Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 67

• 49 687
  • 711
  •   1
Отговори
# 660
Току-що видях един такъв фенски коментар и не знам защо, но реагирах така  Joy
"Ф трябваше винаги да мрази К, защото така щеше да бъде по-смислено. А сега не е ясно какво чувства тя към него."

Кампанулка,някой явно гледа друг сериал,щом не е разбрал досега за какво иде реч #Crazy

# 661
# 662
Вчера, на 3.1.2012, едно момиче разбрало, че Берен и Енгин имат заснемане на сцена във Фатих, в някакво кафене. Тръгнала натам, но докато иде, вче ги нямало. Снимките свършили в 11:30 ч. От персонала на кафенето й разказали, че двамата пили боза, изпили 9 бози  Shocked

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 01:25 от campanula

# 663
  • USA, Steak State
Малко интересно инфо. Бозата в Турция е мнго по-гъста от нашата и се яде с лъжица. Simple Smile
Благодаря за интересното инфо и снимките.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 01:32 от TheBlackWidow

# 664
  • AMS
Притеснявам се, че твърде силно се вълнувам от филма и играта на актьорите Опитвам се да не правя излишни коментари, а само да се забавлявам и да получавам точна и бърза информация,(за което съм безкрайно благодарна), но някои изказвания ме провокираха.
Момичета, радвам се много и ви благодаря за подкрепата.  

ValentinaP, Не се притеснявай!!!
Виж какви съм ги писала аз, само преди два месеца

Скрит текст:
Вт., 15 Ноем. 2011, 18:45
Здравейте, дами-мами!!!  newsm18   newsm18 newsm18
Мили, момичета!!!
И днес сте захванали темата яко. Gery, Cruela, Daliabg, - Браво!!!
Относно образа на К и аз много се люшкам насам-натам. Все си повтарям - Човешко е да се греши! Но ...???
Благодарение на Gery, си върнах лентата - Онази ужасна нощ - По принцип не смятам, че алкохола и дрогата са смекчаващи вината обстоятелства!!! Наистина К тогава действа и с подсъзнанието си - Той я видя пръв. Той искаше да се доближат до нея. Той пръв я хвана!!! и тя ухапа!!! ръката му и се отскубна от него!!!/ А ако не беше така?/ Той се сви от болка. Когато се изправи пред нея, тя беше вече припаднала. После, постепенно изтрезнявайки, разбираше ужасът от случилото се. Той също избяга от местопрестъплението!?
Казвам ви - не приемам оправдания!!! - бил пиян, бил надрусан.
Не съм много съгласна, че е глезен. Ако беше така, нямаше на него Яшаранови да отредят тази роля. Той искаше да разбере какво точно е станало в детайли, да разбере грешката си и да застане очи в очи с ужаса. За това се връща много пъти на мястото. За това видя, че ФГ искаше да сложи край на живота си и ... И ето неговата сила и същност -Разбра, че е виновен и  пое отговорността!!! Отначало малко не осмисляше подробностите, но с течение на времето се отказа да заминава в чужбина и ... Върхът беше когато взе решение да се предаде и да се започне процес.
Ами я си представете, ако НЕ беше се хванал в ръце?
И понеже напоследък наистина съм обсебена от сериала, се сещам за един действителен случай със едно момче. Той като малолетен беше изключен от училище, защото, както казваха тогава, е участвал в изнасилване. Всъщност е присъствал там. Няма присъда, но това беляза живота му за винаги. Не искаше да говори за тази случка. Не успя да завърши средно образование, не отиде в казармата, не си намери приятелка, .... Стана наркоман. И за най-голям ужас, преди около месец разбрах, че е починал. Беше на 30 години.
Извинявайте, но не можах да се удържа.
Поради тази история смятам, че ФГ и К по отделно нямаше да се справят!!! Да се надигнеш от калта, да се изправиш, да кажеш истината, да обикнеш, да Простиш - Това са големи подвизи!!!

# 665
Оооо, Детелинка, учиш ли по тия късни доби, джанъм? Hug

# 666
Оооо, Детелинка, учиш ли по тия късни доби, джанъм? Hug

Куркуметка,уча,ама нещо не ми върви-един левент ми е пред очите Laughing.Вие сте го наслагали на всяка страница-аз да не съм от желязо Joy

# 667
Ха-ха, и аз му се наслаждавам, благодарение на момичетата. Няма лошо, сигурна съм, че ще ти носи късмет на изпитите.

# 668
  • Пловдив

Добро утро момичета. Току що дадоха по БТВ - реклама. Скоро започват излъчването на нашият сериал под името ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ.

# 669
  • Пловдив
От рекламата останах с впечатлението, че сериала ни ще се дава в прамтайма на БТВ. Страхотно име са му дали. Как ли са направили дублажа, как ли ще излъчват сериите. Дано от телевизията не ги нарежат. Сигурно след Листопада започва. Още не е ясно точно денят на излъчване.

# 670
Добро утро момичета и от мен! Ползотворен и красив ден! Hug Hug

Марианка, благодаря за новината! Отдавна чакам някаква информация - преглеждам и програмите на телевизиите, и се бях отчаяла, че ще го дават. Това е много хубава новина, още повече и заглавието! Аз останах с впечатлениеq че след Листопада, ще дават друг филм от 20.00часа, но може и да са променили програмната си схема.
За превода и дублажа съм под огромно съмнение, но нека да започне, че тогава ще си оформяме мненията.

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 08:55 от Goni

# 671
  • Пловдив

Ровейки се из нета за инфо, попаднах на линк от теленовели. Дизилер е сложил нашият превод на Ако бях облак в бокса. Може и там да се гледа. Колкото повече, толкова повече - каза Мечо пух. Ето линка.

http://vbox7.com/collection:1507043

Ето и линка на теленовели:
http://tvnovellas.blogspot.com/

# 672
Добрютрор Мацунки.  Hug
Сутринта бях събудена от мелодийката на нашия сериал по БТВ и подскочих. Много се развълнувах. Почва се.  Grinning Гответе се за вълна от нови членове. Да почерпя с по едно кайве по случая.

# 673

Сутринта бях събудена от мелодийката на нашия сериал по БТВ и подскочих. Много се развълнувах. Почва се.  Grinning Гответе се за вълна от нови членове.

Предлагам да разделим темата на две. За начинаещи и напреднали.

# 674
Круелка, като се замисля, ако си траем, начинаещите няма и да разберат, че става въпрос за нашия сериал, с тва има - Пепел от рози, върви се сети.  Crazy Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт