се чака...
Утре смятаме с ММ да направим една дълга разходка, да видим дали ще поразмърдаме нещата  Simple Smile

# 579
Аз искам да захвана една друга тема  Laughing Не си спомням дали е обсъждана?! Thinking Какво ще кажете за цветята в къщи?!Чувала съм,че там където има бебе не е хубаво да има такива,защото можело да предизвикат алергии?Моите не са кой знае колко и са в хола,не в спалнята,където спим и където ще спи бебка.Какво да правя да ги оставя ли или да ги подарявам  newsm78 ?

# 580
Честита Нова година!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ, ЗДРАВИ БЕБЧЕТА И ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА!

Ние посрещнахме в една сравнително спокойна обстановка, имах някакви контракции, но днес нещата са доста по-спокойни! Ще ми излязат верни предчувствията и ще си откарам май до термин. Почти на нищо не можах да се насладя от празничните трапези, нямам никакво място в корема, а киселините са убийствени. Толкова мляко през живота си не съм пила, но само от него чувствам някакво облекчение. От една страна - надявам се и килограмите съответно да са си същите, от друга - искаше ми се поне да се насладя на малкото храна, която хапнах.

# 581
Здравейте и от мен!
Честито за новите бебчета. Май все пак бебе 2012 не е от нашите.. а така ми се искаше да е.

Sisitaa, стана ми странно - на мен последната ми менструация беше на 10.04.2011, а лекарката термина ми го е изчислила на 17.01.2012 - същия като твоя. Май го изчисляват по различни формули.  newsm78

Шоки, по принцип съм зиморничева и все ми е студено. А сега все мрънкам че ми е горещо и само чакам да съм сама вкъщи, за да не паля печката и да ми е добре. Май хормоните пак са намесени.

lene, темата за цветята веднъж я обсъждахме. По принцип се смята, че по време на тъмнинната фаза на фотосинтезата отнемат кислород (всъщност са много минимални количества, в сравнение с кислорода, който отделят по време на светлинната фаза). Смята се, че задържат прах (вероятно не повече от завесите), че в почвата се развиват акари (не съм гледала под микроскопа, но най-вероятно наистина е така) и че като цяло предразполагат към алергии (то за кое ли не казаха вече, че предразполага към алергии..). Повечето хора са на мнение че не трябва да има цветя в спалнята и в детската. Някои хора пък казват "не повече от 1-2 цветя". Лично аз преброих в стаята, която всъщност ни е хол+спалня и в която ще е бебето 38 саксийки (от общо около 50 в къщата). Но както много пъти съм казвала - аз не съм за пример.

Хубава вечер със сладки сънища за всички!

# 582
mariqrousse , благодаря ти за отговора...и май ще си задържа цветята  Simple Smile
Относно последната менструация-моята беше на 8-ми Април ,а термина ми го определиха на 15 Януари  Thinking .Явно наистина си го определят по различни схеми ,но така като гледам моя е определян по формулата (месеца на зачеване-3,това за да определим месеца на темина,а за датата-към числото на последната менструация се добавя 7) Дано да ме разбрахте  Joy
Оооо и аз съм вдигнала ръце от жегите.Даже преди 3-4 дена излизах на терасата няколко пъти боса и по къс ръкав да се охлаждам,защото мъжът има някакъв  "страх"  ooooh! hahaha камината да не изгасне

# 583
  • София
Момичета, във фейсбук се е появила новина за бебче Ели, родено по естествен път в 01.35ч.на 01.01.2012г. с мерки 2900 и 49см на мама Невена Стоилова! Живи и здрави да са и дано пък малката Ели стане бебе на годината, но под чий ник се подвизава Невена?

Да честитя и аз на геройски справилата се мама Кора-надявам се да са успели с домашното раждане!

И честито и на мама алеха бебето!

# 584
Честита 2012 година на всички,и честито на всички обебели се мами ,както и на имениците.Скоро не сам писала но покрай тия празници не ми остана много време.Ние все още сме си на топличко в коремчето,но все по често взех да усещам безболезнени контракции.Във вторник на 3-ти сме на преглед и окончателно ще уточним дата за секцио.Въпреки че бебо се извъртя главично,пак леко е на една страна и няма да е нормално.Доки каза че най- вероятно кам 15-16 ще го вадим.Незнам но с наближаване на датата взе да ме обхваща едно притеснение.Дано всичко мине добре.Пожелавам леко раждане на бъдещите майки,и бързо въстановяване на настоящите!!!

Общи условия

Активация на акаунт