През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 728
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
И аз да кажа по темите,нищо че не сме включени Simple Smile

Рожден ден - Обмисляме да бъде на някое заведение.

Килограми - И аз мисля да почвам диета да сваля 5-6 кг но от др седмица ще е.Мисля да пробвам 90 дневната Simple Smile

Зъби - ние бяхме едни от първите със зъбчета, много бързо излязоха 6.За момента не знам колко са тъй като почва да хапе,когато искам да погледа  Joy Иначе лиги имаме Simple Smile

Хранене и режим-Ние вече сме спрели хуманата и кърменето малкия яде това което ние ядем е все пак не всичко,но повечето работи и се съобразяваме с подправките Simple Smile И мислим на детска кухня да сме скоро  Thinking

Каишки не мисля да ползвам, че и на мен ми изглежда зловещо и нямам и намерение да ползвам.Това е отвратително ....

И за говоренето искам да кажа. Според мен не казва още никакви осъзнати думички, но се чува баба,мама,амам,да,дай

Спокойна нощ на всички    smile3525

# 406
  • Полски Тръмбеш
такаааа  Mr. Green ДОБРОО УТРОО ЗАХАРЧЕТА  Hug
КАФЕ?

МЪЖ?  Mr. Green
този на 100% съм сигурна че и питка прави със сиренце  Mr. Green hahaha

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!! МН ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици на ЙОАНЧЕТО!!! МН ЗДРАВЕ, ЛЮБАВ И ЩАСТИЕ!!!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ ОТ ИЗМИНАЛИТЕ НЯКОЛКО ДНИ!

и аз да се включа по темата  Mr. Green
ММ- ми не мога да се оплача  Blush помага с каквото може, гледа децата когато няма кой докато работя  Heart Eyes и най-вече свикна до посрещта клиентките без да мрънка, че дошли в 21ч тепърва за процедури или че съм работила до 12-1 вечерта и после го карам да ми разтрива ръцете  Party 
Сирене- първо трошички, после в попарата- не съм обезсолявала  Embarassed
Каишки-ползвах, сега още не знам, защото мн мн не излизаме на тоз етап  Blush
Р.Д.-  ooooh! с деца на ресторант + няколко роднини и приятели в нас  Whistling днес ще поръчвам тортата  Crazy
КГ. - не съм крайно дебелка, но искам да смъкна 4-рите от бутовете  Twisted Evil
др не запомних  Blush но не е от ЕГН-то  bowuu защото съм на 20  newsm03  hahaha

Наденце силно те прегръщам  Hug  и знам,че малката Борянка-Калпазанка ще е добре и бъбречето й ще оздравее  Praynig  Hug И папкането ще се регулира  Praynig  Hug

в др пост ще продължа  smile3508

# 407
  • Полски Тръмбеш
СЕГА ДА ПОЧЕРПЯ, ЧЕ ТАТИ ИМА ДНЕС ПРАЗНИК -ЙОРДАН Е  Mr. Green ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА СИ ГЛЕДА ВНУЦИТЕ  Mr. Green Heart Eyes  И ЕСТЕСТВЕНО ЙО- ЧЕ Е НА НЕГОВОТО ИМЕ  Mr. Green

# 408
  • Варна, морето, сините вълни...
Като чета сега поста на Кама и аз смея да споделя, че след като спрях нощното хранене и Мони започна да хапва доста добре. Една моя пр-ка и тя чак като отби малката на 1г. и 9м. тогава започна да си хапва повече детенце  Peace

А и да питам до кога трябва да пие АМ, ако реша да го отбия да не искате да ми кажете че трябва да купувам АМ newsm78 Аз мисля ако до напролед, не се е отказал сам или ми е спряла кърмата, да го отбивам, и не мисля да му давам друго мляко (освен прясно вече де).

Гледате ли БТВ тази сутрин (ли кво беше) дават една дето  е кърмила 2те си деца заедно, но едното е на 2г.  Shocked Значи 2г.им е разликата и като се е родило второто още е кърмила първото  Joy доп 3г. и 3м. го е кърмила  hahaha

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 09:27 от mimi_jobnoto

# 409
Черстито Богоявление на всички, честито на всички празнуващи, особено на Дейзи  Hug Да си ни жива и здрава  Hug Честито на бащата на Мим, и на Йо, и на Йоанчо на Дейзи в такъв случай../аз защо си мислех, че Йоан е производно на Иван и празнуват на другия ден... newsm78 Честито и на Йоанка...ако е станала обърквация Йоанките и Йоанчовците да си запазят честитките за утре  Mr. Green Heart Eyes

# 410
  • Сливен
   Добро утро и от Сливен.Честит имен ден на всички именници.Искам да ви пожелая най-вече спокойствие и след това здраве щастие и много усмивки   bouquet
   За килограмите-отидох да раждам 72,а сега съм 66  Sad .Имам доста да свалям,но се надявам лятото да ги сваля.
   За рожденния ни ден-още не съм мислила,все пак имаме още време.
   За ММ-не мога да се оплача.Сега ми е малко кофти,защото му свърши отпуската,но няма начин.
   За храненето на Плами-яде през 5 часа.Ако и давам по-рано,не иска да яде.Върти главата,мрънка,
тръшка се и започва да плаче и аз се отказвам.Яде в 9,14,19 и 24 часа.Имали други дечица като нас да ядат през такъв голям интервал?
   Весел и усмихнат ден  Hug

# 411
  • Полски Тръмбеш
утрее е, Миленка  Party но ние така сме си я нарекли и ЙО празнува и днес и утре и на 24 юни ( Рожденният ден на Йоан Кръстител) именият си ден  Heart Eyes Joy

# 412
  • София
Ооооо, какви вкуснотии, какво нещо...! Wink Да е честит на всички именници именния ден днес!! И ако има месечинки и други празнуващи - честито и на тях!! Hug
А аз наистина ще изляза сега на терасата (остъклена!) да пия кафе и да си попуша! Peace
Зъби съм пропуснала да спомена вчера - имаме само 2!! А уж растат от 4тия месец! Laughing Постоянно хапе и се плюнчи тези дни (за разлика от преди) - явно нещо пак пробива..., но нощем си спи. Пак споделям, че съм супер доволна от балтийския кехлибар, който ползваме заради зъбите и определено има разлика като се случи да забравим герданчето след къпане! Peace
За книги - докато беше малка Дария не ми се налагаше, беше лесна, но като влезна в "бебешкия пубертет"... ooooh! и не излезна...! Laughing Ползвам една книга - тип справочник за различни ситуации и проблеми - "Книга за възпитанието на детето - 1001 решения на родителски проблеми", Джейн Нелсън, Лин Лот, Х. Стивън Глен. Подходът е позитивна дисциплина. С бебе ще е по-лесно. За нас... хм... опитваме се, но ни е трудно да сме чак толкова позитивни... Sick
Сирене (пропуснах!) - още нищо кравешко не сме захранили. Ще чакаме да стане на 1 г.заради алергиите. Сега яде козе сирене - по кибр. кутийка в попарата всеки ден. Изкисвам по 24 ч.
И аз си мисля, че нощем се спи по-дълбоко и по-дълго, ако се яде повече през деня и не се разчита на хранене нощем... Аз затова давам последно АМ чак към 22:30 - да имитирам нощ и да не се буди... Но представа нямам как да откажеш, ако иска да суче нощем... Confused

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 09:59 от agileya

# 413
  • София
Oх, как да отслабна при толкова вкусотии! Да са живи и здрави всички празнуващи днес, ще се почерпя виртуално!

Мъжете с преса много ми се нравят  Embarassed...ама на снимка, че ако се видим на живо ще се депресирам  Mr. Green.

# 414
Здравейте!
Да ни е честито Богоявлението днес и честит имен ден на всички, празнуващи днес, разбира се специално за Дейзи, за таткото на Мим!

И аз имам именник - брат ми е Йордан, а утре .................. колкото щеш празнуващи. В нашата фамилия всеки втори е Иван - баща ми, племенника, племенничката, братовчеди -2-ма, 3-ма, вуйчо ми, чичо ми ..... чакай да се спра, че няма да ми стигне мястото.
Е, да взема да почерпя, а?!

Хубав празник днес на празнуващите!

# 415
Честито на всички именници и по-специално на Йо, на Бобъра и на Боби. Да са здрави и щастливи!  Hug   bouquet
Мим, честито на мъжа ти. Все така да ви помага  Hug
Аз каишки ползвах малко с Мариян, но не ми бяха никак удобни. Сега най-вероятно няма да ползвам, че той вкъщи си пада много добре - по колене напред и по дупе назад. А навън почти не му се налага да ходи. Напролет ще му взема едни наколенки и това ще е   Grinning

# 416
Добро утро банда Laughing
Толкоз рано а вече ми се спи зверкси Tired, ха познайте що Thinking
Аз пък хич не съм убедена че Боряна се върти по цяла нощ щото е гладна,че даже и реве Confused,ама сигурно са зъби от 3 месеца няма ни вест ни кост от нови, само с 2 сме за протокола Twisted Evil
Не се лигави,ама е толкова кисела ,мрънкаща и е ужас, виси ми на крачола постоянно,ей отивам да я приспивам че е кошмар..

# 417
  • Варна, морето, сините вълни...
Набарах мони отворил течния прах за пране и маже с мего ooooh! май имаше и по устата...какаво да правя ако е ял от него????

Чстит имен ден на вс именници!!!

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 10:46 от mimi_jobnoto

# 418
  • У дома... някъде
Честит празник на всички именници и семействата им!   bouquet
Киви давах няколко пъти на фреш и на закуска заедно с банан.Добре се приема,а за разхлабването нямам наблюдения да действа така при малкия.
Зъби-имаме си вече 4 на брой  Party
Говорене-казва мама,баба,ам-ам,папа(на паяка)  Hug и от време на време се мъчи да каже кака и тати.
Сиренето в началото го изкисвах около една нощ и давах по няколко трошички докато захранвах през ден.После увеличих количеството и слагам във супи,попари,кус-кус,месно гозби.Няма проблем,но и ние нямаме склонни към алергии в нашия дом.
Филийка с кашкавал не съм давала и изобщо сандвичи от типа.Но като гледам доста от вас дават,така че може и аз да го пробвам детето дали ще му се услади.  Hug

Забелязах че вечер като давам супа и после след нея веднага мляко сутрин не се буди към 7 и нещо,а спинка до 8,30-9 часа. PeaceДария към 10 месечна спря да пие АМ и минахме изцяло на кисело мляко до към 2 годинки вече си го пиеше преди лягане след вечерята и то през биберона.За малкия още не мисля да му спирам АМ-то,поне докато му харесва и докато не стане вече голям.

# 419
  • София
Добро утро! Честит празник на всички именници! Бъдете живи и здрави Simple Smile

Мими, то вече късно да ти пиша, но подуши му в устата и се обади на лекарката за всеки случай. Не вярвам да е ял прекалено много, но за всеки случай. Вдигай всички препарати на високо и му ограничи достъпа до банята. Виж и на самия препарат какво пише.

Общи условия

Активация на акаунт