Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 3

• 46 770
  • 315
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
  261uu  Drunk Наздраве!!!

# 286
  • ВАРНА
 Joy Joy Joy

От днес.
Вървя от класната стая към спалното помещение и изведнъж се сещам, че не знам къде ми е моб.телефон. Часът е 13:30 и трябва вече да съм в спалното. Връщам се в класната стая, проверявам на бюрото - няма го. Решавам, че най-вероятно е в чантата. Грабвам я и отивам в спалното. Започвам да ровя в чантата и вече паниката е голяма, защото не намирам телефона. А аз през цялото време съм го стискала в ръката  ooooh!

# 287
Направих 5-6...10, а може би и повече опита да си включа зарядното за телефона в кутията цигари  ooooh! То не бе оглеждане къде е проклетата дупка, не бе опипване ту от едната ту от другата страна  Rolling Eyes

# 288
Направих 5-6...10, а може би и повече опита да си включа зарядното за телефона в кутията цигари  ooooh! То не бе оглеждане къде е проклетата дупка, не бе опипване ту от едната ту от другата страна  Rolling Eyes
Joy

# 289
От преди 30 мин.- сложих детето до спи и си мисля, че сега е момента да обядвам. Сипах си супа и извадих хляба. Пуснах микровълновата на минута и половина като смятам, че супичката ми се топли. Да ама не- като изтитка, че е свършила отварям аз и какво да видя- стоплила съм целия неотварян хляб  ooooh! Взех да търся купата с яденето и я откривам в тоалетната на земятя  Crazy Направо ми се губи как съм я занесла там и защо. Изтрещяването ми е пълно!!!

# 290
В момента сме в малък ремонт и пролетно почистване едновременно, а преди дни ми направиха операция на зъбите и трябва често да ползвам вода за уста.
Току що вместо водата си изплакнах устата с препарат за стъкла.  ooooh!

# 291
В момента сме в малък ремонт и пролетно почистване едновременно, а преди дни ми направиха операция на зъбите и трябва често да ползвам вода за уста.
Току що вместо водата си изплакнах устата с препарат за стъкла.  ooooh!

Joy Докарала си го на блясък, дано да си добре.

# 292
Нищо ми няма, щом не започна да щипе се усетих каква съм я свършила.Сега съм така newsm47

# 293
Нищо ми няма, щом не започна да щипе се усетих каква съм я свършила.Сега съм така newsm47
Joy

# 294
 Joy
Аз пък се включвам само с едно скромно забравяне на ютията включена. Без последствия  newsm44

# 295
Joy
Аз пък се включвам само с едно скромно забравяне на ютията включена. Без последствия  newsm44
В неделя някъде към 19 часа вечерта, гладих на мъжа панталона /много непривично и омразно действие/, ама много бързах, че той пак в последния момент се приготвя. Дъската е завряна зад спалнята и добре, че съм оставила ютията върху металната поставка, отстрани на дъската. Събуждам се към 5 и половина сутринта, него го няма - още запива с другарчетата си завършили преди 20 години. Мъча се да заспя, ама някакво цъкане се чува зад главата ми през минутка-две. В един момент загрях, че единственото което цъка там може да е ютията. Изключих я, още не смея да я пусна да видя дали не е изгоряла.  

# 296
  • София !
Онзи ден трябваше да тръгнем на път , и точно преди това на мъжо телефона се ``по загуби ``  Mr. Green . Тук телефон , там телефон - няма го !! Естествено аз изядох голям скандал , обаче бях сигурна че не съм го пипала , и след целия скандал се сетихме да звъннем та да чуем от къде ще звънне  Laughing , и познайте от къде звънна - ОТ ХЛАДИЛНИКА  Mr. Green . Аз съм сложила нещо там и явно съм държала телефона ( който уж бях сигурна че не съм пипала  Blush ( , и в бързината съм решила че там му е мястото  Laughing .

# 297
Слушам "Трите прасенца", при това в режим repeat track. По едно време се усещам, че нито едно от децата не е тук.

# 298
Слушам "Трите прасенца", при това в режим repeat track. По едно време се усещам, че нито едно от децата не е тук.
smile3532

# 299
  • София
   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт