Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 3

• 46 839
  • 315
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
В момента си сменяме жилището.Изтрещяла съм от всякъде...Багажи,мебели,шестгодишно мрънкало и тн.т.
Много изтрещявки имам тези дни,но само две си спомням:
-Обилно поръсени с канела пържоли.
-Веро,вместо оцет... Embarassed

# 196
Ще топля сУпата на малкия в микровълновата. Съвсем малко от нея успях да отлея в отделението за прах за пране на пералнята, докато си мисля, че и пране трябва да пусна  ooooh! Станала съм много разсеяна, всичко правя на автопилот и понякога се стресирам от тази изтрещялост.

# 197
  • Italia
Ще топля сУпата на малкия в микровълновата. Съвсем малко от нея успях да отлея в отделението за прах за пране на пералнята, докато си мисля, че и пране трябва да пусна  ooooh! Станала съм много разсеяна, всичко правя на автопилот и понякога се стресирам от тази изтрещялост.
Дано поне малкия не си нахранила с Бонукс  Joy

# 198
  • София
Все си мисля, че в най-скоро време ще пусна някоя дреха не в коша за пране, а в тоалетната. Стоят един до друг и няколко пъти вече посягам да вдигам капака на WC -то!  newsm53

# 199
  • Варна
Все си мисля, че в най-скоро време ще пусна някоя дреха не в коша за пране, а в тоалетната. Стоят един до друг и няколко пъти вече посягам да вдигам капака на WC -то!  newsm53

Гледай да не седнеш в коша за пране.. Mr. Green

# 200
  • София

Гледай да не седнеш в коша за пране.. Mr. Green
Това ОК, ама ако стигна до там а търся да пусна водата вече ще е позор! Laughing

# 201
  • Бургас
В една от всичките квартири,където сме били тоалетна и баня бяха отделно.Първите дни се наблюдаваше явлението-влизаш,сваляш гащи-няма гърне.

# 202
  • Варна
Боже боже , изпуснала съм темата още от първата и част, докато мине време да наваксам да споделя че майчинството е много хубаво нещо но отнема част ( повечето , дали пък не и всички ) мозъчни клетки , които отговарят за съсредоточеността, да минем на случката , имаме си любима лъжичка за хранене - силиконова - един ден решавам че ще нахраня муймуни в морската градина , речено сторено , поседнахме на пейка , хапнахме , пийнахме и аз прибрах лъжичката в чантата, вечерта помня че я извадих за да я измия но на другата сутрин към то обяда не открих и помен ( следа , нишан , нещо ) нищо буквално от нея , къщата обърнах но силиконова лъжичка не намерих ииии когато и последните скрити ( тайни , знайни и незнайни ) кътчета от не толкова големият ни дом не останаха преровени истината ме озари като гръм   buria..........кофата за отпадъци   ideauu................ами там си беше в найлоновата торбичка в която я бях прибрала, в кой точно момент съм я метнала там нямам никакъв спомен , дори идея някаква   pletka

# 203
Малкия заспива,аз гледам да използвам и наързо да си хвърля един душ.Та, хвърлям си аз душ, излизам,гледам по-бързо да се намажа с хидратиращия крем и да се облека.Тръгвам да се мажа - той не се размазва.Викам,бре, какъв е тоя крем.Сипвам повече в ръката,почвам да се плескам здравата, той почва да пуска пяна.Взимам тубичката,поглеждам.. душ гел  ooooh! Първо се смях 5 мин сама на себе си,после пак влязох в банята  Mr. Green

Днес съм взела детето на ръце, разглежда той какво има по секцията, взима часовника,слага си го на ухоти и вика "алоо" Викам ооо, мамо, това не е телефон, това е компютър  Joy

# 204
  • Sofia
И мъжете изтрещяват ...преди няколко дни мъжа ми решил да ароматизира банята и вместо флакона взел шампоан,който е в също такъв флакон с пръскане...клатил,пръскал,чудил се защо излиза пяна,но не спрял,цялата баня насапунисал...после взе мен да обвинява защо не съм му казала,че е такъв шампоана...Сам си я изми банята,въпреки,че искаше на мен да прехвърли вината

# 205
Случката е от преди две седмици, но сега се сетих да се запиша Simple Smile

Прибрах дистанционното за телевизора в хладилника. Цял ден го търсихме, аз естествено набедих детето, после голям срам брах. Намерих го чак като тръгнах да приготвям вечерята.

И още нещо се сетих от преди известно време. Наложи ми се да пазарувам в два хранителни магазина, като във втория съвестно си прибирам покупките от първия в шкафче. Там си и останаха. Сетих се чак на другата сутрин къде са ми изчезнали цяла торба неща, но ме хвана срам да се върна да си ги търся. Два месеца не стъпих после в този магазин, да не ме познаят  Embarassed

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 23:12 от Jane º°

# 206
Малко неудобна случка, но е смешна и ще я споделя. След неколкодневно лечение за гъбички с канестен, установих, че вместо с канестен съм се мазала с околоочното си кремче на Лиерак Simple Smile)) Доста скъпо и неефективно лечение (впрочем, имаше известно подобрение)

# 207
и аз да се включа... един ден отивам да взема малкия от градина и точно преди пресечката се сещам че е събота Grinning

# 208
  • София
Откакто дойде вторият срок и смениха програмата на учениците, редовно си забравям голямото дете. Добре, че училището ни е близо.

Заради малкия изключваме печката от контакта. Редовен номер ми е да сложа да топля вода и да чакам ли чакам да почне да се топли ....

# 209
Това и аз го правя най-редовно - независимо печка, фурна, скаричка, тостер или каквото и да е. И то без да изключвам от контакта. Сложа нещо, чакам да стане, ядосвам се, че 30 минути не наблюдавам напредък и осъзнавам, че може би трябва и да го включа нещото Thinking

Общи условия

Активация на акаунт