Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 3

• 46 788
  • 315
  •   1
Отговори
# 270
  • ВАРНА
Аз много бих се притеснила в подобен случай и би ми било крайно неудобно когато я срещна въпросната майка  Embarassed,а и тя какво ли си е помислила..

Заплес съм - не помня нито имена, нито физиономии. Идея си нямам дали съм я виждала втори път въпросната майка  Rolling Eyes А за това какво си е помислила - най-вероятно, че майката на Ева е пълно ку-ку, че и учител при това  Crazy

# 271
Аз много бих се притеснила в подобен случай и би ми било крайно неудобно когато я срещна въпросната майка  Embarassed,а и тя какво ли си е помислила..
Аз бих си помислила: "Още една изтрещяла като мен...."  Joy

# 272
 Аз да се похваля-имам моменти на проблясък.Нося очила.В 1 кутийка  държа зарядни за тел.Като вадя 1 ,излизат всички Embarassed.Помня,че  докато търсех точното зарядно,очилата бяха до кутията.Ще гледам тв-няма ми ги очилата  ooooh! Търсих ги  навсякъде,после мъжа ми и дъщеря ми се включиха.Всичко обърнахме,мъжа и и в хладилника погледна Laughing като ме знае....3 дни ги търсихме.На 3 ден нещо ми подсказва да погледна пак в кутийката със зарядните/щото аз погледнах  преди няколко пъти/... ама разбира се -очилата ми са при зарядните...как не се сетих.Като съм  ги прибирала,очилата се омотали в кабелите и всичко съм повлякла.
 От 2 години си търся 2 златни синджирчета.Чаках гости,чистих и в бързината ги тикнах някъде/няколко пъти деца крадоха бижута на дъщеря ми в къщи/  .Май  в джоба ми Crazy Хубаво,ама не помня с какви дрехи бях/решавам да си ги сложа след около 2 седмици/. Аз колко джоба имам....отде да знам в кой джоб са,уж всичко преджобих.Ама май не са в джоб ThinkingНе мога да измисля,къде ги натиках.Че заедно с 1 обеци на дъщеря ми-тенекета,ама с пухчета.И как пък белким досега поне пухчетата не видях  Blush 
 п.п.Ако имаше награда за най-завеяна,мисля че аз щях да  я спечеля  LaughingИначе понякога съм в час и бързо се ориентирам Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 14:03 от elbosi

# 273
ОООО,не си мислете,че ще грабнете наградата така лесно!!!!
Аз вчера така съм изтрещяла,ама нека ,като ни карат да работим в събота.
Трябва да звъня от службата на един младеж.Служебно.Взела съм цялата документация,набирам,ама не става никаква връзка. И така няколко пъти.Направо бях бясна....до момента в който видях,че не набирам телефонния му номер а ЕГН-то му!!! Mr. Green

Е,накрая се свързах и оправихме нещата!!! Embarassed

# 274
Това с телефона и аз съм го правила, само че тъкмо почнах нова работа и тя беше общо взето говорене по телефона за щяло и нещяло. Единия път ще говоря по телефона от вкъщи и набирам номера с 9, обаче все ми дава невалиден номер. Докато накрая се усетя, че не съм на работа и не трябва да излизам от централата с 9...., а просто да набера телефона

# 275
Онзи ден си вървим с  детето по тротоара(а той вече не дава ръчичка),та вървим си ние и идва време да пресичаме,но аз крайно умислена в битовизми,вместо да му кажа "дай ръчичка" му казвам "дай чинията с боба"  Tired Поправих се бързо,но си се посмях на себе си. Crazy

# 276
  • Бургас
Върнах се от Карфур,отворих торбите и започнах да хвърлям пакетите в кофата за боклук. Sad

# 277
Отиваме на лекар. Умислена съм. Паркирам и се обръщам към сина ми "Събличай се, събувай маратонките, слагай чехлите и върви да се миеш". Слизам от колата и го чакам да излезе...той седи и се усмихва под мустак/на 4г е/. Едва тогава ми дойде до главния мозък какво съм казала вместо "разкопчавай колана и слизай"  ooooh! Вече така съм роботизирала 2-3 реплики, че карам на тотален автопилот и само се цепя. Не за първи път го подканям да се съблича или да си събува обувките не където трябва  Crazy 
А преди време, пак на лекар бяхме- вече в кабинета. Лекарят ми обяснява кое кога да давам и аз много внимавам. В същото време детето не спира да дудне, че иска още един бонбон и не знам си още какво и аз "Затваряй очите и заспивай!"  ooooh! Трябваше да е "облечи се и изчакай да приключим разговора", ноооо...много ми се смяха всички, вкл и детето  Blush

