ММ точно на тази снимка отгоре казва, че му бил прощъпулника на Бобо (ние и така не направихме)-и какво било наредено-хирургия, акушерство, вътрешни
ама да видим дали ще е преди ДГ

Сега болен,не болен,поне апетита не го изоставя момчето. Иначе буха много лошо,но си се влачи по ламината и това е! Не мога да го спра,катери се по мен,изправя се,върти се,тръшка се,той ако не е на земята,или спи,или яде- трето положение няма!!
Ходихме навън за един час, не е много топло, но поне не духа, та зачервихме бузаците
Само да кажа на Тонита, че за пореден път и свалям шапка - с какво спокойствие и оптимизъм пише, въпреки, че Крисчето е болен, никаква паника не всява, възхищавам ти се Тониии...
аз само едни сополи да изкара и се скапвам, сдухвам, нервно ми е...
Бързо да се оправя малкото бузанче сладко, ние значително облекчихме кашлицата преди една седмица с чайче от 2-3 счукани ореха, лукчета и локум - пробвай Тонче

Наистина трябва да стане по-стабилен за тях, иначе забелязах, че когато сме навънка с ботушите е много по-стабилен, даже ходим за една ръчичка, ама в нас е яко страхлив, нещо невярвам скоро да проходи туй мече...
,що се отнася до лекрските изказвания -да ви споделя и аз като правих моя аборт,излизайки от упойка съм викала и плакала и една лелка казала на майка,че съм се лигавела
защото не боляло,а аз нищо не помня
сори,че пак се връщам ,но много гадно ми стана
та сега да кажа за консултацията-8640кг и 71см,или +380гр и 1 см
здрави сме,добре сме 
важно е да зная
до скоро

)
Как не ни писна тоя МОЛ при положение, че и на трите ни това беше (за едната все още е) работното място една година, че и повече...

Сиренето са казали момичетата как са го въвеждали, и аз карах рез просото яко 

., защото отпаднало правилото да се записваш в годината, когато ще тръгва и така да се избегнело нощуването по опашки
Питах лелчето какво ще стане, ако до 2014та въведат електронно записване и дали наново ще се класираме, тя естествено не знаеше... 
Препоръчани теми