Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 67

• 49 675
  • 711
  •   1
Отговори
# 585
След този трейлър и този диалог нямам и най-малкото желание да участвам в глупави спорове за рокли и парцали.  Cry

# 586
  • USA, Steak State
 newsm12 Глупави... хайде, ама спорове никъде не виждам.
Кърпичка...?  smile3545

# 587
След този трейлър и този диалог нямам и най-малкото желание да участвам в глупави спорове за рокли и парцали.  Cry
И аз така Круелка  Hug затова си мълча   baby_neutral

# 588
# 589
Ще ми съсипят момченцето тея сценаристи бе, изплака си очите, малко ли го мъчиха. Човека иска просто да е с жена си, не през 3 стаи в 4-та, без Мукита, без разни девойки. Накрая ще изкрейзи тотално.
Аз дори не си представям, че той иска толкова сексуален контакт, той просто иска да я прегърне, да я докосне. За него тя е като порцеланова кукла - крехка и ценна. Толкова е чиста любовта му към нея. 

# 590
Ох, майко как ги пазите  Joy
Човек с парцалите ще изядете ако каже нещо, което вие не бихте си и помислили.
Ясно колко много ги обичате, ясно колко сериала е любим, ама чак пък толкова да
не може дума да се каже.. айде няма нужда  Stop

# 591
  • USA, Steak State

Штттт трай, че ще ядеш домати като мене.  Mr. Green  Hug

# 592

newsm10 smile3521

# 593
# 594
Благодаря за фрагмана, за превода и слухчето!
 Hug
Много ме разстрои този фрагман още от сутринта...  smile3518 Weary

# 595
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=2kYowzDzApQ

Ето трейлъра към 57 серия на български. Превод от английски gphilipova. Приятно гледане.

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 16:51 от mariana51

# 596
Сценаристките са направо жестоки към Керим, а доколкото знам, четат книги, консултират се с психолози, искат да са близо до истинския живот. Само че такава преданост и търпение, срещат ли се въобще в природата? Керим страда, и липсата на физическа близост с жената, която обича, е само една от неговите психотравми. Фатмагюл е наранена, знаем, но според мен и тя вече е готова да утеши Керим, стига сценаристките да разрешат. Мен лично ми е жал дори за Мустафа Булут, какво остава за Керим!
Иначе фрагмана е хубав и оптимистичен, дано серията, която чакаме с нетърпение, да е малко по-спокойна и да донесе надежда за разрешение на проблемите.

# 597
gphilipova - благодаря за превода! Wink Whistling

# 598

Добър ден на всички в първия работен януарски ден ! Дано да е бил спокоен и успешен, че за след  три почивни дни -  май всяка е имала работа като за тридесет / аз поне имах /
добре дошли на новите  момичета!

В една от подсказките, нали се казваше - да гледаме 57 епизод, защото в противен случай ще съжаляваме / цитирам по памет / - с този фрагман и резюме - пак май ще има сълзи и още изпитания - аз пък се бях настроила по- ведро, но ...както се казва ще видим в четвъртък.

# 599
Да, Марта, казваше се. И не за първи път казват така, а после....Вече им нямам вяра...

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 17:15 от campanula

Общи условия

Активация на акаунт