Отговори
# 525
Според мен определено е тръгнал ама защо се бави толкова незнам.

За да се роди на 2.1. - нашата дата.......Не успяхме преди 2г. да родим на една дата.....но дано след 2г. това да стане факт....

Скъпи момичета...........желая ви от сърце всичко, което е свързано с раждането на вашите слънчица да протече по възможно най-гладкия и безболезнен сценарий!!!!!!!!

От снощи превъртаме лентата 2 год. назад.......Как почти не ядох, как имахме гости, как прибрах последните дрешки на бебо от простора, как си приготвих багажа за болницата.....и.......без да имам никакви признаци - ми изтекоха водите към 16ч. Постоях още известно време в къщи, дадохме наставления на децата(защото щяха да останат сами) и тръгнахме към болницата.......Там обичайните процедури, включиха ме на система, прехвърлих вече 1.1., към 1ч. след полунощ болките станаха силни и в 1,30ч. се роди Самуил.............След малко ще му правим торта, настроението е преповдигнато и празнично.............

Желая ви безброй приятни спомени, много вълнения са пред вас, нови, незабравими и уникални емоции, които се изживяват едва няколко пъти в живота - минете през този път с усмивка и положителна нагласа.........

Весели празници на всички!!!! Честити бебчета, живи и здрави бъдете!!!!!!!!!!!!

Извинявам се,че така нахлух в темата, но така са ме подгонили спомените,че не се стърпях......А и исках да дам кураж на Вили.......

# 526
Честита нова година. Пожелавам ви в нея да има повече късмет и успех, нека да изпълни ежедневието с емоций и да останат незабравими спомени, да донесе в дома ви радост и любов. Успех във всичко, което умеете! Късмет във всичко, което не зависи от Вас!
ЧЕСТИТО И НА НОВИТЕ МАМИ, ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!
Ние вчера цял ден не сме се спряли, бяхме и при доктора . Всичко и с мен и с бебчо е наред. Според това колко е достоверно, бебчо е 2600 , заел е правилната поза и тоновете му са перфектни. Води и плацента , всичко е перфектно. Simple Smile Доки ме убеждава че по рано от 20-ти няма да родя, бебето даже не било слязло надолу. Неможахме да запишем диск с прегледа, кабинета беше зает , минахме и без 4д този път Simple Smile Имам си колекция 4 диска , на 9-ти сме пак на консултация и се надявам да се сдобием с 5-тия Simple Smile
Шопинга мина супер! Разтоварих се , вечерта бях още по щастлива и развълнувана . Цял ден обикаляне по магазините и пак някои неща останаха за следващият път.
Имам въпросче, понеже днес започвам прането, гладенето и подреждането посъветвайте ме относно сушенето на бебешките дрешки в сушилнята. Програмите са написани на немски и гугъл не ми помага много , превежда ми някакви абсурдни неща , незнам как да постъпя  Thinking ?
Забравих да попитам , какъв късмет ви се падна в баничката ? При мен е паричката и семейното щастие , милия ще бъде здрав през годината и ще ме води на екскурзия , имаме повече късмети понеже хапнахме по 2 парчета Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 11:26 от MartiSUNSHINE

# 527
  • На Дунава
Имам въпросче, понеже днес започвам прането, гладенето и подреждането посъветвайте ме относно сушенето на бебешките дрешки в сушилнята. Програмите са написани на немски и гугъл не ми помага много , превежда ми някакви абсурдни неща , незнам как да постъпя  Thinking ?
Прати ми ги на мен да видим какво ще измислим за твоите програми  Blush
Щастлива нова година, момичета! Много се вълнувам какво се случва в темата ни!   bouquet

# 528
  • Бургас
Щъркелова новина:
Мама ВИОЛА РОДИ СИН ДИЯН!ЖИВ И ЗДРАВ ДА ИМ Е МАЛКИЯ СЛАДУР!РОДИЛ СЕ Е 55 СМ И 3200 КГ/дано не бъркам в килограмите специално, затова не въвеждайте мерките Simple Smile все още/, нормално раждане.Мама и бебче са добре!

# 529
  • гр.София кв.Драгалевци
Честито на мама Виола да й е живо и здраво момченцето.Да ги радва и слуша много и да расте живо и здраво!!!                                               
                                                                 и

Честита Нова Година на всички,пожелавам ви каквото си пожелаете това да ви се случва!!!

# 530
ЧЕСТИТО НА ОБЕБИЛИТЕ СЕ МАМИ!!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ , ДА РАСТАТ В СПОКОЙСТВИЕ И БЛАЖЕНСТВО!!! НЕКА БЪДАТ МНОГО ЖИЗНЕРАДОСТНИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!!! НА МАМИТЕ ЖЕЛАЯ БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ!!!
Make a pregnancy ticker

# 531
Честита Нова Година Мамчета,бъдете живи и здрави,много щастливи,обичани и дай Боже всяка да гушка едно прекрасно пухкаво мъниче в най-скоро време!!!

Ние с бебка сме добре,все още 2 в 1 ,въпреки че снощи за малко не звънях на док. , като се почнаха едни болки ниско долу,едни стягания и втвърдявания на корема,разтройство,повръщане..... Sick
Шашнах се за момент,но към 2:00ч. се успокоиха нещата и съм заспала,сега от сутринта сме добре. Как мислите имат ли нещо общо тези симптоми с предстоящо раждане и ли параноясвам вече и аз ?  Shocked

На всички новородили мами,честити бебчета,успяхте да получите най-хубавият подарък за Новата Година! Бързо възстановяване на вас и малките ви ангелчета! baby_neutral

# 532
  • софия

Мама Цоцоланка  Hug

Честит дългоочакван син на Виола! Да Ви е жив и здрав!

Честит Имен ден на всички, които празнуват днес!
Да им е живо и здраво името!

# 533
  • Ботевград
Честита Нова Година !!!
И ние устискахме  Laughing Снощи към 22 като ме хванаха едни болки през 10 мин и си викам айдее..Но сега съм по-добре.Имам напрежение все едно съм в цикъл и ме стяга но не съм засичала през колко,защото не ми се ражда и днеска  Mr. Green
Честит син на мама Виола ! Да е жив и здрав и много послушен Simple Smile
Ако съм пропуснала да честитя на някоя мама ЧЕСТИТО !!!
Ще докладвам до последно какво се случва с мен ! Имам и нет за  в болницата,та при първа възможност ще се включа с новини които и ден от идните да е  Simple Smile

# 534
Мацки, честита нова 2012 година! Бъдете здрави и щастливи и на всички неродили като мен - леки раждания и сладки бебетаHug Hug   bouquet

Честити бебоци на Miminka_p, Nepoznatata, Simona_di, Кalyani и Viola.

Аз нямам болезнени контракции, изтекли тапи и всякакви други неща, напомнящи раждане.
Вероятността да си вървим по план се увеличава с всеки изминал ден.
Красидика, стискам палци да се осъществи твоят план за раждане.  Hug 
Атадар, звучиш много ведро и приятно. Разказвай как е малката Яна и как се адаптирате у дома с две деца.

Аз не знам мойто 5 годишно диваненце коя китайска зодия е - срам.  Embarassed Сега отивам да проверя.
Зайци или прасета - все тая, само да са живи и здрави.

Не съм гледала снимки на новородените бебета, но ще поправя грешката... Сигурно са страхотни сладунковци. Heart Eyes

# 535
  • Габрово
ЧНГ   ura!

Честито бебче на Kalyani  bouquet!

Честит син Виола bouquet. Браво изпълни плана  Grinning.

Силвия Едровска, имат общо тези симптоми с раждането, няма какво да се шашкаш. Успех  Grinning.

Вероника, успех. Момента наближава  Wink.

Атадарче, добре дошли с Яна  Hug. Май си повторила сценария от раждането на Ого?

Ние изкарахме спокойно у дома, тримата + една приятелка, с много бенгалски огън и детска радост. Имаме и много хубав пресен сняг и слънце.

Бебето се мърда и намества яко, контракции нц. Рядко се появява някоя и друга безболезнена. Надявам се и аз да изпълня план-графика си - раждане към средата на януари, най-рано, живот и здраве.  

# 536
  • София
Честити бебоци на nepoznatata, simona di, kalyani  и viola!  Да са Ви живи и здрави и много да Ви радват!
Честита Нова Година, момичета! Нека носи само положителни емоции и сбъднати мечти! Честит имен ден и на всички празнуващи!

# 537
Щъркелова вест:
СИМОНА ДИ Е СТАНАЛА МАМА НА СИН АНТОН С ПРЕКРАСНИТЕ МЕРКИ - 3300 КГ И 52 СМ!НЕКА ИМ БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН!

Кога?

# 538
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!!!НЕКА 2012 НИ НОСИ МНОГО ЗДРАВЕ,ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И КРАСИВИ МИГОВЕ!!!ЧЕСТИТО И НА НОВИТЕ МАМИ!Да са им живи и здрави бебоците,а вие мамчета да се възстановявате бързо,че да им се радвате пълноценно!  bouquet

При нас посрещането на 2012 мина спокойно и рано легнахме,че мъжо е на работа днес  Sad  Краката ми бяха се надули като новогодишната пита  #Crazy А това дърпане,опъване все повече ме тормози.Бебка явно си слиза леко,леко надолу.Като чета,че половината имате някакви подговителни контракции и то с болки,взех да се замислям и да се чудя аз ли нещо не съм наред  newsm78 .Аз болезнени контракции досега не съм имала,само стягането на корема-а до термин ми остават 14 дни
 От баницата на мен ми се падна -нова кола.Даже се майтапих,че е верен късмета-бебешката количка нали ни е нова   Laughing Laughing Laughing Пък ако таткото реши да ми направи някой подарък на 4 колела - няма да откажа я  Joy

# 539
  • София
УРАААА! БРАВО НА ВИОЛА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ С МАЛКИЯ ДИДИ И ДА Е ГОЛЯМ КЪСМЕТЛИЯ И ЗАНАПРЕД!

Шоки, определено има грешка в килограмите - една запетайка след тройката ще оправи нещата  Wink

А новини от добрата ламя няма ли? Аз най-вече заради нея влязох....много се вълнувам за всички ви, имам чувството, че мен не ме очаква същото, а само съм страничен наблюдател  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт