Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 307
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • пловдив
Браво, Мили  Hug Радвам се , че и директорите взимат присърце нашите идеи  Peace чакам дати за да знам как да организирам смените си  Wink

# 286
  • Пловдив
Благодаря на mamakiki   bouquet , която подсигури страхотни дрешки, обувки и играчки за едно момиченце на3г, майката се свърза с мен с молба да помогнем с дрешки за децата й, вчера им предадох нещата Grinning

Момичета, има ли желаещи да посетим младежите от Защитено жилище, тази година имат трима абитуриенти, на които още не са подсигурени тоалетите  Rolling Eyes

# 287
Виоленца, аз съм на линия, ама нали знаеш за работното ми време  Wink

Иначе желание имам голямо  Peace

# 288
  • Пловдив
С Асеновград нещата вече са уточнени:
06.04.2012г./следобед/ - Водене на кино на 31 деца от дома в Асеновград.
пп. Някой свободен за разговор със собственика на киното има ли?

22.04.2012г./ на обед/ -  Отпразнуване на рождените дни на децата родени през месеците януари, февруари и март. Изнасяне на театрална постановка от децата които посещават театралния курс, както и парти и подаръци МР3 плейъри за всички деца. Нашите рожденици са:
1. Момиче на 13г.
2. Момиче на 18г.
3. Момиче на 11г.
4. Момиче на 11г.
5. Момче на 13г.
6. Момиче на 14г.

Очертава се женско парти.

пп. Доника, ще се свържеш ли със Силвана да и кажеш датата за тържеството?

# 289
  • Пловдив
Бързам да си взема рожденик, че миналия път бързо свършиха Simple Smile
Първия от списъка взимам.(т.е първата)
1. Момиче на 13г.
Записвам се и за тържеството на 22.04, виждам че е почивен ден, няма да имам проблем.
А за 06.04, ако успея да се измъкна от работа ще дойда, но засега не мога да кажа.
Поздрави на всички.

# 290
На 22.04 съм извън страната.

На 6.04 зависи в колко следобед.

Да знаете, че специално заради вас съм склонна да прокарам кола  Mr. Green Понеже имам книжка от 20 години, но не шофирам. Обаче ето, тръгваме в 16.30 за Асеновград и аз за малко изпускам  Confused

# 291
Мили, радвам се че бързо си задействала нещата. За Асеновград, ако не изскочи нещо /все пак има цял месец/ ще дойда и ще взема подарък на момиче на 18 години. За киното на 6.04  съм заета и ще пропусна.  Praynig Моля, някой ми обеща, че ще може да купи от търговиите специален скейборт - не знам как се казва, но е по различен от стандартните. Ще дам парички веднага, просто нямам време да стигна до там, а съм го обещала на едно момченце от Асеновград.

# 292
Киро, аз трябва да погледна, май имаме един непотребен скейтборд вкъщи или ти искаш нов?

Аз вземам момиче на 14 години  Peace

# 293
  • Пловдив
С Асеновград нещата вече са уточнени:
06.04.2012г./следобед/ - Водене на кино на 31 деца от дома в Асеновград.
пп. Някой свободен за разговор със собственика на киното има ли?

пп. Доника, ще се свържеш ли със Силвана да и кажеш датата за тържеството?

Говорих с управителя на кино Фейсис, билетите за децата ще са по 2лв, запазила съм 35 места за петък - 6,04 само часа трябва да уточним другата седмица, утре ще мина да оставя парите за билетите Peace

Обадих се на Славена за театъра, каза че дори да не са готови напълно с постановката на 22,04  ще има представление за нас Mr. Green

# 294
  • пловдив
violenza  а за колко часа запази местата, защото това следобед, за мен е доста разтеглено понатие  Mr. Green  дай по точно за да се ориентирам с присъствието на моя милост  Peace

# 295
  • Пловдив
violenza  а за колко часа запази местата, защото това следобед, за мен е доста разтеглено понатие  Mr. Green  дай по точно за да се ориентирам с присъствието на моя милост  Peace

Утре ще се обадя на директорката за да уточним в колко часа могат да докарат децата Peace

# 296
Киро, аз трябва да погледна, май имаме един непотребен скейтборд вкъщи или ти искаш нов?

Аз вземам момиче на 14 години  Peace
Кливия, благодаря ти, но  аз ще потърся този специалния и ако не намеря тогава можем да му дадем този, който не ти трябва.

# 297
Киро, помня, че първо мъжът ми купи на щерката един обикновен скейтборд и тя каза, че той не се пързалял добре и следващият вече беше за 100 лв  ooooh! и се пързаляше добре  Wink
Та, този първият все трябва да е някъде  Peace
Покрай него обаче се сетих, че имам едни ролери 40 номер, почти нови. Ама да не вземе да се претрепе някой с тях  Confused

Пишете ми, моля ви, момичето на 14 какви мерки е горе-долу

# 298
  • Пловдив
Говорих и с директорката на Нареченски бани. Разбрахме се да плануваме театър за децата. Като сме готови с дата ще им се обадим. Съгласни са за детския център, като ще имат възможност да доведат децата в края на май или началото на юни. Ще го уточним допълнително. Имат нужда от учебни пособия и помагала като блокчета за рисуване, гланцови блокчета, ножички, флумастри, моливи, лепила.

# 299
Миленка, аз мога да купя тези помагала  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт