Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 781
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Това означава, че трябва да мина бърз курс при баба за тиквеник Laughing Натали, лимон с мед ще си представям или направо някоя от ужасавищите ми напитки срещу простуда-тайлоли, колдрекси, гадост ужасна. Мъж като акронимът ММ още нямам, което значително улеснява залитането ми във всякакви посоки Laughing Цял ден следя с интерес туберозно-сливовата загадка, както стана ясно от последните ми преживявания, почитател съм и на двете ноти, чакам с интерес Grinning

# 331
  • Варна
Parfum de Peau Montana, няма какво друго да е. Никой друг натуралистично кожен парфюм не мразя така страстно  Whistling. А и се сещам, че наистина скоро някой писа, че му харесва, въпреки всеобщата ненавист. Сега остана да се сетя кой беше.

Бандит е отделението на елените в зоопарка, а Кели Калеш (в частност едп) е просто един изпотен кон  Mr. Green Или на Сънчо на дядо и магарето като изпъне баира.

# 332
  • Sofia
Ати харесва Монтана ако не се лъжа.

# 333
  • София
Ати харесва Монтана ако не се лъжа.

Имаме верен отговор  Grinning Отгърмях го на сляпо смело и безотговорно, че и ми хареса дори  Mr. Green Отгоре на това подложих на него нищо неподозираща и невинна "колежка" от тук пишещите, прие го съвсем спокойно (или пък я достраша от мен да припадне от ужас  Party ).

# 334
  • Германия
А бинго, бинго имаме ли? Или поне линия? Whistling Каси отиде да сваля лютите чушки и се забрави във ваната.

Верно, че Монтана-та беше причина да изригне Мимс по едно време, обаче по другите жокери не ви виждам съвпаденията, така че временно водя с Gres. Party

# 335
  • Germany
Склонна съм да се съглася с Натали за Каботин Peace
Моя приятелка, почитателка на отровата ме трови редовно и с него, и наистина имат нещо общо помежду си.
Днешната тема ми дойде идеална за диетата - цял ден хрупам плодове и само като прочета за тубероза и спирам да мисля за храна  Mr. Green
Явно има нещо вярно, че жените обичат да им мирише на краставица, като гледам колко обожаван е Аква на Булгари. За мен това си е откровен аромат на краставица и въобще не ми влияе като афродизиак. Прочетох на ММ за тиквеника и той каза само "Гледай да не миришеш на него, той е само за ядене".

# 336
  • Варна
О, да, Атти, ти си хареса монтанската кожа, вярно  bowuu

Ама няма кожа в Каботин, бре хора, по-скоро Кабошар ще да е.
Касандра няколко пъти натърти, че Мимс мрази кожа. И не помня да съм казвала каквото и да било някога за Каботин.

# 337
  • Германия

Ама няма кожа в Каботин, бре хора, по-скоро Кабошар ще да е.
Касандра няколко пъти натърти, че Мимс мрази кожа. И не помня да съм казвала каквото и да било някога за Каботин.

Мимси, ти си се омотала повече и от мен. Hug Кожата е в допълнителния един аромат от жокерите, не в търсения.

А за Кабошар помниш ли какво си казвала? Някой дран вол, теле, муле или подобно?

# 338
  • Козлодуй
Защо сте такива гаднярки,м? Crossing Arms Все стават най-интересните и забавни дискусии,като съм на работа и не мога да се включа пък...
Нат,накара ме с глас да се смея,макар че всъщност от 3-4 дни само ми се плаче.Обичам те бе,момиче Heart Eyes Hug
Мимси,Кели Калеш ЕДП може да е на дядо магарето,ама къпано и с венец от рози на шията Grinning (не че съм го виждала в такъв вид де Laughing но дори моите момчета на работа отбелязаха,че на рози им ухае,когато го носих последно.)
Загадката ми е много интересна,но от всички споменавани парфюми само класическата Отрова познавам.Но не усещам в нея тубероза и я харесвам.А емоционалния Агент ми е много любопитен,но досега не знам защо не съм опитвала да си изпрося пробичка.Лулу също не познавам.Пък и нали съм си ТубФоб...Всъщност имам още 2 страници до края на изписаното днес,не знам дали сте я разгадали,но аз не вдявам.Сещам се само за онзи Red Pearl на Олето.
Връщам се да си дочета.

# 339
  • Варна
Ох, връщам се да чета  ooooh!

Сънчо, споко, не е разкрита загадката още. Касандра се подлюти и изчезна, не се е произнесла още  Simple Smile

# 340
  • на североизток от Рая
  И аз като Сънчо чак сега се добрах до компа. Пък тук било толкова приятно.  Simple Smile

Още сутринта прочетох лекцията на Натали, но трябваше да ходя на една друга лекция/Червения кръст/ и не можах да коментирам.
 Нати, Нати, толкова си сладкодумна!  Hug Ама как се кефих и се смях докато чета.
 Представях си една парфюмерия в нашия град със сърдитата бабичка-парфюмеристка. Тая жена като ме види и се изправя на нокти. Адски груб бабендър, значи. Не уважава ни въпросите ми, нито пък мнението ми. Единствено ми пръска една-две хартийки , и толкоз. Пък аз нарочно влизам в този магазин, само за да ме види и се отправям към други щандове.
 Сега , с тази лекция, ще я излекувам. Предстоят ми упражнения предварително. Ще гледам и говоря убедително. Ще настоявам. Ще си искам. И ще споделя колко е ефикасно написаното от Нат. Laughing

Тук говорите за парфюми, които дори не съм чувала. Висш пилотаж са за мен, няма да коментирам.  Blush

макар че всъщност от 3-4 дни само ми се плаче

Hug Hug Hug Не така! Гушни мъркащите топки. Те знаят да успокояват.  Hug Hug Hug

# 341
  • Козлодуй
neli mar4  Hug  Heart Eyes

И за мен Монтал са ядрени бомби. И макар да харесвам присъствени аромати тези ми идват твърде хард Crazy ...затова трябва мъжко сърце да се носи Монтал  Peace
Аз явно съм мъжко момиче,както и си мислех Grinning Нося белия и червения ууд с най-голямо удоволствие.Но смятам,че и ууд-ите,както и Черната орхидея пристрастяват постепенно.Апетита идва с яденето,дет' се вика Peace
Рових с търсачката за въпросните 6 бутилки и нищо.Касандра,ела и ни светни кой е отговора на загадката,че няма да мога да спя.Ще сънувам туберози Twisted Evil

# 342
  • Варна
Poeme Lancome?
Зимна май доста изпи от него, ама до 6 дали стигна?

Вярно, опетлала съм се доста. Ама поне си припомних с добро за тоз`омраз монтански  Whistling

# 343
Касандра, понеже явно загадка доста затруднява, а и при парфюмите доста неща са относителни като например усещанията два насочващи въпроса от мен нишов или менстрийм е бранда и тук в този форум ли е направена размяната? Mr. Green

# 344
  • Козлодуй
Нищо против консултантките нямам, толкова си могат момичетата, ама охраната така ме дразни, че........... Скоро един вървя по петите ми половин час, докато се правех, че си избирам червило. Обиколих всички щандове, на всички марки, трих, мазах, разноглед стана човекът  Twisted Evil
Аз пак се връщам назад,щот все нещо съм пропуснала да кажа Mr. Green
Мимси,ти си красива жена,може просто да е бил впечатлен и привлечен човека и да е търсил по-близък контакт.
След като се ошиприх яко(Соар дьо лун,Ла перла и дори Ароматикс еликсира!) и започнах да харесвам кожи(L'Agent,Cuir Amethyste и др.) се чудя дали не е време да тествам въпросната Монтана Parfum de Peau newsm78
И само между другото,аз също много харесвам лабданум и Касандра хвърли в голям смут бедната ми душа с това споменаване на Chamade,който не познавам,а бих искала...

Относно загадката-не познавам Cabotine Gres,но ми звучи доста логично предвид пирамидата във Фрагрантика.

Общи условия

Активация на акаунт