# 278
Хм ....забавно е пък и му олеква на човек като знае че не е сам  Confused

Онзи ден изхвърлих чорапките на децата в кофата за боклук вместо в пералнята .
Усетих се обаче навреме .
Най-редовно им бъркам имената - нищо че са разнополови  Tired
Много обичат да им разказвам приказки - аз обаче заспивам и не знаете какви глупости сътворявам - по някое време последният останал буден - най-често дъщеря ми започва да се хили и ми казва - мамо , пак ли спиш / ще използвам случая да вметна последната си издънка от този начин на разказване на приказки и тя е ....и тогава совата помогнала на Хензел и Гретел да прекосят улицата /  Embarassed
Щом се сетя ще дописвам пак .

# 279
Та, да споделя едно изтрещяване случило се онзи ден на сестра ми. Били в кварталния магазин да пазаруват, тя с детето /момченце на близо две годинки/ и си бърбори по телефона. До нея майка с дете и то на възрастта на нейното, а майката се кара, че пак нещо иска и да престане да реве. Та сестра ми разказва: "Докато се усетя жената хванала Георги за ръката /така се казва малкия/и излизат от магазина, а нейното дете стои до мен. Такъв смях ме напуши, а жената ми се извинява десет минути".

# 280
  • Там, където ме обичат
Да се запиша и аз в новата тема.  bouquet

Снощи се сетих,че през деня съм забравила да свърша една задачка...но вече беше късно и реших,че за да не забравя,трябва да си оставя бележчица и утре сутринта като я видя,ще си свърша задачката LaughingВиждам бележката сутринта,свърших си задачата....ама забравих да изхвърля бележката.След около 2 часа виждам аз пак бележката и се чудя това свърших ли го,не съм ли...Та тръгнах пак да си върша въпросната задачка...На третия път вече се усетих,че съм го свършила и изхвърлих бележчицата GrinningТо не е лесно да помниш само по 2 минути и после да забравяш какво-що... Wink

Toва ме подсети, че редовно не знам измих ли си зъбите или не.  newsm78
Отскоро се изхитрих да проверявам дали е мокра.
Проблемът с шампоана обаче все още стои.  Mr. Green

# 281
И аз да взема да споделя една такава недоглежденка...
Отивам аз да подавам документите за еднократната социална помощ за второ дете. Прибирам се и след малко ми звънят от социалните да ме питат колко деца имам. И аз - ми две (след замисляне). И те - ами вие в документите сте попълнили името само на едното си дете, а за другото (заради което съм подала документите), въобще не съм го написала. Ми как те трябва да знаят, разбира се  Grinning. Та ходих да дописвам и детето, заради което все пак искам помощта.

# 282
Сетих се, че и на мен ми се е случвало да взема сина си по пантофки от детската градина, и то зимата. Така се бях разбързала да го водя на зъболекар, че пропуснахме да направим тази подробност със смяната на обувките. Все пак навреме се усетих де, бях още в двора на градината.

# 283
  • Пловдив
По време на преброяването на населението. Броя аз фамилията он-лайн. Чета, пиша, бриша. Стигам до детето и въпроса грамотно ли е. Честно си признавам, че не. Обаче системата вика - „не важи за твойто дете, малко е“. Joy Тя вярно беше на 2 години, съответно неграмотна отвсякъде. Ама то и никой не го иска от нея. Освен залюханата ѝ майка.
Пък и си признах на мъжа ми, та половин година ме бъзика.

# 284
Весела тема Simple Smile

Седя преди време пред компютъра  и чета бг-мамата ( разбирай моментно състояние "ни приемам,ни предавам" ). До мен чаша вино и си сърбам по малко .
Детето ок. 3 годишно,обикаля около мен и ме разсейва.Жадно било.
Хващам чашата,доближавам я до устните му и даже подлагам отдолу ръка,да не покапе.
Концентрирам се в/у ситуацията в момента в който отпива .
Аз :  Така Shocked
Детето :  Така Wine Glass и възклицава " Ухааа,пих вино "

smile3538

Общи условия

Активация на акаунт