Fragrancedirect.co.uk- 15!

• 47 597
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  202uu Напълно съгласна!

# 31
Момичета, права е Бижу. Проблема в размотаването е в нашите пощи. Аз все ходя да си проверявам в пощенския клон, на известие изобщо не разчитам. Къде ги хвърля известията пощаджията така и не разбрах, но при мен не идват. За сравнение - поръчвах от този сайт, от жавари и от асос на адрес в Дания. Ами пристигат си пратките точно на датата която ми дават от сайта. Как там нещо не се забави дори с ден

# 32
Записвам се.Забравих промокода за 5% отстъпка... newsm78

# 33
Да се запиша с още едно кодче за -5% - 120.

И да се кандидатирам за най-големия каръшки гаф на годината-подарих на ММ Бос Ориндж за Коледа и вчера го съборих и се счупи на плочите в коридора . ooooh!  Изтече в ръцете ми, но поне коридорът ни е ароматизиран за седмици напред.
Tired

# 34
  • София
Ей много неприятно, аз много го харесвам този парфюм.  ooooh!

# 35
  • Пловдив
Алекс, Мимита, мерси, момичета - ще поръчам него, щом го препоръчвате  Hug

Гертрудка - поне счупеното носи щастие  Hug

# 36
с Paypal ли плащате или не ?

и до къде предпочитате - до България или до превозвач ?

# 37
Гертрудка - поне счупеното носи щастие  Hug

С това ще се успокояваме и ще чакаме голямото щастие през 2012.  Hug

с Paypal ли плащате или не ?

и до къде предпочитате - до България или до превозвач ?

Поръчваме и до България, и до превозвач-ако е по-изгодно.
Плащаме с ПП до Бг и с карта до УК.  Peace
Пак заповядай!

# 38
момичета някоя поръчва ли с карта маестро,аз трети ден се опитвам и не успявам

# 39
Не може с Маестро.

# 40
Благодаря за темата!
Аз реших да поръчам парфюмите след празниците....Не ми се трепери дали ще ги получа или ще ми ги откраднат служители от бг.пощи.....

# 41
# 42
Много се заинтригувах с този L'Agent на АП. Направо ме сърби клавиатурата да го поръчам  Mr. Green, но доколкото разбирам не е за на сляпо. Днес пробвах в 2 парфюмерии, но го нямат. Има ли го по принцип в БЗ; да се пробвам утре и там?

# 43
изпуснала съм темата... :oops Весело посрещане на новата година! Hug

# 44
Бижу, а за този аромат като сравнение с другия можеш ли да кажеш нещо
За мен този аромат е чудовищен! Sick Не мога да го нося, не мога и да го понасям върху някой друг. В никакъв случай не го купувай без тест.  Naughty
От Агентите имам и обичам само Agent Provocateur Maitresse и Agent Provocateur L'Agent.

И при мен е така- агента не мога да го понасям а е страшно траен. В Дъглас пробвах метресата и за мое учудване много ми допадна, а се га се чудя дали нея да поръчам или другия  newsm78
А как ми се носи и Опиум, ама пуста зима не идва.... Видяхте ли ги http://www.fragrancedirect.co.uk/y/yves-saint-laurent/icat/yvess … amp;layout=search

Общи условия

Активация на акаунт