Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 3

• 46 804
  • 315
  •   1
Отговори
# 255
  • София/Горна Оряховица
    Аз пък се опитах да си мия зъбите с течен сапун от дозатор. Въобще не помня как съм цъкнала дозатора, сигурно на тъмно съм го направила. Бяло петно ми е в съзнанието ..... Не пия повече от 1 бира и не се дрогирам....

Аз изстисках паста върху самобръскачката ... ти поне е нямало да се нарежеш  Laughing .

# 256
Чистя масата след вечеря. В една чиния имаше нарязани шунка и кавкавал. Взех я да я прибера в хладилника. Сложих я в мивката и тръгнах да си мия ръцете със сапун.  ooooh! Tired Усетих се като видях в мивката да плува нещо розово.  ooooh!
Измих хубаво продуктите и се изядоха.

# 257
Не знам дали не се повтарям, че ми се случва за втори път, ама да си кажа... Embarassed Говоря по телефона с мъжа ми и ...упорито търся същия този телефон. Вече притеснена, че не го намирам решавам, че ... ще помоля мъжът ми да ми звънне, та да го открия ooooh!

# 258
  • София
Вчера с малката пазарувахме в кауфланд.Тръгваме си и аз си бутам количката.Виждам едни стълби през ,които трябва да минеме и аз се чудя как ще кача кауфландската количка.
И в тоя момент се сещам,че изобщо не трябва да съм си тръгнала с количката.Върнах се и я оставих.

# 259
Вчера с малката пазарувахме в кауфланд.Тръгваме си и аз си бутам количката.Виждам едни стълби през ,които трябва да минеме и аз се чудя как ще кача кауфландската количка.
И в тоя момент се сещам,че изобщо не трябва да съм си тръгнала с количката.Върнах се и я оставих.

mmoonnii ,предполагам,че не си стигнала много далеч с нея LaughingСъжалявам,но много смешно ми стана  Joy Joy

Записвам се при вас да следя.Наистина искрено се посмях...И аз имам моменти на изтрещяване,но като се сетя ще пиша Whistling

# 260
  • София
Чак такива постижения нямам, но съм си тръгвала с кошницата Simple Smile

# 261
  • София
Ами да не стигнах много далече.Но после се смях на себе си.И то най-вече заради това ,че се чудех как ще я изкача по стълбите  Joy

# 262
Ами да не стигнах много далече.Но после се смях на себе си.И то най-вече заради това ,че се чудех как ще я изкача по стълбите  Joy

Не,просто не спирам да се смея....ще събудя детето с това хихикане ooooh!Представих си някоя мама(пък и себе си) как бута кауфландската количка устремена нанякъде и как и се чудят хората,но поне си практична-умуваш как ще качиш стълбите Naughty Mr. Green

# 263
  • София
Много бях уморена вчера.Общо взето тази седмица не съм в кондиция.Постоянно върша глупости

# 264
Аз много често оставям разни неща в хладилника Simple Smile
Примери:

Ножица, клечки за зъби, колофон, отвертка Simple Smile

# 265
Аз вчера се опитах да сложа каишката на детето ,вместо на кучето, ама и тя седи и нищо не казва  Crossing Arms

# 266
  • ВАРНА
И друг път съм зачитала темата  Joy Joy Joy

Случка от преди няколко месеца. Водя детето на ясла. Лудницата сутрин е ясна, закъсняваме както обикновено. Влизаме в яслата, набързо събувам обувките на дъщеря ми, обувам й пантофите, целувка за чао, вземам си чантата и хуквам. Една майка ме гони "Госпожо, моля Ви, върнете ми чантата!". В цялата суматоха без да искам съм грабнала чуждата чанта, а в същото време моята си е била на рамото  Crazy

# 267
Ааа не, последите две случки ме карат да се смея на глас......
 Joy Joy

# 268
  • София
Една майка ме гони "Госпожо, моля Ви, върнете ми чантата!"....
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 269
  • Sofia
Аз много бих се притеснила в подобен случай и би ми било крайно неудобно когато я срещна въпросната майка  Embarassed,а и тя какво ли си е помислила..

Общи условия

Активация на акаунт