Къде в Русе

• 96 002
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
  Каква тема имало.  Grinning

Маргаритка, на закритото пазарче не продават ли вече такава риба.  newsm78

# 151
На ресторанта до Пантеона може да има, но като цена едва ли ще е евтино.

# 152
За скарата на Воден се сещам...
Също и в Халите на щанда с готовата храна редовно съм виждала пържена и печена.

# 153
Мацки,

живея във Възраждане и все още не съм търсила/намерила мястото, където да пържат/пекат прясна риба. Може ли някой да ми даде жокер?

Мерси!   bouquet

Допреди 4-5 години, когато живеехме още на квартира в Здравец, редовно си купувах печена на скара прясна скумрия от закрития пазар! Ако в момента няма, може да е заради студа, обикновено я пускат ранна пролет, стига да не е много студено времето, а сега Е. Но пак можеш да провериш, може да има вече, знаеш ли...

# 154
Благодаря на всички за включването!   bouquet

Нали ви казвам, аз още не съм търсила и обикаляла, но когато го направя непременно ще ви пиша тук. Ще пробвам и на Закрития пазар, и на Скарата!  Peace

Още веднъж благодаря!  Heart Eyes

# 155
  • в огледалото на живота
Маргаритка,до Европейското у-ще съм,но няма топла риба на покрития пазар.
Има пък богат избор на замразена и прясна риба,стига да има кой да ги приготвя.. Wink

Или пък топло пиленце,а как ухаят мммммм.... Grinning

# 156
Вносни перилни препарати купувам от магазинчето до Билла на Бозвели. Има предимно Ариел, Даш и Диксан. Цени за съжаление не помня. Риба купуваме от магазинчето до Кооперативния пазар, но като гледам на всички ще ви е далеко.

# 157
Само да ви напиша, че не всички препарати в магазините за неофициален внос са качествени. Например испанският Диксан (този с лисичката и монетите) е нисък клас (както и всички други с тази лисица). В темата за праховете на първа страничка има табличка, по която ще се ориентирате в коя държава кой препарат е нисък и висок клас:

Кликнете върху изображението за по-голям размер

И други полезни неща на първа страничка тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=633598.0

В обсъжданите прахове в темата най-добра класация водят прах ОМО за бяло (в Карфур, Била) и течен Корал за цветно (Карфур, Зази и ко и магазините паралелен внос).

# 158
Да се запиша и аз,за да ви следя!И честит празник  bouquet

# 159
Тази тема съм я изпуснала  Wink.
Маргаритка наистина преди имаше пържена риба на пазара на товарна гара -ама от предната година не съм ги мярвала newsm78.
А знаете ли къде мога да намеря мрежа тип комарник на метър .Или пък някакви подобни Thinking

# 160
А знаете ли къде мога да намеря мрежа тип комарник на метър .Или пък някакви подобни Thinking

Мда - в железарските магазини, М. Бриколаж, Практикер и т.н...

# 161

Мда - в железарските магазини, М. Бриколаж, Практикер и т.н...

Благодаря ще проверя тези дни

# 162
  • Русе
Да ви питам къде в Русе продават Сваровски или нещо подобно. По центъра има няколко бижутерски магазина, но специално Сваровски не знам дали има. Не, че държа на тях, но ми трябва подарък за 21г момиче и честно казано за момента нямам никаква идея.

# 163
  • в огледалото на живота
мегисан,ето тук:
http://www.tokashsilver.com/
Магазинът се намира на Александровска,на страната на часовника.
Бижутерията е сребро,със сертификат.Има и бижута със елементи на Сваровски.

# 164
Мегисан, Сваровски има на няколко места в Роял Сити центъра - на първия етаж срещу детския магазин, който е до Теодор (ама как го обясних), на втория етаж в един магазин за сувенири и подаръци, и на третия етаж в един магазин за сребро, като втория и третия имат доста голям избор. Дано не съм те заблудила за етажите, но магазините са тези  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт