През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Честито на всички именници Hug
Мими, едва ли е пил от препарата, може само да е пробвал  Mr. Green
Миленка, за фотоапарата намерих, че нов струва 250 $, но явно тук го няма.
agileya, срещата е на последния етаж при касите за киното. Там имало място за майки с колички Wink

за какъв списък става въпрос  Rolling Eyes нас има ли ни?
цун
Няма ви и нас ни няма Joy (изобщо не знам за какъв списък става дума)

# 436
Може ли ако не ми изникне работа да дойда и аз на срещата да се запознаем. Peace

# 437
Миленка, цяла сутрин ми честитят имен ден! Бобо няма днес има на 28 март-На тази дата Българска православна църква чества деня на Св. мъченик Боян, княз Български. За това не черпя  Wink

Днес яденето е страхотно от ДК-поне на мен ми допадна. Взех си и за утре. Отивам да спя, защото вчера Бобо си легна към 1-дочака чак баща си. По едно време аз седях на спалнята и ревах, пък Бобо в кошарата срещу мен реве  Grinning
Анкетката е хубава идея!
Миленка вчерашната снимка ми е любимааааа!

Ние днес бяхме канени на ИД на едно от бебчетата с които излизаме-ама страх лозе пази-няма да ходим. Което ме накара да се замисля за РД.....
Ходихме да снимат Бобо за календари на бабите-страхотни снимки му направиха, очарована съм. Извадихме си и за нас една голяяяяма.
сирене-дадох му 6ти  навършен месец-беше колкото половин кибритена кутийка. Сега яде всеки ден по две кибритени кутийки в попарата и отделно му подавам сиренце или извара. Яде, както краве сирене, така и козе сирене  Ама той и масло доста хапва. bowuu
Абе чак и на мен ми се прииска да дойда на среща ейййй  Hug

# 438
  • София
Thanx! Peace Ще гледам да дойдем. Специално място за майки с колички... Йееее...! Laughing
Мими, добре че всичко е ОК. Peace
И аз съм ЗА анкета! Много обичам бебешки анкети! Wink

# 439
  • София
Миленка, на мен това ми излезна като го търсих http://www.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_s3200_review/, но не е ясно колко е актуална към момента цената.
Днес съм особено активна  Mr. Green

# 440
Здрасти сладурки

ЧЕСТИТО НА ИМЕНИЦИТЕ !!!!!!!!!!

Много прегръдки и да си носите името с много здраве и късмет  Wink
Мерси за анкетката, вече гласувах в къщи и на заведение bowuu
А за списака- мисля, че става въпрос, че Нинчето говореше, че сме пропуснали да я сложим с бебчо на първа страница. Кой го прави това?  newsm78
Дейзи Симчо сучеше много през нощта, но винаги като се събудеше първо го пробвах с биба, после с вода/сок/чай и чак ако не помогнеше, тогава го взимах да суче. Той сам си се отказа и сега като се буди минаваме с биба или течност и съм сигурна, че и в 6 сутрин ще мине така, но аз за сега го взимам да суче и не му давам избор  hahaha

# 441
  • Стара Загора
Ееее жалко,че не съм от София за да дойда на срещата ви Cry А има ли тук в тази тема мамита от Стара Загора  Thinking

# 442
  • Mostly in my mind
Честито на всички именници. Със здраве да си носят името.   bouquet
Миленка, каква марка е фотоапаратът?  newsm78
рожден ден - засега планът е да е вкъщи с други бебета и деца, а на следващия ден - с бабите и дядовците пак вкъщи

# 443
Това ми хрумна....Ако имате други идеи дайте, ще редактирам!

Лори, най-вероятно става въпрос за списъка на 1-ва стр.  Peace
Миме, сигурна съм,че нищо му няма

Честито на всичките ни именници!

# 444
Ninchencetoo0, ако говориш за списъка от първа станица, трябва да на пишеш на Ади да те добави. Пиши кога си родила, колко е голям е бил бебчо и ще те добавим. Ако е за друг списък не знам как да помогна newsm78
diva21/Лора , защо пък да не може Hug Колкото повече, толкова повече Grinning

Лори, и аз си мислех, че Боян празнува днес newsm78 От теб разбирам, че имало и друга дата. Ей, сега гледам в Гугъл, всеки си пише различно. Няма лошо и да има два именни дни Hug

# 445
  • Стара Загора
Да,тя вече ми писа мерси все пак.И ми напомни да й напиша колко се е родил малкия  Laughing

# 446
Ййййееее!Има ме си анкета!  newsm44   bouquet Благодаря на Ади!

# 447
  • Варна, морето, сините вълни...
Миленка много ми хареса фотоапарата  Heart Eyes като решиш кажи цена да помисля (или да изнудя ММ).  Ама все пак някой да каже който разбира дали прави хубави снимки и т.н.  Peace

ДА бе, имаме анкета  newsm44
Аз писах вкъщи с деца и навън с деца, май ще е едно от 2те  Whistling

# 448
  • Русе/Germany
Хайде банда, да срасна и аз някой ред Simple Smile Моя Боби и той бил имал имен ден днес, ама няма да черпя Laughing че ние празнуваме на 02.05 Rolling Eyes но пък днес му пристигна една поръчка с играчки Mr. Green може пък и да има имен ден Mr. Greenче да са с повод. ММ много ми се кара вече за тези играчки. Хола ни е барикадиран ooooh!ама какво да правя като ми е едничко и искам да му купувам.

Миленка, писах ЛС
Всички в конкурсите са подкрепени  Hug
За РД-то вече писах че ще го съчетаваме с кръщенето, така че ще има и на заведение с родата и с деца на кът.
Сирене, кибритена кутийка. Сега си му слагам повечко, той си го хапва. Но аз като цяло захранвах малко хаотично така че не съм критерий.
Едно въпросче, използвате ли още обиколниците за леглата
Исках май още неща да кажа, но стоя и гледам тъпо монитора и не знам какво да пиша.
Аааааааааа Миленка, да кажеш как е колата че и ММ и хвърли око Wink от теб видя Mr. Green

О божееееее,
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ. ДА СИ НОСИТЕ ИМЕНАТА С ГОРДОСТ И МНОГО ЗДРАВЕ ДА ВИ НОСЯТ. ВСИЧКО НАЙ НАЙ ПРЕКРАСНИ  Hug Hug Hug

О да се похваля, вече къпя Боби прав в банята. Той блъска по тоалетната чиния за ужас на съседите, а аз си го търкам и поливам със слушалката Party на мама голямото момче. купих едни лепенки за банята уж да се занимава с тях а аз да къпя но учи, чинията е по-яка Mr. Green

Ох после ще пиша пак че нищо не ми иде да пиша. Ей блазе ви за срещичката., искам и аз.
Сега съм се зарибила да уча Боби да духа свещичката, и да видим за 2 месеца дали ще се научим

# 449
  • У дома... някъде
Супер е анкетата. HugАз гласувах с 3 опции  Mr. Green-у дома с най-близките,у дома с деца и у дома на няколко пъти  hahaha Joy Mr. Green
Голяяяяма лига ме е налегнала нещо днес  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт