Fragrancedirect.co.uk- 15!

• 47 597
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
И аз тук   bouquet
Тези дни получих две поръчки,много съм доволна от всичко,скоро ще намеря време да опиша по-подробно какво получих  Grinning

# 16
Аз получих моята пусната на 11.12 още преди празниците.. мисля че беше 22ри  Heart Eyes

# 17
И аз чакам една от 18-ти, да видим дали ще успее да дойде преди Нова година.

# 18
# 19
  • Smallville
Аз хем да се запиша,хем да се оплача Sad Чакам си Paris Hilton Siren,изпратен на 09.12 до бг адрес и още го няма  Crossing Arms

# 20
Благодаря за споделените линкове и отзиви.  bouquet

# 21
  • БУРГАС
Аз хем да се запиша,хем да се оплача Sad Чакам си Paris Hilton Siren,изпратен на 09.12 до бг адрес и още го няма  Crossing Arms

И моя го няма от тази дата.След 2-3 дни поръчах на мъжа ми и дойде точно преди коледа, аз останах и все още съм де без моя.Дано не са се затрили някъде из нашите пощи.

# 22
  • Пловдив
Колебая се между 2 парфюма за мъжа ми -

този - http://www.fragrancedirect.co.uk/davidoff/davidoff-echo-eau-de-t … 0ml/invt/0002331/

и този

http://www.fragrancedirect.co.uk/azzaro/azzaro-chrome-legend-eau … 5ml/invt/0033995/

Ще съм много благодарна за отзиви - не искам остри и тежки миризми, а нямам кога да ида да ги тествам

# 23
С две ръце за Азарото! Уникален, нежен и свеж мъжки аромат е. Много траен и запомнящ се.

# 24
  • Бургас
С две ръце за Азарото! Уникален, нежен и свеж мъжки аромат е. Много траен и запомнящ се.

Подкрепям.  Peace

# 25
Desi 2 би ли дала повече подробности за парфюмите-Dana, относно аромата им Praynig

# 26
 и аз да се оплача,имам от 09.12 едно Бенетонче и ми го няма...до сега съм нямала неполучена пратка newsm78 newsm78 да им пуснали едно мейлче newsm78

# 27
Момичета някоя плаща ли с маестро на райфайзен банк .На мен ми дава грешка и не мога да платя.

# 28
  • София-Лагера
Desi 2 би ли дала повече подробности за парфюмите-Dana, относно аромата им Praynig
A не знам.Взех да ги тествам.
Бижу ме запали по тях.

# 29
После не се чудете, че за този или онзи продукт ви изписва, че не го доставя до България, или имате проблеми с плащането. Като им пускате мейлчета за щяло и нещяло, така ви обработват акаунтчето, че да престанете да пазарувате от тях. Не разбрахте ли, че от Директа са коректни и че винаги изпращат всичко в срок? От там на сетне се появяват проблемите! Пратка от съседния квартал, дето е през една улица и пеша да бях отишла да си я взема, щях да си я донеса за два часа, пътува 7 дни до мен. Инфото от БП беше, че пратката е влязла в  Разпределителния център във Враждебна и толкоз. Празници са, потърпете! Пиша ви това, защото една дама от форума, която пазарува от тук, преди известно време ме помоли да и купя парфюм, за който на нея и изписваше, че не доставя до България, а тя го искаше бързо. Проблемът беше в това, че е пускала диспут пред PayPal за забавена или недоставена пратка. Аз го поръчах без проблем, че и нейният дойде много преди моя, който бях поръчала преди това, но с превозвач. Ми те пък и на тези хора им писна от оплаквания от български клиенти сигурно... Така прецаквате всички и тези, които не се оплакваме от нищо! Ясно е, че проблемите с пратките не са в Англия!

Общи условия

Активация на акаунт