Fragrancedirect.co.uk- 15!

• 47 597
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Много се заинтригувах с този L'Agent на АП. Направо ме сърби клавиатурата да го поръчам  Mr. Green, но доколкото разбирам не е за на сляпо. Днес пробвах в 2 парфюмерии, но го нямат. Има ли го по принцип в БЗ; да се пробвам утре и там?
Има го в Дъглас.

# 46
получих днес една чанта подарък към последната поръчка, много е яка на Hugo Boss

# 47
Много се заинтригувах с този L'Agent на АП. Направо ме сърби клавиатурата да го поръчам  Mr. Green, но доколкото разбирам не е за на сляпо. Днес пробвах в 2 парфюмерии, но го нямат. Има ли го по принцип в БЗ; да се пробвам утре и там?
Има го да. Peace

# 48
много се чудя на този без капачка ли е ?
Дали е траен ?
Благодаря   bouquet
http://www.fragrancedirect.co.uk/paris-hilton/paris-hilton-siren … 0ml/invt/0037728/

# 49
Без капачка е, на мен ми е траен и то доста.

# 50
Без капачка е, на мен ми е траен и то доста.
Бижу,може ли да опишеш парфюма?И със кой друг би го сравнила?  bouquet

# 51
Бих го сравнила с малко по-сладка версия на Lacoste Pour Femme, който ми е любим. Мирише на прасковки и цветя. Много ми допада. Много нежен и женствен аромат е. Също така звучи като много по-скъп парфюм, отколкото е. За звезден аромат е много добър!

# 52
  • В кошера...
Момичета, имам една поръчка шипната на 12 декември и я няма, а предната дойде за 5 дни.
Няма я в нашата поща - пък и други неща получих скоро. Какво да правя и колко е нормално до чакам след празниците. Беше за подарък - добре, че поводът се отложи...

# 53
На 31.12 съм получила известие за поръчка от 19.12. Ще я взема утре, че днес не работят.
Нормално е да има забавяне по празниците. Миналата година коледния подарък на мъжО, поръчан на 6.12, пристигна средата на февруари.

# 54
  • Smallville
Нашите поръчки са останали затрупани най-отдолу и сега като се разчистят малко,ще си ги получим Praynig.Аз чакам от 09.12 и от същата дата чакам едно пакетче от и-бей, и то го няма Crossing Arms
Но пък смятам да почакам седмица още и ще им пиша.Досега съм нямала нещо неполучено от тях,но не ми се е случвало и толкова да чакам Tired

# 55
Този Дона Каран също е на добра цена, за тези, които го харесват/аз съм сред тях/ Grinning
http://www.fragrancedirect.co.uk/donna-karan/donna-karan-gold-ea … AtDs76aYYKg%3D%3D

# 56
Сайта не се отваря при мен  newsm78 а при вас ?

# 57
И при мен не се отваря. Може да готвят някоя изненада!
Получих двата Бижана-Нуд и черният. Черния ми допада повече,приятен топъл плодов аромат. Ама от към трайност хич го няма. Белия си го пръснах на китката само. Една лека нишка на кокос усещам, освен останалото свежо ухание на прах за пране. Става ми лошо от кокос и не посмях да се напръскам, но днес може да се осмеля!
Бижу се опита да ми спести 10 лири, ама много ме напъваше да ги пробвам!
Шишенцата са много симпатични,даже без капачки!

# 58
  • София
...и при мен не се отваря

# 59
Отваря се и нищо ново няма из него. Laughing

ПП: Е, и аз вече не го отварям.

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 12:24 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт