Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 67

• 49 705
  • 711
  •   1
Отговори
# 495
  • USA, Steak State
Под остри реакции- пресилени такива. Не знам как да го обясня... Отсечени са му движенията някак и изглеждат неестествено в моите очи.
Много мога да говоря за кюрдите в Турция, но не му е времето и мястото. Това си е напълно офтопик.  Mr. Green

Ама мен с доматки ли ме замервахте?  Shocked Даже не съм разбрала!  Joy

В почивка ли е сериалчето последно?

Ама аз не ги оспорваааааааам, споделям личното си мнение като зрител. Simple Smile Не съм завършила актьорско майсторство нито режисура, за да изказвам мнение и да оспорвам играта на актьорският екип. Чисто и просто от зрителска гледна точка си споделих мнението.

# 496
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мъжът мечта
 Peace
Скрит текст:

Висок, красив и атлетичен,
леко мургав,отривист,
грижовен, нежен, романтичен,
тридно да се каже оптимист,
практичен, умен и лиричен!

Във готвенето той помага
и масата редовно слага!
Чорапите си сам изпира
и даже сам си ги простира!
Фатма вечерта приспива
и тъй грижовно я завива!
Цветя редовно и подарява
рожден ден никога не забравя!
С приятели не се събира
и от ремонти той разбира!
Закуска носи и в леглото
и никога не пуска тото!

И кой е този мъж? Кажи!
Мъжът – във моите мечти!
Такъв мъж има ли?
Всички се чудим и се маем,
но струва си да помечтаем!!

Славенко, Joy Joy Joy-може всички дружно да си помечтаем за такъв мъж!

TheBlackWidow,аз също не съм от почитателките на Керим-Енгин / за радост на дружките не съм и в конкуренцията/,но това не ми пречи да се кефя на режисьорските недоразумения свързани с играта и неговите напъни да замаскира това...

Това ми хареса Laughing-само да не го прочете Хилял Сарал hahaha

# 497

Бях превела почти цялата статия, когато без да искам си затрих превода  #Cussing out Та сега с две думи в статията коментират това, че сценаристите на сериала ни похабявали таланта на Енгин, уж е в главна роля, а го правят да изглежда като във второстепенна роля, дават го малко, пишат глупави диалози, само акцентират на играта му  с поглед. Създали любовта К-Ф, но после не позвололи на зрителите да я съпреживеят с тях двамата.

В почивка ли е сериалчето последно?
Доколкото знам, ще си има серия в този четвъртък.

# 498
Създали любовта К-Ф, но после не позвололи на зрителите да я съпреживеят с тях двамата.

Ами прави са-не искаме да скачат в леглото,но да им отделят повече време всяка серия,че както я бяха подкарали с Мустито Mr. Green....бактън от него #Cussing out

# 499
За щастие в последната серия Мусти бе сведен до минимум  Mr. Green

Вече е слагана, но тук Берен била казала на журналистите: "Като ме снимате, всички започват да гледат към мен. Много се засрамвам. Моля ви, не ме снимайте". Това е било пак в любимия й Акмеркез. Имам чувството, че ако ида там, ще я видя веднага   Mr. Green

Помощник-режисьорът на сериала ни писал в Туитър, че няма да успеят да пуснат трейлър тази вечер.

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 23:13 от campanula

# 500
Благодаря Ви! Според мен играта на Енгин е великолепна. Просто сюжета на филма е такъв. Сцената на всичко се старае да защити Фатмагюл и мисля, че затова сценаристките се стремят да пресъздадат героя му повече като нервак. Изгледах за рекордно кратко време епизодите, даже някои от тях по няколко пъти. Запленена съм от играта на всички. Hug

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 23:48 от muci62

# 501

Според вас къде гледа Керим на тази снимка? Това се питат феновете... Mr. Green Според мен гледа колието на Фатма  Mr. Green

# 502

Според вас къде гледа Керим на тази снимка? Това се питат феновете... Mr. Green Според мен гледа колието на Фатма  Mr. Green

Дали е каквото изглежда или имам задни мисли Embarassed Embarassed Embarassed

# 503
  • USA, Steak State
Може пак да и е купил дрешка и да е запленен от това как и стои тя.  Mr. Green

# 504
Малко на юг от колието гледа... Joy hahaha

# 505
В очите я гледа според мене  Whistling

# 506
ЧЕСТИТА НОВАТА

ГОДИНА НА ВСИЧКИ ! Да е успешна за всички!

П.П.

Скрит текст:
Енгин няма черти на турчин от кюрдски произход. Peace
А за мен си е много добър като актьор, дори в моите любителски
очи се справя по-добре от Берен, не че тя е зле де.
Друг е въпросът, че напоследък сериите ги поразвлачиха и не гледаме
съвсем това, което ни се иска, но актьорите нямат вина за това.
Който ще ходи утре на работа - спорен ден му желая, че е дооста трудничко след празниците! Laughing

# 507
  • AMS
Помощник-режисьорът на сериала ни писал в Туитър, че няма да успеят да пуснат трейлър тази вечер
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Предайте на помощник-режисьора, че аз чакам atwork

# 508
di...va, да не си останем с чакането Simple Smile

Куркума, това е за теб

# 509
Куркума си има един такъв заварчик у дома-втори не и се полага hahaha Да има повече за нас Laughing

Общи условия

Активация на акаунт