Иначе всичко си яде нарязано на ситно, до скоро му пасирах месето, но вече и него на ситно го режа. Добре се справя като се има предвид, че няма зъби
баш баш! И аз така- супа вечер, никакво сладко, ама пак се буди

. Баси вчера взех купоните, в понеделник ще ги заверя и чак по-другия понеделник ще взимам храна. А аз си мислех, че сега от понеделник сме. 
?

не мога да ви смогна днес...
Като си спомня с първите сигурно повече от месец му седяха така побелели
Много бавно избиват при нас
Светле я пиши как е на Дани посинялото, изби ли вече зъбче или се наложи да цепите
дано му е минало вече на малкото човече 
пу-пу
а пък другото до където е... за пълно щастие може да добавим и един послушен мъж
тия дни съм се зарибила да търся някоя хубава книжка за възпитаването на дечицата. Усещам как дребния вече започна за много неща да се сеща и ме замисли за огромната отговорност, която носим като родители... такава е попивателна, че много се притеснявам да не давам лош пример с малките ежедневни нещица, които вече ни се случват. Аз малко съм ориентирана към "привързаното родителство" и по тая причина д-р Спок не ми е по вкуса, и се оглеждам за малко по-различна литература. Набелязала съм вече няколко заглавия, но ми е любопитно има ли някой поглед върху темата и ако може нещо да ми препоръча
.
. Обаче ако позволява времето и се здрави и двамата можем да ви изненадаме с ханчето. Аз съм онази със синята количка и злия поглед 

) и в моята глава е каша... Да видим:
. Да ми е жив и здрав
, винаги е до мен, когато имам нужда от него.
.
. А Дейзи, нашият кътник не е избил, венецът е син и ужасно подут, поне спря да се подува повече, но вече май и от другата страна почна да посинява
. Още не сме ходили на контролен преглед, чакаме си часа (по пощата ги пращат), то така или иначе ще е след средата на януари.
. Ще го изкисна за една нощ, после през ден, като в началото трошици.
.
.
!
то и мойто като се заиграе нищо не може да го накара да суче
Иначе можеш да намериш книга в защита на всеки стил родителство. 

Препоръчани теми